Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 25 May, 12:59

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 04:00

"När jag började skulptera i is träffade jag rätt"



Några frågor till Tjåsa Gusfors som ska skulptera i is under Spökafton i Svalöv den fjärde november..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Tjåsa Gusfors, Spökafton, Svalöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När jag började skulpterai is , träffadejag , rätt

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Biotoppen: Humor-resa ny på listan

En ny film har letat sig in på den svenska biotoppen – efter veckor av total stiltje på grund av coronakrisen. Steve Coogan och Rob Brydons sista film-resa "A trip to Greece" går in på listans fjärdeplats. Etta är fortfarande "Framåt".

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Johaug aktuell för Bislett Games – i friidrott

Guld på 10 000 meter i norska mästerskapen i fjol. Nu är längdstjärnan Therese Johaug aktuell för start i Bislett Games – i friidrott. Förra sommaren fick hon stor uppmärksamhet för sitt guld i norska mästerskapen på 10 000 meter.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

380 miljoner i extra bistånd

Regeringen presenterar ett nytt biståndspaket på 380 miljoner kronor med anledning av coronapandemin. Det beskedet ger vice statsminister Isabella Lövin (MP) och biståndsminister Peter Eriksson (MP) på en presskonferens. – Den globala pandemikrisen stäl.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nordmark väntar tuff debatt om las

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) väntar sig en tuff debatt med samarbetspartierna om fack och arbetsgivare misslyckas med att förhandla fram förändringar i arbetsrätten. – Varje steg som arbetsgivarna får i ökad flexibilitet måste mötas av ökad t.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Snöleoparder utforskar tomma vandringsleder

Flera snöleoparder, däribland en hona med unge, har den senaste tiden setts gå på upptäcktsfärd i ett vanligtvis välbesökt vandringsområde utanför Kazakstans största stad Almaty. Området är numera folktomt med anledning av landets coronarestriktioner. D.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Författaren Jackie Jakubowski är död

Författaren och publicisten Jackie Jakubowski har avlidit, 68 år gammal, bekräftar hans familj för Dagens Nyheter. Jackie Jakubowski kom till Sverige som flykting 1970, efter att ha flytt undan den antisemitiska kampanjen i Polen. Som författare skrev h.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Säljare av kemsex-drog får kortare straff

Hovrätten kortar straffet för en man i 30-årsåldern som i tingsrätten dömdes till sex års fängelse för att ha sålt stora mängder narkotika. Köpare har använt droger till bland annat så kallat kemsex. Hovrätten ändrar mannens straff till fem i stället fö.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tegnell: Ge fler undantag från besöksförbud

Besöksförbudet på äldreboenden i Sverige har inte hejdat smittspridningen där som förväntat. Statsepidemiolog Anders Tegnell vill nu se att fler undantag görs från förbudet. När besöksförbudet infördes var det för att stoppa smittspridning på äldreboend.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Parkteatern hoppas på sensommaren

Sommaren ser dyster ut för scenkonsten, med många sommarteatrar som brottas med ekonomiska problem eller tvingas hålla stängt på grund av publikrestriktioner. Västanå Teater och Romateatern tillhör de som ställer in i sommar. Men Parkteatern i Stockholm.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skånebolls besked: seriestart först i augusti

Efter nya beslutet – förbundet oroar sig över att spelare kommer att sluta..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.