Alliansfritt Sverige > Opinion

Saturday, 04 July, 04:58

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 05:00

M fortsätter sin historierevisionism
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M fortsätter sin historierevisionism
Nyheter 24 - 01 nov 11 kl. 08:45

Bloggresumén: Historierevisionism, decentralisering och onda borgare


VECKANS NYHETSBLOGGRESUMÉ - VECKA 43. Vad har engagerat Nyheter24:s nyhetsbloggare den gångna veckan? Här kommer en update!

DN - 13 feb 15 kl. 09:46

”Biskop bejakar Rahebs historierevisionism”

Svenska kyrkans ledning har inte mandat att i kyrkans namn driva sina särintressen och släppa fram och odla ersättningsteologi, politisk historierevisionism och Israelhat, skriver prästerna Annika Borg och Johanna Andersson..

DN - 25 jan 17 kl. 18:25

Japansk hotellkedja anklagas för historierevisionism

Kinas turismmyndighet uppmanar till bojkott mot APA Hotel efter anklagelser om att den japanska hotellkedjan stödjer historierevisionism och förnekar Nanjingmassakern. Företaget slår ifrån sig kritiken och säger att man kommer att behålla en kritiserad bok på hotellrummen som har skrivits av vd:n..

DN - 25 jan 17 kl. 18:25

Japansk hotellkedja anklagas för historierevisionism

Kinas turismmyndighet uppmanar till bojkott mot APA Hotel efter anklagelser om att den japanska hotellkedjan stödjer historierevisionism och förnekar Nanjingmassakern. Företaget slår ifrån sig kritiken och säger att man kommer att behålla en kritiserad bok på hotellrummen som har skrivits av vd:n..

Newsmill - 12 jan 11 kl. 10:31

Vetenskap och Folkbildning präglas av kompetensbrist, politisk extremism och historierevisionism

Föreningen Vetenskap och Folkbildning säger sig slå vakt om god vetenskaplighet i den offentliga debatten. Ändå är de skyldiga till en rad övertramp i vetenskapliga frågor de sista åren. Hälften av styrelseledamöterna saknar vetenskaplig kvalifikation och kompetens.

Alliansfritt Sverige - 15 jul 11 kl. 11:00

Hjärtlöshet och historierevisionism

HJÄRTSKÄRANDE. MUF har tröttnat på att kallas hjärtlösa. Därför ägnar hela sin medlemstidning Blått åt att förklara att de visst har hjärta.

Alliansfritt Sverige - 24 okt 11 kl. 05:00

M-stämma: personkult, historierevisionism och kamp mot visioner


HYBRIS. Moderaterna har haft kongress under slutet av veckan. Det är ett parti som sjuder av självförtroende, men när man summerar vad som kommit ut från kongresscentret i Örebro blir det tydligt att det rör sig om ett parti med långt djupare problem än någon vågar erkänna.

Alliansfritt Sverige - 10 nov 11 kl. 07:00

Nyheter i korthet: Insatsstyrkor, historierevisionism och värdet av polisuppgifter


TORSDAG. Det är torsdag. Och precis som så många andra dagar i veckan är det dags för nyheter i korthet.

Expressen - 02 feb 14 kl. 10:30

GP bidrar till skamlig historierevisionism

Varför publicerar en stor morgontidning som Göteborgs-Posten ett inlägg som förringar och sprider myter kring folkmordet i Bosnien? Enligt chefredaktör Cecilia Krönlein för att man"strävar efter högt i tak och öppen debatt"..

SR - 15 sep 15 kl. 06:00

Historierevisionism genomsyrar Göteborgs Internationella konstbiennal

Ett tema som konsten sysslat med en hel del på senare år är historieskrivning. Så är det också när Göteborgs internationella konstbiennal GIBCA nu öppnar för åttonde gången. Curator är Elvira Dyangani Ose och hennes egna erfarenheter som svart forskare och som hon säger "postkolonialt objekt" påverkar hennes sätt att se på hur historieskrivning och makt går hand i hand..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.