NSD > Nyheter

Monday, 25 May, 18:58

NSD - 31 okt 11 kl. 06:00

Snöbristen orsakar miljonförlusterDen uteblivna snön slår hårt mot skidanläggningarna i Gällivare och Kåbdalis. Dundret har planerat skidpremiär till helgen och Kåbdalis skulle ha öppnat i lördags. Men det milda vädret ställer till det rejält.Anläggningarna kan dessutom gå miste om flera alpina landslag som vill träna i Norrbotten..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Gällivare, Kåbdalis, Norrbotten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöbristen, orsakar, miljonförluster
YLE - 25 nov 19 kl. 12:08

Skogsindustrin rf: Sympatistrejkerna orsakar miljonförluster

Sympatistrejkerna inom transportbranschen och den tre dagar långa strejken som Industrifacket meddelade om på söndagen orsakar stora skador för skogsindustrin, uppger arbetsgivarorganisationen Skogsindustrin i ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 04 jan 17 kl. 11:12

Det krävs miljonförluster för att starta en onlinetidning

Att starta en onlinetidning kan verka enkelt för den oinsatte. Men några exempel från den gångna året visar återigen att även de framgångsrika onlinemagasinen måste räkna med miljonförluster. Nyligen gick den kända onlinetidningen Breakit ut själva med siffrorna för 2016, efter 2015 års förluster på 1,2 miljoner kronor.

SVT - 15 okt 12 kl. 19:30

DN-galan utreder miljonförluster

Efter Rajne Söderbergs avhopp från DN- galan i våras har organisationen lidit miljonförluster. Bland annat för att Nike sagt upp sponsoravtalet..

ÖstersundsPosten - 10 mar 14 kl. 16:16

Hopp om framtiden trots miljonförluster

Det kommunala bostadsbolaget Härjegårdar är en stor aktör på bostadsmarknaden i Härjedalen. De senaste åren har bolaget redovisat miljonförluster; drygt tre miljoner minus för senast färdiga bokslut 2012. Men bolagets vd Hans Svensson ser ljust på resultatet för 2013, som snart är klart..

SvD - 07 sep 15 kl. 10:41

Norska pengar täcker Starbucks miljonförluster

Cafékedjan Starbucks dras med miljonförluster i Sverige. Men norska moderbolaget håller den svenska filialen om ryggen och pumpade 2014 in 12 miljoner kronor för att täcka upp det svaga resultatet..

Länstidningen i Jämtland - 24 jan 17 kl. 14:51

OSD:s miljonförluster dränerar Folkets hus

Verksamheten i OSD i Östersund har de senaste åren gjort miljonförluster. De styrande i Folkets hus-föreningen föreslår nu att någon annan får ta över och driva bolaget vidare..

Realtid - 02 jun 17 kl. 15:20

“Det har orsakat många sparare miljonförluster”

– Det som har hänt på fondtorget är mycket allvarligt. Det har orsakat många pensionssparare miljonförluster. Så förklarar Pensionsmyndighetens gd Katrin Westling Palm det skarpa förslag hon nu lagt som, om det genomförs, kommer tvinga bort 300 fonder från PPM-systemet..

Norrtelje Tidning - 14 aug 13 kl. 20:39

Nya miljonförluster för Holmen Paper

Låga papperspriser och vikande efterfrågan. Holmen Paper fortsätter att redovisa stora förluster..

HBL - 04 nov 13 kl. 06:37

HS: Staten riskerar miljonförluster efter oljeaffär

Staten riskerar betydande förluster efter en misslyckad oljeaffär av Försörjningsberedskapscentralen, skriver Helsingin Sanomat. Försörjningsberedskapscentralen sålde i fjol bunkerolja för 24 miljoner euro till ett överskuldsatt bolag. Statens utestående fordran är 15 miljoner euro.

YLE - 02 jul 15 kl. 04:03

Miljonförluster för de finlandssvenska tidningsjättarna

Förlusten ökade betydligt för de två stora tidningshusen i Svenskfinland. Nyländska KSF-Media gick 6,8 miljoner euro back under 2014 och för österbottniska HSS Media landade förlusten på en miljon euro. Barbro Teir Bild: Yle - Det är inte ett problem för vårt kassaflöde, vår likviditet är i skick men det är en väldigt stor förlust.

Affärsvärlden - 18 jan 16 kl. 10:45

Fem storbanker redovisar miljonförluster kopplade till vild obligationshandlare

Sammanlagt fem banker, där bland andra BNP Paribas och Nomura ingår, står inför förluster om sammanlagt 171 miljoner dollar förknippade med obligationshandlaren Invexstar Capital Management med Alberto Statti som enda anställda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.