SvD > Nyheter

Wednesday, 27 May, 02:22

SvD - 27 okt 11 kl. 12:38

?Nu skrivs svensk mobilhistoria?Sony Ericsson gr i graven..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu skrivssvensk , mobilhistoria
Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 10:01

Att bevaka vad som skrivs om ditt företag är viktigt

Att ha koll på vad som skrivs om sitt egna företag är viktigt. Därför har vi tagit fram en sprillans ny tjänst som gör just det, bevakar företag och vad som skrivs om dem i alla onlinemedier. Att hålla sig uppdaterad och ha koll på allt som skrivs är en omöjlighet.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 12 kl. 14:09

Läkemedel skrivs ut till fel grupper

Läkemedel skrivs ut i hög grad till personer de inte är godkända för. Sömnmedlet Cirkadin är exempelvis bara godkänt för 55 år och uppåt, men trots det skrivs det ut till barn och ungdomar. Förskrivningen av Cirkadin till ej rekommenderade grupper ökar dessutom kraftigt.

Skånskan - 05 apr 16 kl. 16:38

Nej till ritualslaktat skrivs in i kostpolicy

STAFFANSTORP Inget ritualslaktat kött ska serveras i Staffanstorps kommun - det ska skrivas in i kostpolicyn.Det beslöt kommunstyrelsen i Staffanstorp i måndags med anledning av en motion från Sverigedemokraterna, men S och MP reserverade sig. I dag serveras inte något ritualslaktat kött, vare sig halal eller kosher, i kommunen men SD vill ha det på pränt.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 06:56

Mer än hälften av alla vardagsbrott skrivs av

Endast vart sjunde vardagsbrott klaras upp och över hälften av dem skrivs av innan någon utredning ens har inletts visar en kartläggning av SVT Nyheter.

ERWP.fif(0)Till vardagsbrott, som polisen kallar för mängdbrott, räknas till exempel inbrott, stöld, ofredande och skadegörelse.

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 11 kl. 23:03

Ekman skrivs ut från sjukhuset

Tre månader efter stroken skrivs Djurgårdens anfallare Nils Ekman ut från sjukhuset på onsdag. ? Jag ser verkligen fram emot att få komma hem, säger Ekman till TV4:s Hockeykanalen.

DI - 25 jul 11 kl. 17:42

Dödssiffran på Utöya skrivs ner

Dödssiffran efter massakern på den norska ön Utöya skrivs nu ned. Minst 68 personer dödades där, uppger polischef Öystein Mäland på en presskonferens..

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 06:30

Tillväxten skrivs ned - arbetslösheten stiger

Sveriges ekonomi bromsar kraftigt nästa år - och arbetslösheten stiger. Därför har staten inte råd att sänka skatten för löntagare och pensionärer. - Man ska vara medveten om att vi är på farlig mark, sade finansminister Anders Borg i går.

E24 - 26 okt 11 kl. 15:30

Källor: Hälften av skulden skrivs av

Det är så gott som klart att Greklands skulder till banker skrivs ned med 50 procent, rapporterar CNBC med hänvisning till källor med insyn i förhandlingarna mellan euroländerna och berörda storbanker..

Aftonbladet - 06 dec 11 kl. 00:38

Hon skrivs in i den svenska VM-truppen

Lagkaptenen skrivs in - men spelar troligen inte förrän mot Kroatien.

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 11 kl. 09:17

Wiberg skrivs in i VM-truppen

Handbollslandslagets kapten Johanna Wiberg skrivs nu in i VM-truppen. Den axelskadade Wiberg kommer dock inte att spela tisdagskvällens match mot Uruguay. ?

NT - 06 dec 11 kl. 09:12

Wiberg skrivs in i VM-truppen

Handbollslandslagets kapten Johanna Wiberg skrivs nu in i VM-truppen. Den axelskadade Wiberg kommer dock inte att spela tisdagskvällens match mot Uruguay..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.