SVT > Videos

Saturday, 30 May, 03:50

SVT - 31 okt 11 kl. 06:48

Var tredje läkare från utlandetDen svenska vården blir allt mer beroende av arbetskraft från andra länder och i dag är nästan var tredje läkare som jobbar här född i ett annat land..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var tredje läkarefrån , utlandet
Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 06:44

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län att rekrytera färre läkare från utlandet. Orsaken är att man inte hinner ta hand om dem på ett bra sätt, rapporterar P4 Kronoberg.Enligt personalansvariga är lösningen att rekrytera från utlandet för tids- och arbetskrävande.

BT - 19 jan 15 kl. 06:42

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län att rekrytera färre läkare från utlandet. Orsaken är att man inte hinner ta hand om dem på ett bra sätt, rapporterar P4 Kronoberg. Enligt personalansvariga är lösningen att rekrytera från utlandet för tids- och arbetskrävande.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 15 kl. 06:45

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län att rekrytera färre läkare från utlandet. Orsaken är att man inte hinner ta hand om dem på ett bra sätt, rapporterar P4 Kronoberg. Enligt personalansvariga är lösningen att rekrytera från utlandet för tids- och arbetskrävande..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 06:33

Sexbrottsdömda läkare i Norge får jobb utomlands

39 kvinnliga patienter utsattes för sexuella övergrepp av tolv läkare i Norge 2008?2010. Flera av dem tros vara verksamma i utlandet.

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 14 kl. 09:45

Turistbyrån har fått färre besökare

En ny generation turister växer upp. De söker hellre information via nätet än kommer in till turistbyråer. Det är förklaringen som ges till att Trelleborgs turistbyrå har tappat 16 procent av sina besökare på ett år.

YLE - 19 apr 16 kl. 14:35

Hangös tidigare ledande läkare McDonald åtalas för förskingring

Det var i mars ifjol som Hangös stadsfullmäktige avskedade ledande läkaren Outi McDonald. En av orsaken till avskedandet var att McDonald hade skickat föråldrade tillbehör och mediciner till utlandet utan tillstånd. Nu åtalas hon för verksamheten.

HBL - 03 jan 15 kl. 16:07

OP öppnade telefontjänst för kunder i utlandet

Överbelastningsattacken mot OP-banken fortsatte på lördagen för fjärde dagen i följd. OP:s nätbank och korttjänster fungerade normalt i Finland men nättrafiken från utlandet begränsades.På OP:s Facebooksida fanns det flera meddelanden från kunder i utlandet som oroar sig över hur de ska klara av räkningar och fylla på sinande kontantkassor.

DN - 25 jul 13 kl. 05:45

Utlandet servar Sverige med läkare

Sverige utbildar inte tillräckligt många läkare för att möta behovet i vården.Mer än hälften av de läkarlegitimationer som utfärdas av Socialstyrelsen ges till personer utbildade utomlands..

UNT - 19 jan 15 kl. 06:42

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län nu att rekrytera färre läkare från utlandet..

SvD - 19 jan 15 kl. 06:42

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län att rekrytera färre läkare från utlandet. Orsaken är att man inte hinner ta hand om dem på ett bra sätt, rapporterar P4 Kronoberg..

ÖstersundsPosten - 19 jan 15 kl. 07:05

Färre utländska läkare rekryteras

Trots den rådande läkarbristen väljer sjukvården i Kronobergs län att rekrytera färre läkare från utlandet. Orsaken är att man inte hinner ta hand om dem på ett bra sätt, rapporterar P4 Kronoberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.