NSD > Nyheter

Saturday, 06 June, 06:14

NSD - 31 okt 11 kl. 06:00

Fullsatt vid pensionärernas modeshow i ÖverkalixSuccé och fullsatt vid modeshow i Folkets Hus, som arrangerades av PRO och ABF i Överkalix i samarbete med Malin Jönsson från Lauras Mode..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Överkalix, Folkets Hus, PRO, ABF, Malin Jönsson, Lauras Mode

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullsattvid , pensionärernas, modeshowi , Överkalix
YLE - 16 nov 15 kl. 09:06

Ingen ändring i pensionärernas bostadsbidrag

Det blir inget av planerna om att kombinera pensionärernas bostadsbidrag med det allmänna bostadsbidraget. Den föreslagna förändringen har kritiserats hårt som sparförslag. Regeringen har försvarat försämringen av pensionärernas bostadsbidrag medan oppositionen har undrat hur landets ekonomi blir bättre av att nästan 30 000 pensionärer hamnar under fattigdomsgränsen.

BT - 09 jul 14 kl. 09:04

Pensionärernas viktigaste val

Sverige är det enda EU-land där politikerna anser att pensionärer ska betala högre skatt än löntagare med motsvarande inkomst, konstaterar Jöran Rubensson, SPRF, och påmminer om att en fjärdedel av väljarkåren är över 65 år. Många har åsikter om pensioner men få har insikter i pensionssystemet. När politiker försvarar sig och säger att skatten för pensionärer har sänkts hela fem gånger eller att pensionerna minsann har "gått med plus" de senaste åren, ska man som väljare och pensionär vara på sin vakt.

YLE - 16 nov 15 kl. 09:06

Ingen ändring i pensionärernas bostadstillägg

Regeringen har beslutat återta sitt beslut om att skära i pensionärernas bostadstillägg. Det blir därmed inget av planerna om att kombinera pensionärernas bostadstillägg med det allmänna bostadstillägget. Enligt regeringen skulle nedskärningen ha minskat på stödet till tiotusentals pensionärer.

BT - 14 nov 12 kl. 14:33

Alliansen stärker pensionärernas ekonomi

Flera debattörer i BT har den senaste tiden hävdat att det finns en direkt koppling mellan de pengar som man arbetat in under sin yrkesverksamma tid och den pension man sedan får ut. Det är tyvärr fel. I det gamla pensionssystemet gick i stort sett allt som de yrkesverksamma betalade in till systemet åt till att betala ut pensionerna samma år till den tidens pensionärer.

SmålandsPosten - 15 jul 14 kl. 06:48

Pensionärernas viktigaste val

?Sverige är det enda EU-land där politikerna anser att pensionärer ska betala högre skatt än löntagare med motsvarande inkomst. Men svenska folket är av en annan mening.

Cornucopia - 07 okt 14 kl. 15:02

Arbetande pensionärer betalar pensionärernas skattesänkning

Den socialistiska axelmaktregimen föreslår skattesänkningar på bruttoinkomsten för pensionärer i sin budget. Hela skattesänkningen finansieras genom att man höjer löneskatterna för pensionärernas arbetsgivare och egenföretagande pensionärer får alltså inte någon skattesänkning alls. Frågan är också om arbetsgivare, som får kraftigt höjda kostnader för anställda 65+, kommer vilja ha anställa fler eller ens ha kvar dessa?

GT - 30 mar 17 kl. 13:31

Pensionärernas vinklubb stoppas: "Jag blir så arg"

Göteborgs kommun har stängt ner pensionärernas vinklubb.15 centiliter vin en gång i månaden blev för mycket – och nu reagerar flera på kommunens beslut.– När man är inne och ­petar i pensionärernas liv, då blir jag så arg, säger Leif Mannerström till Aftonbladet..

News55 - 30 mar 17 kl. 15:52

Myndighet stoppar pensionärernas vinklubb – nu rasar Mannerström

När tillståndsmyndigheten fick höra att pensionärerna på Allégården i Göteborg hade vinprovning satte de genast stopp för tilltaget. Då det kostade pengar att delta i kursen krävdes det att föreningen ansökte om alkoholtillstånd, något som kostar tusentals kronor. Under tiden måste vinprovningarna upphöra med omedelbar verkan.

DN - 17 sep 12 kl. 00:50

?Pensionärernas skatt sänks med en femtilapp per månad?

Stark svensk ekonomi. Alliansregeringen genomför en fjärde sänkning av pensionärernas skatt. De flesta pensionärer får mellan 500 och 700 kronor i lägre skatt per år.

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 06:30

Pensionärernas parti ställs i skamvrån

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Den 23:e april arrangerar SPF-avdelningarna i Kristianstads kommun en politisk debatt i Sommarlust, Kristianstad. SPI Välfärden, vilket är det enda parti som på allvar driver frågorna kring pensionerna och skatten på pensioner, ställs i skamvrån och får inte deltaga.Lars Niwongh, SPF Tollarp, motiverar detta beslut med att man endast bjuder in partier som är representerade i omsorgsnämnden.

SN - 20 dec 13 kl. 06:35

Köparen hoppar av Pensionärernas Hus

När pensionärerna inte kunde garanteras parkeringsplatser hoppade köparen av affären. Pensionärernas hus är osålt och Nyköpings kommun har tappat en intäkt på 28 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.