SvD > Nyheter

Tuesday, 07 July, 01:36

SvD - 28 okt 11 kl. 15:05

?Inslaget ger inte en helt riktig bild?Josefsson: Granskning inte helt balanserad..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inslagetger inte en , helt, riktig, bild
SvD - 28 okt 11 kl. 15:05

Josefsson: ?Inslaget inte en helt riktig bild?

Janne Josefsson medger att Uppdrag Granskning inte var helt balanserat: ?Negativa kommer fram?..

GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 07:00

Mason vågar formulera en helt ny bild

Paul Mason vågar tänka bortom kapitalismen. Han törs formulera en helt ny bild av en rättvis och hållbar värld. Något av det mest upplyftande jag läst på länge, skriver Mattias Hagberg..

Expressen - 18 sep 17 kl. 21:59

Svensktalangens upptäckt: "Det är en helt sjuk bild"

Peter Stümer, svensk stortalang i basket, blev vittne till en minst sagt underlig sak på väg till träning häromdagen. Gasen hade fastnat på en bil som hade backat in och fastnat mellan två hus. – Det är en helt sjuk bild, säger Stümer.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Amanda tog helt magisk bild på kvadrupel regnbåge

En regnbåge har de flesta fått se någon gång i livet. Många kan nog till och med skryta med att de bevittnat en dubbel, men få har nog fått uppleva samma sak som twittraren Amanda Curtis.
Under tisdagen twittrade hon ut en bild på en kvadrupel regnbåge.

Sydsvenskan - 21 nov 19 kl. 06:33

Vi har trott att stenålderns skåningar var vandrande jägare – nya analyser kan ge en helt annan bild

Arkeologen Adam Boethius i Lund ska de närmaste åren kemiskt analysera 400 mångtusenåriga tänder. Målet: en ny, detaljerad bild över var och hur människor levde..

Expressen - 23 apr 13 kl. 19:33

Bjereld: De ger olika bild av vad som hänt

Ulf Bjereld är S-märkt statsvetarprofessor vid Göteborgs universitet. Han menar att Omar Mustafa ger en helt annan bild av vad som var orsaken till hans avhopp. ?

BT - 21 aug 13 kl. 09:33

Kort sagt: En nyanserad bild av Latinamerika

I dagarna går Sveriges Radios (SR) korrespondent i Latinamerika, Lars Palmgren, i pension. För många lyssnare är han en ständigt återkommande röst som under 20 år på ett klokt och engagerat sätt analyserat skeenden från en stor och inflytelserik kontinent. Han har själv sagt att hans bild av Latinamerika har förändrats under åren och att han, förhoppningsvis, har bidragit till att förmedla detta.

ÖstersundsPosten - 27 maj 16 kl. 19:00

Sara Swedenmark: Min bild av våren vill inte stämma med verkligheten

Var det bättre förr? Nu tänker jag på våren. Det måste finnas en orsak till att jag, och många med mig efter vad jag har lyckats utröna under den senaste tidens prat om ämnet våren, har en helt annan bild av vad vår är än vad som nu levereras.

Expressen - 11 sep 14 kl. 20:54

300 år gammal grav öppnad: "Helt unikt"

I över 300 år har biskopen Peder Winstrup legat begravd i domkyrkan i Lund – nu har ett gäng forskare lyft på kistlocket. Genom att undersöka den mumifierade kroppen hoppas forskarna kunna ge en helt ny bild av 1600-talets Lundabor – men också av biskopen själv. – Detta är helt unikt både ur ett medicinskt och ett historiskt perspektiv, säger Per Karsten, chef för Historiska museet i Lund..

SVT - 12 sep 18 kl. 01:44

Källor i Woodwards bok om Trump kritiska: ”Inte en riktig bild”

Två uppenbarligen viktiga källor i Bob Woodwards omtalade bok ”Fear”, om Donald Trump, kritiserar den som starkt missvisande. De förnekar dock inte att de pratat med Woodward, och de ger inga exempel på direkta felaktigheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.