Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 29 May, 12:46

Kristianstadsbladet - 31 okt 11 kl. 04:30

Endast 8 av 92 lägenheter såldaSedan 2009 är det möjligt att ha ägarlägenheter i Sverige. Kristianstad var tidigt ute som en av de första orterna med flest sådana lägenheter ? här byggdes 100 av landets 400 ägarlägenheter under de kommande åren.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Åklundh Den, Sverige, Anders Fredriksson, Byggindustrier, Kristianstad, Björn Wellhagen, BI, Norge, fast, Persson, Grekland, Eurosamarbetet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Endast8 av 92 , lägenheter, sålda
Cornucopia - 13 maj 18 kl. 17:17

Bara fem av 28 lägenheter sålda i projekt på Kungsholmen - prissänks 10-15%

Ett bostadsrättsprojekt på Kungsholmen ser ut att ha floppat. Av 28 lägenheter har endast fem sålts och exploatören Axxonen sänker nu priserna med 10-15% enligt en tidningsartikel i Vårt Kungsholmen.
När det inte finns parkeringsplats vid trottoaren kan man Stockholmsparkera.

Cornucopia - 24 maj 18 kl. 15:20

89% färre lägenheter sålda av Alm - konkurs i Oscar-Axxonenprojekt

Bostadsutvecklaren Alm Equities rapporterar att man sålde 89% färre lägenheter under första kvartalet jämfört med samma kvartal förra året. Och det takprojekt som Oscar Properties sålde till Axxonen har försatts i konkurs via ett av Axxonens dotterbolag.
Alm Equities helt naturliga aktiekurs.

PrivataAffärer - 26 jun 18 kl. 11:58

Fler osålda lägenheter tas bort från Hemnet

Hittills i juni har runt en tredjedel av bostadsrättsannonserna i Stockholms län som tagits bort varit osålda och i Stockholms innerstad ännu fler. Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. ”Vi ser att andelen bostadsrätter som säljs av det som tas bort har minskat stadigt och nu är under 70 procent för riket hittills i juni.

Cornucopia - 23 maj 15 kl. 11:59

Uppgifter från JM: Två tredjedelar av alla nya lägenheter köps på spekulation

Enligt uppgifter inifrån byggbolaget JM (OMX:JM) är 60 - 70% av alla köp av nybyggda bostadsrätter i Stockholm spekulationsköp. Då priserna sätts långt innan inflytt tecknar sig spekulanter på lägenheterna med tanke att sälja dem dyrare när de är färdiga, ofta utan att själv någonsin bosätta sig i lägenheten.
Två tredjedelar av alla nya lägenheter köps alltså på spekulation av personer som aldrig har för avsikt att bosätta sig i dem.

Cornucopia - 27 okt 17 kl. 12:33

Magnolia: Från 768 sålda lägenheter till 224 - "god tillväxt"

Bostadsutvecklaren Magnolia (OMX:MAG) sålde endast 224 lägenheter under tredje kvartalet mot 768 samma period förra året. VD:n menar dock att bolaget står inför god tillväxt och förbättrat resultat för helåret 2017. Trots att tredje kvartalets resultat blev -22 MSEK mot +78 MSEK förra året.

Cornucopia - 28 sep 16 kl. 09:42

Antalet sålda bostäder föll 40% i London på ett år - kommer priskraschen härnäst?

London bostadsbubbla listades av UBS som ännu värre än Stockholms. Enligt den senaste statistiken föll nu antalet sålda bostäder i London med 40% under andra kvartalet 2016. För centrala London föll antalet affärer med 55% för hus och med 60% för lägenheter.

PrivataAffärer - 24 jan 18 kl. 15:33

SSM: 15 sålda lägenheter sedan november

Bostadsutvecklaren SSM ser ut att ha sålt endast 15 lägenheter sedan mitten av november. Mot den bakgrunden kan ett lägre antal starter förväntas under 2018-2019....

SmålandsPosten - 03 sep 19 kl. 18:31

VR-visning för att sälja lägenheter

Endast 17 av 36 lägenheter i Bokloks projekt på Hagabo är sålda. På tisdagen raggade företaget nya köpare med virtual reality-teknik. .

Hela Gotland - 16 sep 15 kl. 10:51

Nya lägenheterna vid Snäck snart slutsålda

Endast fem av de 35 lägenheter som Hökerum Bygg ska bygga vid Snäck är nu lediga..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 15 kl. 07:36

Nya lägenheterna nästan slutsålda

I juni påbörjades försäljningen av bostadsrättsföreningen Lillängshamnen Skoghall. Nästa vecka tas de första spadtagen. Endast fem lägenheter återstår till försäljning..

Cornucopia - 27 aug 19 kl. 11:08

BREAKING: Oscar Properties redovisar tveksamma siffror om lägenhetsförsäljning - bara halva redovisade försäljningen

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties redovisar tveksamma siffror om sin lägenhetsförsäljning. Färdiga projekt används för att dra upp statistiken över andel sålda lägenheter, för att nå siffran 90% mot den faktiska 55%. Siffrorna på antal sålda lägenheter går inte heller ihop, och ser ut att vara hälften mot siffran angiven i nyckeltalen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Sef-basen optimistisk inför ödesbeskedet

På fredag kommer beskedet från Folkhälsomyndigheten. Grönt ljus för elitidrott utan publik eller fortsatt rött ännu en tid? Sef-ordföranden Lars-Christer Olsson tror att Anders Tegnell & Co gör tummen upp.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Idag fick svensk fotboll klartecken från Fifa för ett extra transferfönster. Det nya fönstret, som förväntas klubbas formellt ikväll, gäller mellan 31 maj och 13 juni..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Kommunen kan få rätt att stänga restauranger

Från och med den 1 juli kan kommunen själv komma att få besluta om stängning av restauranger som inte vidtar smittskyddsåtgärder mot spridning av coronaviruset. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Wislander lämnar RIK efter schism med Zuta

Handbollsikonen Magnus Wislander slutar som tränare i Redbergslid. 56-åringen lämnar Göteborgsklubben efter sammanlagt 29 år som spelare och ledare. – Det går inte att jobba som andratränare om man inte har samma idéer och filosofi som förstetränaren, säger han till SVT..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Anders Gustafsson: varför framställs Sverige i så dålig dager?

Sverige framställs som en miljöbuse när vi i själva verket är ett exempel för andra att följa..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Norge öppnar för jobbresor från hela Norden

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Polis får ökad rätt till kroppsvisitation

Polisen ska ha rätt att kroppsvisitera personer som tagits in till förhör. Syftet är att öka polisens säkerhet..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Man i 25-årsåldern skjuten i Falköping

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.