SvD > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:32

SvD - 27 okt 11 kl. 13:05

Krav på besked om blodanalys?Bekymmersamt om det stämmer.?.
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krav, beskedom , blodanalys
Expressen - 19 okt 17 kl. 08:43

Spaniens krav: Besked om Kataloniens självständighet

Fram till klockan 10 i dag har Katalonien på sig att utropa självständighet, enligt Spaniens regering.Förra veckan höll regionledaren Carles Puidgemont ett tvetydigt tal där han uppmanade till dialog.Nu har han bara några timmar på sig att välja..

HBL - 26 feb 14 kl. 08:07

Ny blodanalys förutsäger dödsrisk

En ny blodanalys gör det möjligt att på kort sikt förutsäga risken för att en människa ska dö.En undersökning vid Uleåborgs och Östra Finlands universitet visar att det allmänna läget i en människas ämnesomsättning kan beskrivas med hjälp av en blodanalys. Om en människa utgående från de markörer som hittas i blodet hör till en riskgrupp löper han eller hon en mångfaldig risk att dö inom fem år.

Expressen - 07 maj 14 kl. 09:20

Löfven: Reinfeldt ska ge besked om EU-krav

Under en pressträff inför dagens partiledardebatt i riksdagen presenterade S-ledaren Stefan Löfven och Mikael Damberg sitt krav på statsminister Fredrik Reinfeldt. - Reinfeldt ska ge besked om hur han ska efterleva EU:s krav att det ska inte vara möjligt i Sverige att stapla visstidsanställningar på varandra, säger Stefan Löfven..

Trelleborgs Allehanda - 27 maj 11 kl. 06:00

Kommunens krav får godkänt

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Fastighetsägarna vid sydkusten hade ingen framgång när de överklagat strandskydet till länsstyrelsen.
Det är två par som överklagat kommunens krav till länsstyrelsen, men i huvudsak får de inget gehör för sina åsikter. Skyddet för stranden och naturen samt kraven på att allmänheten ska kunna ha tillgång till stranden och kusten väger tyngre än fastighetsägarnas ståndpunkter, enligt länsstyrelsen.

SVT - 24 jan 11 kl. 14:02

Besked idag om krav på s-ledare

I dag är sista chansen för de socialdemokratiska partidistrikten att lämna besked till valberedningen om vilka krav man vill ställa på Mona Sahlins efterträdare..

BT - 06 mar 13 kl. 07:50

Boråslärarna kräver besked: hur ska vi prioritera arbetet?

Lärarna i Borås kräver nu besked om hur de ska prioritera bland sina allt fler arbetsuppgifter. I Stockholm har samma krav lett till att kommunen hotas av ett vite på två miljoner kronor. Fackförbundet Lärarnas riksförbund (LR) i Borås tar nu arbetsmiljölagen till hjälp för att försöka tvinga fram en rimligare arbetsbelastning.

SVT Debatt - 06 jan 14 kl. 06:00

Ge besked om restaurangjobbens framtid, S och MP

RESTAURANGMOMS På nyårsdagen firade den sänkta momsen på restaurangmat två år. Konjunkturinstitutet visar i en ny rapport att reformen skapat motsvarande 4 000 nya jobb och dessutom minskar den svartarbete. Samtidigt känner allt fler restauranganställda, fackförbund och företagare nu oro för framtiden.

SVT Debatt - 31 jan 14 kl. 11:20

EU-moderaterna måste ge besked om klimatet

KLIMATET Vi som arbetar för tydliga krav och bindande klimatmål har blivit rejält besvikna på Moderaterna flera gånger. Det duger inte att vara passiva och titta på när vår planet hotas. Klimatfrågan är en global ödesfråga och Europa står inför viktiga vägskäl.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 19:13

Samma besked trots aktion i stadshuset

MALMÖ Ett 30-tal EU-migranter sittdemonstrerade på tisdagsförmiddagen i stadshuset foajé och krävde att få träffa kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).
Det fick de göra senare på eftermiddagen. Men gruppen fick inte det som de krävde – ett löfte om att få en annan tomt att bo på.

YLE - 27 okt 16 kl. 16:37

Lärare efterlyser klara besked om Katarinaskolan i Karis

Det går bra att vänta ett tag, bara vi vet att renoveringen blir av inom kort och görs ordentligt, säger lärare vid Katarinaskolan. Raseborgs stad ser ut att skjuta framåt renoveringen av skolan till 2020-talet. Omkring 300 elever i årskurserna 1-6 samsas i skolan på Nabogatan i Karis.

Skånskan - 22 apr 19 kl. 09:35

Nya krav kan försena bygge

MALMÖ Politikerna var först inte eniga om att bygga skola och sporthall just här. Nu är miljöförvaltningen och serviceförvaltningen oeniga om i vilken omfattning som markundersökningarna ska göras.
Enligt Stadsfastigheter kan miljöförvaltningens nya krav innebära en försening av projektet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.