SvD > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:40

SvD - 28 okt 11 kl. 12:32

?Han är tydlig med att han inte ångrar sig?Breiviks advokater höll presskonferens..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är tydligmed att han inte , ångrar, sig
HBL - 25 jun 13 kl. 07:32

En fjärdedel av skilsmässoparen ångrar sig

En fjärdedel av de par som ansöker om skilsmässa kommer på andra tankar, skriver tidningen Karjalainen. Uppgiften bygger på statistik från Statistikcentralen och tingsrätterna.

De som återtar sin skilsmässoansökan har ökat i antal under de senaste åren.

Hela Gotland - 23 maj 14 kl. 13:34

Efter kritiken: Han ångrar sig inte

Affärsmannen Joachim Kuylenstierna har fått massiv kritik efter sitt uttalande om att Nordkalks varslade personal inte får några problem att hitta jobb. Men han ångrar sig inte: "Jag förstår reaktionerna men att fylla upp 55 arbetstillfällen är inga problem", säger han..

Expressen - 19 mar 15 kl. 04:55

Männen bakom diagnosen ångrar sig

Norman Guthkelch, 99, ångrar sig djupt. Det var hans studie från 1971 som lade grunden till den i dag så kritiserade skakvåldsdiagnosen. I dag backar han och flera andra av skaparna bakom shaken baby syndrome.

DN - 24 maj 16 kl. 12:10

Facebook stoppade bikinibild – ångrar sig


Tess Holliday fotades till ett Facebook-event som förespråkade ett positivt kroppsideal. Men modellens bikinibild togs snart bort av Facebook då den bröt mot deras hälsopolicy. Nu ångrar sig företaget..

Expressen - 15 aug 16 kl. 01:09

Sörenstam tror att stjärnorna ångrar sig

RIO DE JANEIRO. Det var många "nej, tack!" till OS-golfen.

Aftonbladet - 14 nov 16 kl. 15:17

Patrick Dempseys skilsmässa stoppas – ångrar sig

Jillian Dempsey ångrar sig - vill inte skiljas längre.

Dagens PS - 23 jan 17 kl. 11:13

Svensk vd ångrar sig efter global dunderhit

I samband med presidentvalet i USA i november kläckte Stockholmsbaserade reklambyrån Round & Round en fyndig kampanjidé. Under namnet ”The Great Trump Escape” utannonserades ett jobb för riktat till amerikaner som ville fly landet. Men det fanns en hake: ansökningarna skulle bara öppnas om Trump vann valet.

YLE - 30 maj 17 kl. 07:26

Sjundeå sparbanksstiftelse ångrar sig - säljer inte sparbankshuset för en euro

Sparbanksstiftelsen i Sjundeå ångrar sig. Nu drar stiftelsen tillbaka sitt erbjudande om att sälja bankhuset till Sjundeå kommun för 1 euro. Det gamla erbjudandet är fortfarande i kraft.

Kristianstadsbladet - 14 feb 19 kl. 11:30

Kristianstad toppar listan - fler som vill skiljas ångrar sig

Att flera giftermål slutar i skilsmässa är inget nytt. Men Kristianstad toppar listan över flest inställda skilsmässor: här är det fler par än i resten av Sverige som ångrar sig och fortsätter att leva tillsammans..

DN - 11 jun 19 kl. 21:05

IS terrorcell ”The Beatles” ångrar sig inför hot om dödsstraff

Som medlemmar i IS terrorcell ”The Beatles” injagade de skräck och avsky. Och de spred mer än gärna filmer som visar tortyr och ritualmord på bakbundna försvarslösa fångar.  Nu är de misstänkta IS-torterarna själva fängslade.

Sydsvenskan - 05 mar 19 kl. 15:23

Swedbankchefen ångrar sig men sitter kvar

Trots kritiken och stormarna – Birgitte Bonnesen tänker bita sig fast vid vd-posten i Swedbank. Hon ångrar en hel del av hur hon har uttryckt sig, men hon har inte ljugit, säger hon i en TT-intervju. – Jag känner att jag har fullt förtroende, inte bara.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.