SvD > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 01:44

SvD - 31 okt 11 kl. 07:26

Normans attack på revisorernaRegeringen tänker skriva om lagstiftningen för revisorer..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Normans, attack, revisorerna
Realtid - 01 nov 11 kl. 10:57

Revisorsnämnden svarar på Normans attack

Peter Strömberg, chef för Revisorsnämnden är inte glad över finansmarknadsministerns uttalande i pressen om beslutet kring HQ-revisorn..

E24 - 28 aug 13 kl. 19:39

Normans attack mot bankernas avkastningskrav

?Orimliga? enligt finansmarknadsministern..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 08:58

Arkivhanteringen får kritik av revisorerna

HÖRBY Arkivhanteringen i kommunen kritiseras i en färsk rapport.
– Hanteringen är inte ändamålsenlig, skriver revisorerna.Det är revisionsbyrån PWC som har granskat arkivhanteringen i Hörby kommun på uppdrag av de förtroendevalda revisorerna i kommunen.

BT - 11 apr 14 kl. 07:42

Sjukhus svarade inte revisorerna

När ?revisorerna i Västra Götaland undersökte de anställdas bisysslor i egna bolag fick man aldrig svar från Sahlgrenska och Södra Älvsborgs sjukhus kring två av företagen. Inte förrän revisionens högsta politiska ledning hade skickat ett skarpt formulerat brev till förvaltningarna.

Kristianstadsbladet - 13 apr 11 kl. 15:39

Revisorerna kritiserar tågförseningar

Revisorerna kritiserar både sjukhusen och Skånetrafiken.
Tågförseningarna under de senaste två vintrarna är inte acceptabla och inte heller informationen till resenärerna, anser Region Skånes revisorer. - Resenärer måste få adekvat information, inte om vad en elstolpe innebär för trafiken utan när tågen börjar gå igen, säger en av dem, Kent Ericson.

BT - 01 okt 13 kl. 00:30

Ta revisorerna på allvar

När fullmäktige i Herrljunga samlas i dag finns två förslag till revisorer och valberedningens Gunnar Andersson (M) förklarade i måndagens BT att han hoppas att det blir ett välgrundat beslut den här gången: ?Revisorsposterna är inte något att ta lätt på?. Det är att enkelt att instämma i detta.

Barometern - 31 mar 20 kl. 10:18

Allvarlig kritik från revisorerna som är oroade över ekonomin

Revisorerna riktade allvarlig kritik mot socialnämndens ekonomistyrning under 2018. Förra året förvärrades den ekonomiska situationen ytterligare och därför skärper revisorerna nu tonen och riktar en anmärkning mot nämnden. Även kommunstyrelsen får allvarlig kritik och revisorerna ser också med oro på den ekonomiska utvecklingen inom barn- och utbildningsnämnden.

DI - 19 okt 11 kl. 13:11

Nordea tillbakavisar Normans girighetskritik

Nordea slår tillbaka mot finansmarknadsminister Peter Normans kritik om att storbankens nya avkastningsmål är orealistiskt. Det är investerarna - inte politikerna - som bestämmer, säger vd Christian Clausen till di.se..

DI - 01 nov 11 kl. 10:50

IF Metall välkomnar Normans utspel

IF Metalls ordförande Stefan Löfven välkomnar finansmarknadsminister Peter Normans (M) utspel om för höga vinstkrav i näringslivet..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Normans bok äntligen klar

Under onsdagen släpps Lars Normans bok "Levande vatten" som ges ut av förlaget Waterlife..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.