SvD > Nyheter

Tuesday, 26 May, 02:07

SvD - 27 okt 11 kl. 17:09

Uppgifterna ?sensationslystnad?Leif brink, ordfrande i stdfreningen, om Dawit Isaak..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifterna, sensationslystnad
Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 06:30

Hur reagerar du på uppgifterna? Många rykten Utsikterna mörkare Intresse från regimen Hemskt att höra

Leif Öbrink, Dawit Isaaks fosterfar och ordförande i Stödföreningen Free Dawit Isaak: - Jag tror int?
Leif Öbrink, Dawit Isaaks fosterfar och ordförande i Stödföreningen Free Dawit Isaak: ? Jag tror inte på det.

Nyheter 24 - 25 jan 11 kl. 17:50

JUST NU: Uppgifterna går isär om Mutumba


Tidningar basunerade under tisdagseftermiddagen ut att Martin Mutumba var definitivt klar för AIK. Men när Nyheter24 når tidigare tränaren och sportchefen, Björn Wesström, dyker det upp nya uppgifter gällande affären mellan AIK och Videton. STOCKHOLM.

SR - 23 jan 11 kl. 12:25

Billström kommenterar uppgifterna från Wikileaks

Nu kommenterar migrationsminister Tobias Billström uppgifterna från Wikileaks, alltså deuttalanden om Irakflyktingar som han och utrikesminister Carl Bildt ska ha gjort vid ett möte på den amerikanska ambassaden i Bagdad 2007. Billström har fått kraftigt kritik för att han inte har velat bemöta uppgifterna..

Nyhetskanalen - 21 mar 12 kl. 14:23

Den misstänkte mördaren i Toulouse har gripits i en polisräd, rapporterar fransk tv. Uppgifterna är ännu inte bekräftade och franska tidningen Le Figaro skriver att uppgifterna är felaktiga.

Den misstänkte gärningsmannen för morden i Toulouse har gripits i en polisräd, rapporterar fransk tv, enligt Reuters.


Uppgifterna om gripandet kommer från tv-kanalen BFM, men har ännu inte bekräftats officiellt.President Sarkozy har just anlänt till platsen, rapporterar AFP..

Nyhetskanalen - 21 mar 12 kl. 14:23

Den misstänkte mördaren i Toulouse har gripits i en polisräd, rapporterar flera internationella medier. Uppgifterna förnekas av presidentkansliet.

Den misstänkte gärningsmannen för morden i Toulouse har gripits i en polisräd, rapporterar flera internationella medier. Uppgifterna förnekas av presidentkansliet.

Tidskriften Le Point hänvisar till en poliskälla som säger att gärningsman- nen gripits efter förhandlingar i tolv timmar medan Le Figaro rakt ut skriver att uppgifterna om gripandet är felaktiga..

YLE - 27 feb 13 kl. 16:53

Kyrö gav uppgifterna om dopning

-Det var Kari-Pekka Kyrö som helt spontant och och oväntat presenterade dokument från blodtestningen vid världscuptävlingarna i Lahtis 1997, säger TV-programmets redaktör Hasse Svens. Svens fick tillgång till ursprungsdokumenten från testtillfället. -Trots att Kyrö var landslagstränare var det han som övervakade testningen, säger Hasse Svens.

Expressen - 23 jul 13 kl. 20:24

Radamel Falcaos svar: "Uppgifterna är löjliga"

Förskolerektorn är övertygad ? Radamel Falcao är 29 år i stället för 27 år. Men stjärnanfallaren själv slår tillbaka uppgifterna.

SVT - 26 feb 15 kl. 11:52

Kreml: ”Uppgifterna om hemlig plan otänkbara”

Den ryska ledningen kommenterar nu uppgifterna i tidningen Novaja gazeta om att det fanns en hemlig plan att ta över delar av Ukraina redan innan ex-presidenten Viktor Janukovytj avsattes. Uppgifterna avfärdas i Kreml som ”otänkbara”..

DN - 21 jun 16 kl. 15:34

UD: ”Uppgifterna om Dawit Isaak är intressanta”

Dawit Isaak lever och mår bra, och det är möjligt att han kommer att släppas fri. De uppgifterna framkom i en fransk intervju med Eritreas utrikesminister på måndagen. UD klassar uppgifterna som ”intressanta” och har hela tiden utgått ifrån att Isaak är vid liv..

DalaDemokraten - 13 nov 17 kl. 15:24

Dalkurds ordförande om flyttuppgifterna: "Kommer inte att kommentera uppgifterna"

Kanslimedlemmarna i Dalkurd väljer att inte kommentera uppgifterna om en flytt. Både klubbens vice VD samt ordförande avböjer att vidare kommentera uppgifterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.