Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 03 June, 12:24

Sydsvenskan - 31 okt 11 kl. 06:30

Inte i tid - men för tidigtMALMÖ. Enligt Veolia som körde det något förhastade tåget så beror strulet inte på att tågbolaget glömt att ställa om till vintertid..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MalmÖ, Veolia, Stockholm, Malmö, Lund, Veolias, Sydsvenskan, Norrköping, Marco Andersson, P4 Malmöhus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte i tidmen för , tidigt
Kristianstadsbladet - 14 jun 11 kl. 10:06

Tid kan vara värd mer än pengar

Alfa-kvinnor efterlyses. Bakom uppropet står Claes Hemberg, sparekonom på Avanza bank. Han tycker de?

YLE - 09 sep 16 kl. 06:55

Få kommuner satsar på tidigt stöd för unga som mår dåligt

Kommunerna borde satsa mer på att ungdomar med mentala problem får hjälp mellan skola och specialsjukvård, säger familjeterapeut Lillemor Gustafsson vid Folkhälsan. I onsdags kunde Yle Huvudstadsregionen rapportera att antalet svenskspråkiga barn som får pykiatrisk vård vid Hucs har ökat med nästan sextio procent sedan ungdomspsykiatrin fick en svenskspråkig psykiater.
Vidareutbildning är jättebra.

YLE - 13 mar 13 kl. 11:41

Barnskyddsarbetare ges inte tid för möten med barn i nöd

Trots ständigt övertidsarbete räcker tiden inte till för de anställda inom barnskyddet för möten med de barn som behöver deras hjälp. Ständiga - och i mångas ögon obegripliga och oplanerade - organisationsförändringar försvårar arbetet. Socialarbetarna upplever också att de inte får tillräckligt med stöd i sitt arbete.

Ekonomistas - 07 apr 20 kl. 08:58

Rätt åtgärd vid rätt tid?

Det här är ett gästinlägg av Mats Bergman, professor i nationalekonomi vid Södertörns högskola. När vissa beslut är irreversibla ska vi, enligt teorin för reala optioner, inte naivt tillämpa principen om nuvärdesmaximering. Om osäkerheten är stor men förväntas minska är det värt att investera mycket i att hålla flera dörrar öppna.

Kristianstadsbladet - 09 feb 12 kl. 06:30

Projektet - det bästa som hänt i modern tid

Det bästa som hänt svensk rallysport i modern tid. Omdömet gäller Patrik Sandell, 30-åringen som blev juniorvärldsmästare 2006, och den helsvenska VM-satsningen Sweden World Rally Team.
KARLSTAD.

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 07:10

?Man glömmer tid och rum?

Rytmen pågår närmast non stop. Den upphör en kort stund en gång i timmen när DJ:n byts. På Genesisfestivalens utomhusscen står en DJ och spelar unzunz-house.

BT - 04 jun 13 kl. 10:25

Särskilt stöd bör sättas in tidigt

De senaste åren har varit bland de mest intensiva i Sveriges utbildningshistoria. Reformer som nya betygssystem, läroplaner, satsningar för att stärka läraryrket har införts. Sverige ska bli en kunskapsnation i världsklass, som rustar varje elev oavsett bakgrund för livet och för arbetsmarknaden.

YLE - 24 apr 14 kl. 10:28

Tidigt vårbruk är gynnsamt för jordbruksnäringen

Hos Christer Finne är alla förberedelser klara. Markerna är harvade och snart ska de första grönsakerna planteras. Men tidigt vårbruk kan vara riskabelt när nätterna fortfarande är kalla.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

Inte en dag för tidigt

Så kom då äntligen regeringens förslag om förändringar av den sjukförsäkringsreform som sattes i sjön under förra mandatperioden. Syftet var och förblir gott. Den allt stridare strömmen av förtidspensioneringar hade blivit ett växande problem både för samhället i stort och för de individer som riskerade att hamna i ett livslångt utanförskap.

Magazin24 - 11 mar 12 kl. 10:21

Tidigt avslut för Arboga

Sista träningsmatchen spelades för en vecka sedan och då vann de en ganska dålig match mot Surahammars IF. Men nu har spelarna tagit lite ledigt och Arboga börjar förbereda sig inför nästa säsong. Lite för tidigt kan tyckas då många hade hoppats på play off.

BT - 18 mar 12 kl. 09:13

Rätt att elitsatsa i god tid

Politiskt korrekt är att fördöma tidig elitsatsning. Men det gäller främst idrott. Inte musik eller andra konstarter.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Två män gjorde ett rånförsök rakt framför kamera

Två män gjorde ett rånförsök rakt framför kamera..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Miljontals korttidspermitterade i Tyskland

Som en följd av coronakrisen har tyska företag ansökt om förkortad arbetstid för 11,7 miljoner arbetstagare under perioden mars till maj, enligt officiell statistik från den tyska arbetsförmedlingen (BA). Det är långt fler än antalet som korttidspermitt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

På måndag startar antikroppstester för covid-19 i Skåne

Testerna blir ett komplement för att diagnostisera de som varit sjuka länge..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bok förutspår att klimatkollapsen är nära

Smältande isar har vi hört om – men att haven kan sluta producera syre och molnen försvinna? Jonathan Jeppsson stirrar en mörk framtid i vitögat, i boken "Åtta steg mot avgrunden". Han hävdar att en möjlig klimatkollaps ligger närmre än vi tror.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tveksam metod bakom Sveriges Pisa-resultat

Sveriges resultat i den internationella jämförelsen Pisa har förbättrats rejält mellan mätningarna 2015 och 2018. Men bakom förbättringen ligger tveksamma urvalsmetoder, skriver Expressen. Sverige har plockat bort fler elever ur det slumpvis utvalda und.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Johnson: Vi kommer inte svika Hongkongs folk

Storbritannien kommer inte att svika Hongkongs befolkning om Kina gör slag i saken och inför en omstridd nationell säkerhetslag, enligt premiärminister Boris Johnson. Nära tre miljoner Hongkongbor skulle i så fall ges möjligheten att flytta till Storbri.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pojke död efter att ha klättrat på tåg

En pojke i 15-årsåldern har avlidit efter att ha kommit i kontakt med elledningar med högspänning över järnvägsspåret i Västerås. Pojken och en jämnårig kamrat klättrade på tisdagskvällen enligt polisen upp på ett tåg som stod parkerat på ett stickspår.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stjärnspäckad ”Don Giovanni” i Berwaldhallen

Efter vårens publiklösa konserter återförenas Sveriges Radios symfoniorkester med sin chefsdirigent Daniel Harding för att avsluta säsongen i Berwaldhallen med två konserter. Utöver Harding, som avslutar sin tio veckor långa karantän, medverkar även Rad.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hallengren: ”Situationen är skör”

Socialstyrelsen har på mycket kort tid ställt om och distribuerat och köpt in utrustning till sjukvården, säger socialminister Lena Hallengren (S), under en pressträff på onsdagen, där hon redogör för tillgången av skyddsmateriel inom vården. Det handla.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ingenjören som försett Skåne med el och vatten

Nu fyller Bertil Sjöstrand 100 år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.