Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 02 July, 23:49

Sydsvenskan - 31 okt 11 kl. 01:36

Sexutnyttjade assistenter -dömsFör att inte mista jobben ställde de unga kvinnorna upp på flera "övningar", bland annat masserade de på nätterna hans kön.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Metro, Södertörns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexutnyttjade, assistenter, döms
BT - 31 okt 11 kl. 01:32

Sexutnyttjade assistenter -döms

Den 29-årige handikappade mannen lurade sju av sina personliga assistenter att ge honom sexmassage i utbyte mot fast jobb. Nu döms han för att ha utnyttjat kvinnorna, skriver Metro.
För att inte mista jobben ställde de unga kvinnorna upp på flera "övningar", bland annat masserade de på nätterna hans kön.

NT - 31 okt 11 kl. 01:30

Sexutnyttjade assistenter -döms

Den 29-årige handikappade mannen lurade sju av sina personliga assistenter att ge honom sexmassage i utbyte mot fast jobb. Nu döms han för att ha utnyttjat kvinnorna, skriver Metro..

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 01:33

Sexutnyttjade assistenter ?döms

Den 29-årige handikappade mannen lurade sju av sina personliga assistenter att ge honom sexmassage i utbyte mot fast jobb. Nu döms han för att ha utnyttjat kvinnorna, skriver Metro. För att inte mista jobben ställde de unga kvinnorna upp på flera "övningar", bland annat masserade de på nätterna hans kön.

SvD - 31 okt 11 kl. 01:30

Man sexutnyttjade assistenter

Sju unga personliga assistenter gav sexmassage för att få fast jobb..

BT - 31 okt 11 kl. 07:49

Sexutnyttjade assistenter - döms

Den 29-årige handikappade mannen lurade sju av sina personliga assistenter att ge honom sexmassage i utbyte mot fast jobb. Nu döms han för att ha utnyttjat kvinnorna, skriver Metro. För att inte mista jobben ställde de unga kvinnorna upp på flera "övningar", bland annat masserade de på nätterna hans kön.

YLE - 18 feb 16 kl. 12:40

Nollavtal vanligt för personliga assistenter

Nollavtal är mycket vanliga bland personliga assistenter, visar Yle Nyheters rundringning. Företagen hävdar att arbetets art är sådant att nollavtal behövs, men fackföreningen JHL menar att det bara är dåliga bortförklaringar för att slippa fastanställa assistenterna. Yle Nyheter har kontaktat fyra företag som har personliga assistenter anställda i huvudstadsregionen.

HBL - 02 sep 14 kl. 17:47

Större tryck på lärarna då staden sparar på assistenter

Efter årsskiftet försvinner de flesta assistenterna från Helsing- fors skolor. Staden sparar 2,7 miljoner euro på att avstå från assistenter. Rektorerna befarar att arbetsron i klassrummen försämras.

DI - 14 feb 16 kl. 16:53

Virtuella assistenter kommer ta över

Det som fascinerar mig mest med digitaliseringen är den intelligensexplosion vi kommer att se framöver. Med hjälp av sensorer, big data och artificiell intelligens kan vi bli smartare, mer snabbtänkta och upplysta. Långt innan vi har science fiction-liknande intelligenta robotar på plats finns det smart teknik att använda för att digitalisera mänskliga egenskaper och kompetenser.

YA - 23 jul 14 kl. 06:30

Nya assistenter gör vardagen lättare

Foto: Mark Hanlon
I 15 år har Margareta Johansson haft svårt att rekrytera personliga assistenter till sin multihandikappade son. I år fungerar det för första gången. Lösningen fanns på Gotland.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:23

Dålig arbetstrygghet för personliga assistenter

Alla brukarens personliga assistenter sparkades när kooperativet byttes. Bara en återanställdes. Oskarshamns-Tidningen har pratat med en av de som fick lämna sitt arbete.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mystisk massdöd bland Botswanas elefanter

Hundratals elefanter har mystiskt dött vid Botswanas berömda delta Okavango. "Vi misstänker inte tjuvjakt eftersom djuren hittades med betarna kvar"; skriver Cyril Taoto vid departementet för djurliv och nationalparker, till AFP. Dödsorsaken är okänd.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Khruangbin gör kvalificerad hissmusik

En funkig lågmäldhet för tidiga morgnar, anser Gabriel Zetterström..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sjöpolisen: Påkörd kan bli utan ersättning

Den senaste tiden har det skett flera olyckor som involverat vattenskotrar. Men trots att fordonet har samma kraft som en båt eller en motorcross finns det inga krav att som ägare teckna en försäkring. Nu varnar polisen för att den som blir påkörd av en.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Utlys folkomröstning om utbyggnaden av E22

Axel och Emma Hilling skriver efter Greta Thunbergs sommarprat..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Saknad kanotist tros ha hittats avliden

Den man som försvann under onsdagen i samband med en kanottur i en sjö utanför Karlshamn har med all sannolikhet hittats avliden. – Formellt är kroppen inte identifierad, men utifrån det vi vet kring omständigheterna ser vi det som sannolikt att det är.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Europol knäckte krypterat nätverk – avlyssnade tungt kriminella i realtid

Avlyssningen bidrog till att en av Malmös mest kända gängmän kunde gripas i Dubai..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Rusta dig med vin för alla väderlekar

Det hänger på temperaturen – också när det kommer till vinet och maten..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Hoppas på publik i Franska mästerskapen

Franska mästerskapen flyttades från maj–juni till att avgöras i september. Nu hoppas arrangören för den franska grand slam-turneringen att matcherna ska kunnas spelas inför publik. Enligt Bernard Giudicelli, ordförande i Franska tennisförbundet, siktar.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Lindahl flyttar inte hem – kvar utomlands

Hedvig Lindahl lämnar Tyskland men stannar utomlands. Landslagsmålvakten har skrivit på ett tvåårskontrakt med en klubb hon åker till på tisdag – men som hon ännu inte kan avslöja. – Jag får vänta lite med att bekräfta, men det ska bli roligt och kräver.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.