Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 26 May, 18:14

Alingsås tidning - 31 okt 11 kl. 07:23

Avled efter olycka ALINGSÅS: En person har avlidit efter en trafikolycka som inträffade i Alingsås i fredags eftermiddag..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
AlingsÅs, Alingsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avledefter , olycka
BT - 8 timmar sedan

Patient avled efter transport i kulvert: ”Allvarlig undvikbar vårdskada”

En bårtransport genom sjukhusets kulvert tros ligga bakom att en patient blev sämre och senare avled. ”Allvarligt undvikbar vårdskada”, så står det i den anmälan som Säs nu själva skickat till IVO enligt Lex Maria..

UNT - 17 jul 13 kl. 14:27

Avled efter mc-olycka

En man i 30-årsåldern avled av de skador han ådrog sig vid en mc-olycka vid Kållereds köpcentrum i Mölndal utanför Göteborg strax före midnatt. Mannen fördes till Sahlgrenska sjukhuset där han senare avled.(TT).

Kristianstadsbladet - 17 jul 13 kl. 14:27

Avled efter mc-olycka


En man i 30-årsåldern avled av de skador han ådrog sig vid en mc-olycka vid Kållereds köpcentrum i Mölndal utanför Göteborg strax före midnatt, natten till onsdagen. Mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg där han senare avled.En annan man på motorcykeln klarade sig med mindre allvarliga skador..

BT - 17 jul 13 kl. 14:29

Avled efter mc-olycka

En man i 30-årsåldern avled av de skador han ådrog sig vid en mc-olycka vid Kållereds köpcentrum i Mölndal utanför Göteborg strax före midnatt, natten till onsdagen. Mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg där han senare avled. En annan man på motorcykeln klarade sig med mindre allvarliga skador..

Skånskan - 27 mar 17 kl. 17:46

Förlorade son i olycka i Östersund

Skåne/Östersund Den 30-årige mannen som åtalas för terroristbrott ska ha anlänt till Sverige under flyktingvågen 2015. Knappt hade han kommit till Sverige förrän sonen avled i en tragisk olycka. ERWP.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 08:18

Kvinna avled efter olycka på E4

Skåne En 76-årig kvinna avled och fem personer skadades på torsdagskvällen i en svår olycka på E4 mellan Hyllinge och Åstorp.Olyckan inträffade i norrgående körbana och totalt var tre personbilar och en lastbil inblandade. En 76-årig kvinna avled i olyckan och en man i 80-årsåldern vårdas för allvarliga skador.

BT - 26 jun 11 kl. 23:49

Flicka avled efter olycka

En flicka i femårsåldern avled sedan hon blivit påkörd av en bil i Rinkeby i norra Stockholm på söndagskvällen.
Flickan fördes till sjukhus men hennes liv stod inte att rädda.
- Allt tyder på att det är en tragisk olycka där man egentligen inte kan säga att det är någons fel, säger Ingela Clason, stationsbefäl vid Västerortspolisen.

NT - 15 jul 11 kl. 12:46

Omkom i olycka vid fallskärmshopp

En man avled efter en olycka vid ett fallskärmshopp på flygplatsen vid Borgholm på Öland på fredagsförmiddagen. Enligt preliminära uppgifter hann skärmen inte utvecklas ordentligt innan mannen slog i marken. Han fördes svårt skadad till sjukhuset i Kalmar, där han avled.

UNT - 24 sep 11 kl. 08:24

En död i mc-olycka

En man i 30-årsåldern avled i natt i en mc-olycka på länsväg 556 i Tungelsta i Haninge söder om Stockholm. Motorcykeln körde i diket och mannen avled troligen omedelbart, uppger stationsbefälet i Handen. (TT).

NT - 09 feb 12 kl. 08:56

Avled vid olycka på E 4

En man i 50-årsåldern avled i samband med en olycka på E 4 i höjd med Skillingaryd tidigt på torsdagsmorgonen. Mannen var tillsammans med en drygt 20-årig man i färd med att fästa en bogserlina mellan två fordon när de blev påkörda av en lastbil..

BT - 09 feb 12 kl. 08:58

Avled vid olycka på E 4

En man i 50-årsåldern avled i samband med en olycka på E 4 i höjd med Skillingaryd tidigt på torsdagsmorgonen. Mannen var tillsammans med en drygt 20-årig man i färd med att fästa en bogserlina mellan två fordon när de blev påkörda av en lastbil.
Han fick så svåra skador att han dog på olycksplatsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.