SVT > Videos

Saturday, 06 June, 13:37

SVT - 31 okt 11 kl. 06:41

Förföljd av mobbareStefan Åkesson, polisen Kristianstad Lisa Ovesen Botwid, reporter Robin Schalin Tommy Schalin, pappa till Robin fotograf, Joakim Hugoson redigerare, Annika Lövström, E.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Åkesson, Kristianstad, Ovesen Botwid, Schalin, Robin, Hugoson, Lövström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förföljdav , mobbare
Barometern - 23 okt 13 kl. 13:33

Mobbare fick byta skola

Skolorna har stora sanktionsmöjligheter mot elever som mobbar. Men få använder dem. Kalmar är ett av undantagen och har tvångsflyttat mobbare.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 16 kl. 04:00

Vadå – jag mobbare?

Jag lyssnade på Kristoffer Triumfs intervju med Lasse Åberg i podcasten Värvet härförleden. Där berättar Åberg att han blev både mobbad och själv var en mobbare när han var barn. I vuxen ålder fick han ett brev från en man som upplevde det som att Lasse Åberg hade mobbat honom när de var små men det hade Åberg själv inget minne av.

Expressen - 02 apr 19 kl. 21:20

”Paradise hotel”-deltagaren i tårar efter anklagelserna: ”En mobbare”

Marcus Johansson i tårar efter anklagelserna.”Paradise hotel”-deltagaren blir kallad för mobbare.– Jag har inte sagt någonting och så får jag det här.

Expressen - 28 jul 13 kl. 14:50

"Gaga är en mobbare och ett monster"

En före detta anställd till Lady Gaga berättar nu i en intervju med The Sun om hur världsstjärnan beter sig bakom scenen. Och det är inte särskilt smickrande detaljer som kommer fram om popartisten: hon beskrivs nämligen som en mobbare, sexgalning och mansslukerska. ?

YLE - 16 maj 14 kl. 12:14

"De flesta vill inte vara mobbare"

En vuxen i skolan, en kompis eller en vänelev får höra om att det finns en konflikt mellan några elever. Då är det oftast klasslärarens uppgift att reda ut om det är frågan om mobbning. - Mobbningen ligger i upprepningen, att det är samma person som upprepade gånger blir nertryckt eller bråkad med av samma person, säger Mikael Nylund, specialklasslärare i Borgaregatans skola i Vasa.

YLE - 01 okt 15 kl. 18:24

Eva Wahlström slår tillbaka mot mobbare på Instagram

En tioårig flicka mobbades i skolan på grund av att hon boxas. Det gjorde världsmästaren Eva Wahlström rosenrasande. Tuffa typer mobbar inte.

News55 - 11 dec 17 kl. 11:50

Anställda om Ingvar Oldsberg: “Han är en mobbare”

Efter att en internutredning vittnade om allvarliga arbetsmiljöproblem på produktionsbolaget Warner Bros under inspelningarna av det populära TV-programmet “Bingolotto” fick programledaren Ingvar Oldsberg gå med omedelbar verkan. Flera av de anställda vittnar om en ohållbar arbetssituation, skriver Expressen. – Han har trakasserat, mobbat, skällt ut och varit fullständigt oförutsägbar.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 18 kl. 11:26

Demokraternas svar: Viker inte för mobbare

Joseph "Joe" Kennedy riktade sig till USA:s papperslösa invandrare när han gav Demokraternas svar på Donald Trumps tal till nationen. Den 37-årige kongressledamoten stämplade indirekt presidenten som mobbare. – Mobbare kan få in ett slag, de kan efterlä.

Sydsvenskan - 31 jan 18 kl. 11:26

Demokraternas svar: Viker inte för mobbare

Joseph "Joe" Kennedy riktade sig till USA:s papperslösa invandrare när han gav Demokraternas svar på Donald Trumps tal till nationen. Den 37-årige kongressledamoten stämplade indirekt presidenten som mobbare. – Mobbare kan få in ett slag, de kan efterlä.

YA - 24 okt 18 kl. 12:28

Beslut: Misshandlad mobbare får ingen ersättning

Om man blir misshandlad till följd av att man kränkt en annan person så får man ingen brottsskadeersättning. Det slår Brottsoffermyndigheten fast och ger tummen ner åt en Rydsgårdsbos ansökan..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 11 kl. 08:39

Mobbare riskerar 10 års fängelse

Mobbare i australiska delstaten Victoria kan framöver dömas till upp till tio års fängelse, enligt ett lagförslag som förts fram av delstatsåklagaren Robert Clark. ? Det borde inte råda något tvivel om att allvarlig mobbning är ett allvarligt brott, sade Clark på tisdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.