SvD > Nyheter

Saturday, 06 June, 13:25

SvD - 29 okt 11 kl. 02:14

?Fängelset är bättre än ett äldreboende?Gunnel är Sveriges äldsta kvinnliga fånge..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelsetär bättre , änett , äldreboende
Kristianstadsbladet - 01 okt 13 kl. 09:00

Nu öppnar fängelset dörrarna

Foto: Tommy Svensson
Den sista fången har lämnat, nu är det öppna dörrar på fängelset. Och på fredag och lördag är det fritt fram att titta in.
De anställda på fängelset i centrum har sagt hej då till den sista intagna.

Cornucopia - 23 maj 19 kl. 15:38

Ja, tack, hellre nya fängelset här än i Svedala

I Svedala har en folkkär kändis och SD gjort gemensam sak av att protestera mot uppförandet av ett av de nödvändiga nya fängelserna i Sverige. Jag tycker vi låter Svedalaborna slippa en trygg och säker stor statlig arbetsgivare, som höjer säkerheten på orten, och istället förlägger fängelset till min egen hemby.
Smälterydanstalten.

BT - 22 aug 13 kl. 18:08

Mubarak släppt ur fängelset

Hosni Mubarak, expresidenten som miljoner egyptier gav sig ut på gatorna för att störta, har släppts ur fängelset. Men den forne ledaren sätts i husarrest i väntan på ny rättegång. Med ambulanshelikopter lämnade Mubarak på torsdagen Torafängelset i södra Kairo.

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 11:02

Det coola fängelset

Foto: Peter Åklundh
För andra året i rad prisas Molly Ferm för sin novellkonst. Under Kristianstad Bokfestival mottog hon priset för årets bästa novell i tävlingens andra kategori, den för högstadieåldern. Läs den prisade novellen här.

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 08:30

Fängelset läggs ned

Foto: Tommy Svensson
Fängelset mitt i Kristianstads centrum kommer att läggas ned, samtidigt som Kirsebergsanstalten i Malmö rustas upp.
30 personer får sluta eller får nya arbetsuppgifter och en mycket attraktiv fastighet i Kristianstads centrum kommer att bli ledig.På måndagen kom dödsstöten mot fängelset i Kristianstads centrum.

BT - 22 aug 13 kl. 16:11

Mubarak har lämnat fängelset

Egyptens störtade president Mubarak har lämnat fängelset med ambulanshelikopter, bekräftar inrikesdepartementet för AFP. Helikoptern landade utanför Torafängelset i Kairo och för nu Hosni Mubarak till husarrest. En åklagare har gett skriftlig order om att Mubarak ska släppas ur fängelset.

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 09:30

Fängelset stängs och öppnas för alla

Foto: Johanna Wallin
Fängelset i centrum håller på att avvecklas. Före månadsskiftet ska den siste intagne ha lämnat. Sedan slås dörrarna upp för allmänheten att kika in.

Skånskan - 31 jan 16 kl. 11:00

Få äldre i Hörby och Höör bor på äldreboende

Hörby/Höör En rad åtgärder är på gång i Hörby för att ge plats åt fler inom äldreomsorgen.
Färska siffror visar att Hörby och Höör ligger i den absoluta botten i landet när det gäller andelen äldre över 80 år som bor på äldreboende.
– Vi är väl medvetna om att vi behöver fler platser, säger Susanne Meijer (S), kommunalråd i Hörby.

YLE - 01 okt 14 kl. 04:18

Nytt äldreboende inne i en snårskog

Det har snart gått ett år sedan det stora seminariet Ljusfyllt åldrande som Alfa Omega Raseborg ordnade för att skapa ett nytt boende för äldre. Föreningen har inte kommit långt med planerna sedan dess, säger ordföranden Lars Karlsson.
Ons 1.

News55 - 19 feb 16 kl. 14:14

Här är försäkringsbolagen som inte ersätter stöld på äldreboende

Eftersom personalen på ett äldreboende ofta har nyckel hem till den boende och att även vårdpersonal kan stjäla är det viktigt att ha en försäkring som täcker även den typen av stöld. Men flera försäkringsbolag ersätter inte stöld som begåtts med hjälp av nyckel. Det fick 86-åriga Maj-Britt Östlund bittert erfara när hon drabbades av stöld inne på sitt trygghetsboende.

Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:00

Vill skynda med äldreboende

höör Skånska Dagbladet intervjuserie med Höörs toppkandidater går vidare. I dag är det dags för Kristdemokraternas Erik Mårtensson som är tillbaka som nummer ett på partiets lista. Han vill bland annat att de politiska kostnaderna ska minska ytterligare och att det skyndas på med ett kommunalt äldreboende.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.