Alliansfritt Sverige > Opinion

Tuesday, 26 May, 05:30

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 05:30

Riksdagsledamot: ?Det finns inga fattiga i Sverige?

ARROGANT. Pltsligt blir den benhrda moderata klasspolitiken s mycket mer begriplig. Riksfrbundet fr hjlp av narkotika- och lkemedelsberoende:Ngra moderata riksdagsmn har bett om att f komma till RFHL. [?] Det r Isabella Jernbeck och Mats Gerdau frn socialutskottet och s en politisk sekreterare. Jag brjar med att bertta att det finns en klar verrepresentation av fattiga mnniskor bland de som fastnar i ett tungt beroende och hinner skert hlla p i tv och en halv sekund innan Isabella bryter in.
?Fattigdom frknippar jag med Afrika?.

?Har du prvat hur det r att leva p socialbidrag under lng tid? Har du prvat att g runt p 5 ? 6 000 kr i mnaden?? frgar jag.
?Ja men herregud?, sger Isabella, ?p de inkomstniverna r det ju ingen som ligger under ngon lngre tid. Det r ju bara en vergende fas!?
?Jag har en bild av att vra medlemmar gr p socialbidrag r efter r. Och att inkomstniverna inte blir hgre nr de fr ett sjukbidrag eller pensioneras.? sger jag.
?Det finns inga fattiga mnniskor i Sverige tycker jag?, avslutar Isabella.D s!
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RiksdagsledamotDet finns , inga, fattigai , Sverige
Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 10:25

"Om 20 år finns det inga fattiga länder"Årligt brev

– År 2035 kommer det inte finnas några fattiga länder kvar i världen, skriver Bill Gates i sitt brev inför 2014.Han förklarar detta med att de länder som för 50 år sedan var så kallade fattiga utvecklingsländer i dag är medelinkomstländer.Kina, Indien och Brasilien är exempel på detta.

Skånskan - 12 mar 16 kl. 12:30

”Vi är inga fattiga kusiner”

Skåne/Blekinge Blekinge vill bilda storregion med Skåne. Ledande politiker, tycker det är synd att skåningarna vill vända dem ryggen.Häromdagen kom presenterade indelningskommittén sitt förslag till ny indelning av Sverige i sex storregioner.

Entreprenör24 - 24 jan 14 kl. 17:10

”Inga fattiga länder år 2035″

Han är världens rikaste person och försöker besegra fattigdom i världen. Ikväll gästar han Skavlan och säger att det inte kommer finnas fattiga länder år 2035. Microsoft-grundaren Bill Gates är världens rikaste med en förmögenhet på närmare 76 miljarder dollar.

DN - 13 sep 19 kl. 19:03

Inga demonstranter – Sverige leder DC-matchen mot Israel

Gott om poliser – men inga demonstranter. Davis Cup-matchen i Kungliga hallen blev en lugn tillställning..

Newsmill - 03 nov 11 kl. 09:16

Långtidssjukskriven: Moderat riksdagsledamot påstår att det inte finns fattiga svenskar

http://www.newsmill.se/trackback/40590"Det finns inga fattiga människor i Sverige, tycker jag", säger Isabella Jernbeck, riksdagsledamot (M).

BT - 07 feb 13 kl. 13:18

Hur fattiga är de fattiga barnen?

Finns fattiga barn i Sverige? Finns det hålögda, håglösa, smutsiga och dåligt klädda barn, som lever i misär? För att kunna få mat för dagen måste de hjälpa till med försörjning genom tiggeri och småstölder.

Alliansfritt Sverige - 31 okt 13 kl. 15:17

Borgerlig ledarskribent och föredetta riksdagsledamot tycker helt oväntat att regeringen är superbra

Helene Rivière, tidigare riksdagsledamot för Moderaterna, har tydligen fått ett nytt jobb. Hon hoppar in som ledarskribent på Svenska Dagbladet emellanåt och på något sätt passar nog det henne alldeles utmärkt. Idag har hon en text om, föga förvånande, att regeringen är bäst och med en borgerlig regering är allt guld och gröna skogar: Lyssna bara på sådana här floskler: Men regeringspolitik är något helt annat.

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 12:17

"Fattigdom finns bara i Afrika - inte i Sverige"


RFHL:s förbundssekreterare Per Sternbeck tycker att riksdagsledamoten Isabella Jernbecks (M) uttalande är extremt provocerande. STOCKHOLM. Besöket skulle innebära ett möte med verkligheten hos Riksförbundet för hjälp åt narkotika- och läkemedelsberoende (RHFL).

Alliansfritt Sverige - 14 mar 12 kl. 08:49

Ingen pardon för barnen i Sverige


BARNFATTIGDOM. Den omdiskuterade barnfattigdomen ökar i Sverige, det skriver Rädda Barnen i SvD idag. Och läget är allt annat än positivt - fattigdomen ökar:
13 procent av alla barn i Sverige, eller 248000 barn, lever i fattigdom.

BT - 14 sep 14 kl. 21:17

Ericson: "Fört en kamp mot bilden av ett svartmålat Sverige"

Moderaternas valvaka på kafé Viskan i centrala Borås är välbesökt men tystnaden när SVT:S Valundersökningen presenterades var total. Ett politiskt kaos. Det är vad som väntar Sverige konstaterade riksdagsledamoten Jan Ericson på Moderaternas valvaka i kväll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.