Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 04:35

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 06:34

Storföretagens hemsidor allt sämreDe svenska storbolagens webbsidor blir allt sämre jämfört med sina europeiska motsvarigheter, enligt KWD Webranking, som intervjuat knappt 300 analytiker, affärsjournalister och investerare. Bäst klarar sig SCA, skriver Dagens Industri. Totalt sett faller de svenska bolagen från femte till sjunde plats. Bäst hemsidor i Europa har finländska bolag..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
KWD Webranking, SCA, Dagens Industri, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storföretagens, hemsidorallt sämre
SVT - 21 mar 17 kl. 12:46

Efter storföretagens bojkott: Google skärper annonsregler

Efter att det visat sig att många av storföretagens annonser hamnat på bland annat extremistiska och nynazistiska hemsidor, har Google nu meddelat att de från och med i dag skärper reglerna..

YLE - 05 jun 15 kl. 17:12

Så mycket tjänar storföretagens högsta chefer

De flesta av de verkställande direktörerna för de tio största företagen i Finland tjänar omkring en miljon euro i året. Det visar vår sammanställning av företagens egen rapportering. Vi har granskat storföretagens rapporter om de löner och belöningar som betalades ut under år 2014.

Fria Tidningen - 07 jan 14 kl. 15:04

Vänsterkodarna vill bryta storföretagens dominans

Inrikes Nätverket Vänsterkodarna vill koppla samman vänstersympatisörer som vill och kan göra hemsidor..

TA - 22 jan 14 kl. 09:54

Storföretagens pengamakt allt större


Ett fåtal av världens storbolag sitter på enorma kassakistor och har därmed världsekonomins återhämtning i sin hand.Enligt en sammanställning av revisionsfirman Deloitte sitter ungefär en tredjedel av storbolagen, exklusive bankerna, på det mesta av företagens samlade kontanta medel motsvarande 2,8 biljoner dollar, cirka 18 biljoner kronor, skriver Financial Times.Dessa bolag har därmed ett enormt inflytande över om dessa pengar ska satsas på investeringar, företagsaffärer eller annat.

Kristianstadsbladet - 22 jan 14 kl. 09:54

Storföretagens pengamakt allt större


Ett fåtal av världens storbolag sitter på enorma kassakistor och har därmed världsekonomins återhämtning i sin hand.Enligt en sammanställning av revisionsfirman Deloitte sitter ungefär en tredjedel av storbolagen, exklusive bankerna, på det mesta av företagens samlade kontanta medel motsvarande 2,8 biljoner dollar, cirka 18 biljoner kronor, skriver Financial Times.Dessa bolag har därmed ett enormt inflytande över om dessa pengar ska satsas på investeringar, företagsaffärer eller annat.

Opinionen.se - 22 jan 14 kl. 09:57

Storföretagens pengamakt allt större


Ett fåtal av världens storbolag sitter på enorma kassakistor och har därmed världsekonomins återhämtning i sin hand. Enligt en sammanställning av revisionsfirman Deloitte sitter ungefär en tredjedel av storbolagen, exklusive bankerna, på det mesta av företagens samlade kontanta medel motsvarande 2,8 biljoner dollar, cirka 18 biljoner kronor, skriver Financial Times. Dessa bolag har därmed ett enormt inflytande över om dessa pengar ska satsas på investeringar, företagsaffärer eller annat.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 14 kl. 09:57

Storföretagens pengamakt allt större

Ett fåtal av världens storbolag sitter på enorma kassakistor och har därmed världsekonomins återhämtning i sin hand. Enligt en sammanställning av revisionsfirman Deloitte sitter ungefär en tredjedel av storbolagen, exklusive bankerna, på det mesta av företagens samlade kontanta medel motsvarande 2,8 biljoner dollar, cirka 18 biljoner kronor, skriver Financial Times..

BT - 22 jan 14 kl. 09:56

Storföretagens pengamakt allt större

Ett fåtal av världens storbolag sitter på enorma kassakistor och har därmed världsekonomins återhämtning i sin hand. Enligt en sammanställning av revisionsfirman Deloitte sitter ungefär en tredjedel av storbolagen, exklusive bankerna, på det mesta av företagens samlade kontanta medel motsvarande 2,8 biljoner dollar, cirka 18 biljoner kronor, skriver Financial Times.Dessa bolag har därmed ett enormt inflytande över om dessa pengar ska satsas på investeringar, företagsaffärer eller annat.

Cornucopia - 31 mar 15 kl. 16:20

SEB sätter negativa räntor på storföretagens bankkonton

SEB har idag gått ut med att man kommer sätta negativa räntor på sina hundratalet största företagskunders bankkonton. Företag kan periodvis ha rätt stora likvider, vilket ger en likviditetsöverskott för banken, som måste deponerade balansen hos Riksbanken, vilket numera kostar pengar via den negativa reporäntan.

Bloggrannen Flute uppmärksammar nu att DI skriver om SEB:s påhitt.

DrivaEget - 09 dec 14 kl. 16:20

Sälj mer med storföretagens knep

 Försäljning  Gör som storföretagen: Sälj lite mer till alla dina fasta kunderna istället för att försöka hitta nya kunder. Lär dig fem av deras  knep här. Läs vidare, kommentera eller dela.

DI - 15 dec 14 kl. 13:17

Optimismen bland storföretagens vd:ar minskar

Sveriges storföretag kommer att hålla tillbaka sina investeringar och anställa färre nästa år. Det visar en ny vd-studie, som flaggar för ett försämrat företagsklimat..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Elvira Öberg: ”Vill inte vara sämre än Hanna”

Elvira Öberg trivs bra i storasyster Hannas fotspår. – Jag försöker bara inspireras av jämförelsen, säger Elvira inför en ny och oviss skidskyttesäsong. Jämförelserna mellan de två talangfulla Piteåsystrarna har varit oundviklig.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Fortsatt uppåt på Asienbörser

Veckans uppgång på ledande börser i Asien fortsätter i den tidiga onsdagshandeln. I Tokyo hade Nikkei 225-index stigit över 1,5 procent efter ett par timmars handel, medan det bredare Topixindexet klättrade nästan 0,9 procent. Kända japanska varumärken.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rusning till a-kassa under våren

Akademikernas a-kassa har märkt en markant ökning under våren, både gällande hur många personer som får ersättning och antalet nya medlemmar. Enligt a-kassan är det ovanligt att arbetslösheten bland medlemmarna ökar just under den tiden på året. "Det är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

WHO: Kina dröjde med viruskunskap

Kina väntade över en vecka med att släppa coronavirusets genetiska kod efter det att tre statliga laboratorier identifierat den, rapporterar nyhetsbyrån AP. Dokument från Världshälsoorganisationen WHO avslöjar att frustrationen var stor i början av smit.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Butik utan tillstånd fick tillbaka beslag

En butiksägare i Uppsala som sålde tobak utan tillstånd fick nyligen tillbaka varor som polisen hade beslagtagit, skriver Upsala Nya Tidning. Det var i april som tobak för en halv miljon kronor beslagtogs eftersom tillstånd saknades, vilket krävs enligt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tårgas mot demonstranter i Paris

Kravaller bröt under tisdagen ut i Paris sedan runt 20 000 människor hade samlats för att protestera mot en ung svart mans uppmärksammade död under ett polisingripande i Frankrike 2016. En del demonstranter kastade sten mot polisen, som svarade med tårg.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Minnesota utreder polisens agerande

Den amerikanska delstaten Minnesota anmäler Minneapolis polismyndighet för att ha brutit mot landets antidiskrimineringslagar när George Floyd dödades av polis vid ett ingripande i staden den 25 maj. Delstaten meddelar att man också kommer att utreda om.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Robotservitör serverar i Maastricht

En restaurang i Maastricht i Nederländerna har valt att komplettera servitörskaran med Amy, Aker och James. De tre robotarna levererar drinkar till borden på restaurang Dadawan: "Hej, här är din beställning, var god tag den från brickan, jag lämnar dig.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Infantino: Applådera protesterna i Bundesliga

Flera spelare i Bundesliga krävde i helgen rättvisa för George Floyd – och kan nu straffas. Helt fel, tycker Fifa-ordföranden Gianni Infantino. – De förtjänar en applåd, säger han i ett uttalande enligt AFP.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Ukrainsk klubb i karantän – 25 smittade

Samtliga i den ukrainska fotbollsklubben Karpaty Lviv kan se fram emot två veckor i karantän. Anledningen? Spelartruppen och personalen har testats för coronaviruset – där hela 25 provsvar var positiva.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.