Opinionen.se > Opinion

Sunday, 31 May, 21:51

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Qantas flyger igen
Det australiska flygbolaget Qantas har åter börjat flyga, efter att en fackliga konflikt lett till flygtrafiken stoppades under helgen.Flera tusen resenärer blev strandsatta på grund av personalens lockout, men en arbetsdomstol krävde att bolaget skulle börja flyga och fortsätta de fackliga förhandlingarna.Flygbolaget och fackförbunden har nu tre veckor på sig att lösa konflikten, uppger nyhetsbyrån AFP..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Qantas, AFP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Qantas, flyger, igen
Politikerbloggen - 07 apr 11 kl. 16:40

FLYGER IGEN Jas Gripen ska göra första insatsen idag

GRIPEN FLYGER IGEN. De svenska Gripen-planen som ingår i den Nato-ledda insatsen mot Libyen, ska göra sina första uppdrag idag. Igår tvingades planen stå på marken då det saknades rätt bränsle.

Cornucopia - 15 jun 19 kl. 15:09

Foton: Helikopter 4 flyger igen

Försvarsmaktens före detta helikopter 4 i egenskap av individen Y70 flyger igen, efter att ha renoverats av entusiaster, och visade idag lördag upp sig på Aeroseum under helgens Barnens Flyghelg.
Helikopter 4 Y70De sista Helikopter 4 (internationellt känd som Boeing Vertol 107) avvecklades och togs ur försvaret 2010 - 2011, och den sista flygningen skedde 2011 när individen Y70 flögs till Aeroseum i Göteborg, efter att ha varit placerad på Nordic Battlegroup 08.
Försvarsmakten har haft sexton helikopter fyra, där de senaste införskaffades 1992.

DI - 29 aug 13 kl. 06:10

Qantas flyger högt igen

Australiska flygbolaget Qantas redovisar åter svarta helårssiffror. Nettovinsten för det brutna räkenskapsåret hamnade på modesta 5 miljoner Australiendollar (29 miljoner svenska kronor)..

Sydsvenskan - 31 mar 11 kl. 06:30

Lilla grisen flyger igen

Foto: Ingemar D Kristiansen
"Lilla grisen flyger" får en uppföljare.
Att träda in i Pennfilms studio i Hököpinge är att minnas sin barndom. Det är nu åtskilliga generationer som har växt upp med klassiker som ?

DI - 27 dec 13 kl. 11:49

Eldskadad Dreamliner flyger igen

Nu flyger den igen, Ethiopian Airlines Boeing 787-8, Dreamlinern som skadades svårt vid en brand på London Heathrow i somras. Planet har reparerats på Heathrow och en lyckad testflygning gjordes strax före jul, skriver sajten Flightglobal..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Cimber Sterling flyger igen

Två dagar efter konkursansökan började flygbolaget Cimber Sterling flyga igen. Det är SAS som betalar konkursboet för att få igång linjerna igen..

YLE - 26 aug 14 kl. 11:24

Finnair flyger igen över västra Ukraina

Finnair börjar flyga över västra Ukraina igen vid behov. Luftrummet har undvikits i drygt en månad i efterdyningarna av att det malaysiska passagerarplanet sköts ned över landets östra del. Enligt Finnair har flera andra europeiska flygbolag också börjat använda det västukrainska luftrummet igen.

Opinionen.se - 25 mar 13 kl. 21:51

Dreamlinern flyger igen ? på prov

Boeings problemdrabbade superjumbo Dreamliner flög igen på måndagen ? men bara för en första testflygning för att se om de nya batterierna håller måttet. Om de planerade två testflygningarna klaras blir det ett första steg till att häva flygförbudet som varit i kraft sedan januari.

TA - 25 mar 13 kl. 21:48

Dreamlinern flyger igen - på prov


Boeings problemdrabbade superjumbo Dreamliner flög igen på måndagen - men bara för en första testflygning för att se om de nya batterierna håller måttet. Om de planerade två testflygningarna klaras blir det ett första steg till att häva flygförbudet som varit i kraft sedan januari.Boeingföreträdares förhoppningar om att ha planen i luften redan i maj ses med skepsis av flygindustriexperter.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 13 kl. 21:51

Dreamlinern flyger igen ? på prov

Boeings problemdrabbade superjumbo Dreamliner flög igen på måndagen ? men bara för en första testflygning för att se om de nya batterierna håller måttet. Om de planerade två testflygningarna klaras blir det ett första steg till att häva flygförbudet som varit i kraft sedan januari.

DN - 27 apr 13 kl. 09:27

Dreamliner flyger igen

Dreamliner kan snart vara i luften igen. På lördagsmorgonen väntas första planet lyfta från Addis Abeba efter att ha stått på marken sedan i januari..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.