Alliansfritt Sverige > Opinion

Saturday, 06 June, 13:17

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 07:00

Skytte glömmer sitt 90-tal
NOTIS. Högerkrönikören Göran Skytte är ungefär som Alliansfritt Sverige på högerkanten. Fast i Svenska Dagbladet. Nu senast har han skrivit om sin generella inställning till arbetarrörelsen:Man måste medge att det finns en motvilja mot socialdemokratin. Jag delar denna motvilja. Men den är begriplig för att [?] de blev makten. För att de bestämde allt. För att man måste ha partibok för att bli professor eller programledare i tv.Skytte var för övrigt programledare i statstelevisionen under hela 90-talet för programmet med hans eget namn. Men det är en bagatell.
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Notis, Göran Skytte, Alliansfritt Sverige, Svenska Dagbladet, Man

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skytte, glömmer, sitt, 90-tal
Skånskan - 29 aug 19 kl. 13:39

SM i skytte och flygning i helgen

simmelsberga/ Trollenäs Det ska både flygas plan och skjutas med gevär i helgen.Två SM-tävlingar står på kö och det handlar om SM i skalaflyg, mer känt som modellflyg, men även SM i k-pistskytte.
Flygarna håller till på Simmelsberga gård utanför Kågeröd och skyttarna avgör sitt fältmästerskap vid Trollenäs gods medan banskyttarna åker till Landskrona.

YLE - 19 mar 16 kl. 15:22

Parad för jämlikhet och antirasism i Vasa

På jämlikhetens dag deltog ett femtiotal i paraden som ungdomsorganisationen Ungdom mot rasism ordnade. På lördagen inleddes även Röda korsets projektvecka mot rasism. Med paraden vill organisationen lyfta fram allas lika värde oavsett kön, etnicitet, religion, modersmål, sjukdom eller sexuell läggning.

Dagen - 20 apr 12 kl. 03:00

Jesusmanifestationen satsar på ungdomarna

Årets Jesusmanifestation i Stockholm satsar friskt på ungdomar. Efter den stora gudstjänsten i Kungsträdgården blir det även stort ungdomsmöte. -Fantastiskt roligt!

Barometern - 19 jul 14 kl. 10:47

Utan försvar i informationskriget

Under första världskriget spelades folkvisor på vevgrammofoner för att ­fienden skulle längta hem och lämna skytte­gravarna. Det sägs att Alexander den Store ­lämnade rustningar och vapen efter sig för att fienden skulle tro att hans armé bestod av jättar. Och i Tidskriften Fokus berättades om hur Djingis Kahn beordrade att sina soldater att tända tre ljus var i gryningen för att armén skulle framstå som större än den i själva verket var.

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 09:43

Klemmedsson siktar framåt

Foto: Peter Åklundh
JSM-guld i Eskilstuna. Och debut i juniorlandslaget. September har varit en hektisk månad för 15-åringen Oscar Klemmedsson.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 15:00

Skyttegillet vill bygga ny hall

BURLÖV Malmö skyttegille vill bygga en ny skjuthall på sin skjutbana vid Spillepengen som är en av landets största.
Föreningen har 1 300 medlemmar men hyr även ut banorna till både polisen och föreningar som fått sina egna banor nedlagda kan fortsätta träna och tävla här.Skyttegillet arrenderar markområdet av stiftelsen Spillepeng där de tre ägarkommunerna Malmö, Burlöv och Lomma ingår.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 05:00

Slottsdrabbning om mässor i helgen

BOSJÖKLOSTER På Bosjökloster pågår förberedelserna för fullt inför helgens drabbning. För första gången arrangerar man traditionella Skånska Jakt- och Fiskemässan samtidigt som nykomlingen Ellinge Game Fair, bara 18 kilometer därifrån.Ellinge aviserade sin mässa 2015 och höll den året därpå.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 06:30

"Först ska vi ta poäng mot Kristianstad"

IFK Kristianstad leder elitserien och Rimbo är jumbo. Men bland de 25 främsta målgörarna hittar vi två från IFK – men hela fyra från nykomlingen. "Det har väl gått rätt bra för mig", säger trean i skytteligan, 18-årige Jerry Tollbring.

Skånskan - 02 maj 18 kl. 05:00

Polisanställd sköt vådaskott

MALMÖ I samband med en skjutövning avlossade en polis ett vådaskott av misstag. Nu får han ett löneavdrag efter ett beslut av Rikspolisstyrelsens personalansvarsnämnd.– Genom att hantera sitt vapen felaktigt har polisen av oaktsamhet åsidosatt sina skyldigheten i anställningen.

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 11:00

Kärt återseende för motståndaren

Foto: Bosse Nilsson
Regionprojektets lag, med 750 ungdomar, har bjudits in. Och vi kan få se bröderna Röxner ställas mot varandra. Men en familjär stämning?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.