SvD > Nyheter

Saturday, 30 May, 03:42

SvD - 29 okt 11 kl. 16:48

Testa din ordkunskapStomi eller axiom ? kan du alla 20 ordens betydelser?.
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testadin , ordkunskap
Expressen - 05 apr 14 kl. 17:59

Hur bra är du på ordkunskap?

Här är årets högskoleprov av delen Ordkunskap. Varje fråga består av ett ord och fyra svarsalternativ där ett är rätt. Hur mycket kan du av vårens svåra prov?

Corren - 01 sep 11 kl. 11:08

Dagens quiz: Ordkunskap

Vad betyder katafalk egentligen? Utamana dig själv på quizveckans fjärde dag. Nu kör vi ordkunskap..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 12 kl. 07:21

Huliganer med stort A i ordkunskap

Jag ska väl börja med att slå fast att jag inte försvarar dylikt beteende på något sätt. Det är helt uppåt väggarna att ungdomarna inte har något bättre för sig än att dra runt och klottra på grannbyns stadsskylt. Med det sagt.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 12:45

Nu kan företag testa Stories även på Facebook

När Facebook lanserade den Snapchat-liknande funktionen Stories på Facebook möttes den av entusiasm, för att sedan falla platt. Därför börjar de nu öppna upp Stories för annonsörer, för att se om formatet kan ta fart på plattformen genom företag istället för genom användare. Det innebär ingen extra kostnad i nuläget, så det kan vara värt att testa.

Dagensanalys.se - 04 apr 18 kl. 14:03

Facebook utökar möjligheterna att testa annonser

Det är viktigt för annonsörer att testa sina annonser för att få veta hur annonsen kommer att se ut i sitt sammanhang och framförallt hur den uppfattas av den tilltänkta målgruppen. I oktober förra året lanserade Facebook möjligheten att köra A/B-annons-test och nu har de lagt till fler funktioner. A/B-test tillåter annonsörer att pröva olika annonsformat, titlar, visuella funktioner med mera, och nu kommer den också kunna testa engagemang, som förklaras såhär av Facebook: ”We´ve added split testing support for the engagement marketing objective, so you can easily fun a split test on ads optimized for post engagement, Page likes and event responses”.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 18:30

Unga fick testa att göra egen läsk

Skurup Barn fick testa på allt från att göra gigantiska såpbubblor och densitetstest, till att skapa läsk.
Allt detta när Vattenhallens ”ExperimentExpress” på måndagen gästade Skurups bibliotek.– Min dricka blev god, fast lite sur, men söt också!

DN - 16 mar 20 kl. 23:48

WHO:s vädjan till regeringarna: Testa, testa, testa

WHO vill se en kraftigt intensifierad provtagning världen runt för att finna de människor som bär på det nya coronaviruset. ”Testa, testa,.

Expressen - 06 dec 13 kl. 13:01

Joe Jonas: De tjatade "Testa! Testa!"

Miley Cyrus tjatade på Joe Jonas att röka gräs. I en intervju med Vulture berättar den forne Disney-stjärnan att han föll för grupptrycket. - Första gången jag rökte gräs vad med Demi och Miley.

Kristianstadsbladet - 04 aug 14 kl. 10:03

Niclas: Jag vill testa igen

Foto: Tommy Svensson
Han lämnade Kristianstads FF hastigt förra våren – men nu öppnar Niclas Svensson för en nysatsning. ”Jag vill testa igen”, säger den 21-årige forwarden.
Kvällens uppvisningsmatch är ett fint skyltfönster för många.

Skånskan - 05 jul 18 kl. 17:33

Fartfyllt när barnen får testa sporter

Skurup I går hölls idrottens dag på friluftsbadet. Barn och ungdomar fick testa allt från fotboll och innebandy till olika kampsporter.Tillsammans med Skåneidrotten arrangerar kommunen en dag fylld av sport.

Dagensanalys.se - 03 aug 18 kl. 10:20

Facebook lanserar nytt testa-spel-format i nyhetsflödet

Nu kan du testa mobilspelet innan du köper på nyhetsflödet i Facebook. Formatet heter ”Playable ads” och låter användare testa spel i nyhetsflödet utan att behöva lämna Facebook. Man behöver inte ladda ned något och egentligen inte göra något mer än att bara spel spelet direkt i nyhetsflödet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.