IDG > IT

Tuesday, 02 June, 18:48

IDG - 31 okt 11 kl. 07:11

Här är Youtubes nya webbtv-kanalerNästa månad kommer Youtube börja erbjuda en rad webbtv-kanaler med egenproducerat innehåll..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Youtubes, Youtube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Youtubesnya , webbtv-kanaler
Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 09:31

Ingen lösning på YouTubes problem

YouTube är världens största användardrivna online-video databas där över 400 timmars video som laddas upp varje minut. Samtidigt säger allt fler företag och annonsörer upp sitt avtal kring annonsering på plattformen, ett problem som trots löften om bättring saknar en enkel lösning. Att Google och YouTube har det kämpigt har knappast undgått någon.

SvD - 07 apr 17 kl. 00:00

Inga annonser på impopulära kanaler

Efter att annonsörer flytt Youtube av rädsla för att förknippas med videor med hatiskt innehåll tar sajten ett nytt grepp: inga annonser på videor i kanaler med färre än sammanlagt 10 000 visningar. När en användares kanal passerar 10 000 visningar kommer filmerna ses över för att avgöra om de håller sig till Youtubes regler innan annonser läggs till. Den senaste tiden har flera stora företag, däribland Audi, McDonalds, Verizon, Marks and Spencer och L'oreal, tagit bort sin reklam från Youtube..

IDG - 07 jan 18 kl. 07:02

Litar inte på Youtube – utvecklar algoritm för att bara göra reklam på säkra kanaler


Youtubes ansträngningar för att skydda annonsörer från kanaler med hatiskt innehåll har inte räckt till och åtminstone ett företag tar saken i egna händer..

VBL - 10 maj 13 kl. 13:06

Finland får vänta på Youtubes betalkanaler

Youtube börjar erbjuda avgiftsbelagda kanaler. Inledningsvis kommer webbvideotjänsten Youtube, som ägs av Google, att erbjuda 53 betalkanaler till ett genomsnittligt pris på 2,30 euro i månaden..

Dagensanalys.se - 28 okt 16 kl. 14:42

YouTubes nya ”slutskärmar” ska få oss att se mer videos

Du lär ha märkt detta när du använder YouTube – när man tittat färdigt på ett klipp så får man ett förslag för mer klipp som man ska vilja se. Nu har man lanserat en liknande funktion (kallad för Slutskärmar) både för mobilen och datornm men denna gång så kan skaparen själv länka välja vilka av de egna videoklippen man ska rekommenderas. Den nya funktionen har testats ett tag redan, men fick alltså sin officiella release nyligen.

SVT - 30 okt 19 kl. 06:00

ASMR-stjärnornas kritik mot Youtube: ”Alla våra kanaler kan försvinna”

Youtubefenomenet ASMR har exploderat på nätet: Youtubeklipp med miljoner visningar som innehåller allt från ömsinta viskningar i stereomikrofoner till olika typer av rollspel. Men trots stor popularitet har Youtubes riktlinjer gjort att många annonser i ASMR-klipp tas bort för att de inte är ”familjevänliga”. Godtyckligt och fördomsfullt tycker utövarna..

Dagensanalys.se - 11 dec 17 kl. 13:07

Det blir dyrare att annonsera på Youtube nästa år

Trots alla skandaler med ”Brand Safety” där annonser har visats på olämpliga platser höjer nu YouTube priserna till 2018. Till nästa år skall YouTube höja priset för annonser med upp till 20 procent. Det är premieinventariet som annonsörer kan köpa för en fast CPM eller CPD (kostnad per dag) som drabbas av prishöjningarna inte dem som man köper på budgivning i realtid.

Dagensanalys.se - 03 okt 17 kl. 09:31

YouTube stoppar externa länkar i slutet av videoklipp

För många småaktörer på YouTube har möjligheten att lägga in externa länkar i slutet av ett videoklipp varit en möjlighet att driva trafik till den egna sajten eller till ex. en crowdfunding-sida. Men efter en policyändring försvinner nu den möjligheten för alla som inte är del av YouTubes partnerprogram.

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 11:44

YouTube stramar upp sina kontroller av annonser och filmklipp

Det senaste året har YouTube haft stora bekymmer med reklam och varumärken som syns i fel sammanhang, eller annonser som är direkt olämpliga. I syfte att adressera dessa problem vidtar man nu flera åtgärder för att bättre kontrollera annonser och öka säkerheten för varumärken. Igår kom ett blogginlägg från YouTube som beskrev de nya steg som plattformen tar för att skydda såväl annonsörer som användare på plattformen.

Dagensanalys.se - 21 jul 18 kl. 09:08

Youtube är en gigant inom rörlig bild

Youtube har smygit ut information om deras senaste statistik över antalet användare, hur många timmar som tittats och mer. Vi kan konstatera att Youtube är fortsatt giganten inom rörlig bild. Youtube har idag 1,9 miljarder inloggade användare varje månad.

Fler nyheter från IDG

IDG - 1 timme sedan

Dejtingappen Grindr tar bort etnicitetsfilter


Tar bort det kritiserade filtret för att visa solidaritet med Black Lives Matter-rörelsen..

IDG - 2 timmar sedan

Uber donerar gratisresor till sjukvårdspersonal i Stockholm


Totalt skänks 5000 resor till sjukhus runt om i Region Stockholm..

IDG - 3 timmar sedan

Musikjättar går samman under Blackout Tuesday


Apple Music, Spotify, Amazon Music och Youtube Music har bestämt sig för att stödja det antirasistiska initiativet Blackout Tuesday..

IDG - 3 timmar sedan

Epic Games Store ser ut att vara på väg till Ios och Android


Tanken är att likt med Epics Unreal Engine och Epic Online öppna upp tekniken bakom för att låta andra utvecklare använda den..

IDG - 3 timmar sedan

Plånbok med "USB-kondom" – laddar direkt från 9V-batteri


Hårdvaruplånböcker för kryptovaluta anses mycket säkra – när de är offline. Ett problem kan vara att de behöver laddas över datorns USB-kontakt, och då är de inte offline. Nya Coldcard kan laddas direkt från ett 9-volts-batteri..

IDG - 4 timmar sedan

Apple släpper säkerhetsfix för Mac OS Catalina


Den nya tilläggsuppdateringen för Mac OS Catalina 10.15.5 täpper till en sårbarhet som kan utnyttjas för att köra skadlig kod..

IDG - 4 timmar sedan

Allvarlig sårbarhet upptäckt i VMware Cloud Director


I värsta fall kan hackare utnyttja sårbarheten för att lägga vantarna på känslig information som finns på företagens servrar..

IDG - 4 timmar sedan

Vill du bli nätverksdetektiv? Cisco förutspår nya jobb i covids spår


Kraven på nätverksproffsen är i förändring – och det går fort. Det handlar både om att verksamheter måste hantera coronasituationen men också om att sättet som nätverk byggs förändras. Här är några nya roller som Cisco lyfter fram i en trendrapport..

IDG - 5 timmar sedan

Googles starkaste intrångsskydd kommer till Nest-enheter


Nu kan användare av Nest-prylar använda sitt Advanced Protection Program-anslutna konto med de smarta hemprodukterna..

IDG - 5 timmar sedan

Apple förklarar höjt minnespris för Macbook Pro


I helgen skrev vi om hur priset för att gå från 8 till 16 gigabyte minne i 13-tums Macbook Pro plötsligt dubblerades, och nu får det sin förklaring..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.