SvD > Nyheter

Monday, 25 May, 06:52

SvD - 31 okt 11 kl. 04:46

?Billström för en ovärdig asylpolitik?LUF & CUF: Skäl bryta samarbetet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
LUF, CUF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billströmför en , ovärdig, asylpolitik
Kristianstadsbladet - 21 mar 13 kl. 14:41

Billström bad om ursäkt igen

Migrationsminister Tobias Billström (M) fortsatte att bad återigen om ursäkt för sina uttalanden om asylsökande vid riksdagens frågestund i dag.Oppositionen fortsatte att pressa honom för talet om "blonda och blåögda".
- Jag vill be om ursäkt för det sätt jag uttryckte mig på och som har lett tankarna fel och som gjort människor upprörda.

Sydsvenskan - 28 jan 13 kl. 06:30

Regeringen inför tuffare asylpolitik

Regeringen skärper migrationspolitiken på flera punkter. Men inte för att minska flyktingströmmarna.
Det är precis tvärtom, enligt migrationsminister Tobias Billström: Åtgärderna ska säkra en generös asylpolitik..

UNT - 21 mar 13 kl. 14:25

Billström bad åter om ursäkt

Migrationsminister Tobias Billström (M) fortsatte att be om ursäkt för sina uttalanden om asylsökande när han deltog i riksdagens frågestund i dag. Han poängterade också att han står bakom regeringens asylpolitik.(TT).

Corren - 06 maj 14 kl. 11:18

Billström om migrationens fördelar

Tobias Billström föreläste under onsdagen för LiU-studenter om migrationens fördelar. Informativt, tyckte studenter, men vissa hade samtidigt förväntat sig mer asylpolitik av migrationsministern..

Sydsvenskan - 29 jan 13 kl. 06:30

Billström är för ensam

Sverige har och ska ha en generös asylpolitik. Men då krävs tydliga principer ? och regler som följs..

Sydsvenskan - 22 mar 13 kl. 06:30

Ministern straffad för utflykt på känslig mark

Tobias Billström bad om ursäkt för sitt uttalande om att det inte är blonda och blåögda damer som gömmer papperslösa.?Det var fel att tala om ögonfärg och hårfärg. Jag är ledsen för det?

SmålandsPosten - 19 mar 14 kl. 06:42

Två sidor av samma mynt

I?går var första gången på tolv år som Tobias Billström (M) talade inför en fullmäktigeförsamling. Senast var det som ledamot i Malmö.

Trelleborgs Allehanda - 10 nov 12 kl. 06:30

Vi gillar möten

I onsdags besökte migrationsminister Tobias Billström (M) Söderslättsgymnasiet. I skolans aula beskrev han för gymnasieeleverna hur det svenska migrationssystemet fungerar och svarade på deras frågor.
Tobias Billström var rak och saklig.

BT - 11 apr 13 kl. 00:30

Välkommet asylbesked från regeringen och Miljöpartiet

Regeringen och Miljöpartiet är överens om att ändra i utlänningslagen så att fler barn får möjlighet att stanna. Det finns skäl att vara kritisk till hur framförallt Miljöpartiet har agerat med hot och medieutspel de senaste veckorna. Migrationsminister Tobias Billström har genom sina uttalanden dessutom skapat onödiga tvivel om vad som egentligen gäller.

SmålandsPosten - 03 sep 14 kl. 13:24

"Vi ska fortsätta vara generösa"

Med anledning av min debattartikel i Dagens Nyheter den 29/8 kritiseras jag av Marcus Svenssons i en ledartext den 30/8. Svensson menar att jag vill sätta asylrätten ur spel och undrar hur jag kan argumentera för att det finns en gräns för hur många asylsökande Sverige kan ta emot samtidigt som människor förföljs i Mellanöstern. Asylrätten är satt ur spel idag.

SVT Debatt - 27 jul 13 kl. 16:55

Hur kan ni vara tysta när Rysslands homohatare torterar barn?

RYSKT HOMOHAT Ryska högerextremister torterar homosexuella pojkar ? allt spelas in på video och läggs ut på internet, men landets polis lyfter inte ett finger. Istället har Vladimir Putin skrivit under homofoba lagar som göder hatet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.