Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 30 May, 23:21

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 00:59

Yenen på ny rekordnivå mot dollarnYenen nådde den högsta nivån efter andra världskriget mot USA-dollarn i tidig handel på måndagen. Priset var 75:32 yen för en dollar. Den starka yenkursen oroar japanska investerare och andra beslutsfattare, eftersom den utgör en hämsko för exportindustrin. Finansminister Jun Azumi har sagt att regeringen kan komma att intervenera på marknaderna..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
USA, Jun Azumi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yenenpå ny , rekordnivåmot , dollarn
DI - 14 mar 11 kl. 06:48

Räntor och valutor: Yenen stabil mot dollarn

Tokyobörsens Nikkei-index rasade med över 6,4 procent i förmiddagshandeln på måndagen, marknadsräntorna sjönk medan yenen handlades strax över 82 mot dollarn..

DI - 26 jun 15 kl. 06:31

Räntor och valutor: Yenen vinner mot dollarn

USA-räntorna sjönk svagt och dollarn tappade mot yenen efter svensk stängning på torsdagen sedan starkare amerikansk statistik än väntat motverkats av att Greklandsförhandlingarna bara fortsätter utan lösning..

DI - 12 aug 13 kl. 06:50

Räntor och valutor: Dollarn starkare

USA-räntorna har noterat relativt små rörelser mellan fredagseftermiddagen och måndagsmorgonen. På valutamarknaden har dollarn stärkts något både mot yenen och mot dollarn..

DI - 04 okt 13 kl. 06:41

Räntor och valutor: Yenen tar på dollarn

De amerikanska marknadsräntorna har visat små rörelser på torsdagskvällen och fredagsmorgonen. Även om fokus är riktat på det politiska läget i USA, verkar många vara relativt övertygade om att en uppgörelse kommer att nås..

DI - 30 jul 18 kl. 06:52

Räntor och valutor: Japanska yenen tappar mot dollarn

Marknaderna inleder veckan avvaktande inför veckans räntebesked från USA, Storbritannien samt Japan. .

DI - 19 feb 19 kl. 06:42

Yenen tappar mot dollarn

Asienbörserna visar en lite blandad utveckling på tisdagen med Tokyo upp och Shanghai ned på tisdagen efter att USA haft helgstängt på måndagen. .

VA - 18 mar 11 kl. 09:12

Yenen fortsätter tappa

18 mars Samtidigt har oljepriset stigit efter att FN:s säkerhetsråd under natten röstat för att införa en flygförbudszon över Libyen samt för andra militära insatser. Beslutet kom efter att Muammar Gaddafi hotat med att besegra rebellernas fäste i staden Benghazi och "förinta" oppositionsrörelsen. Han har också hotat med att slå till mot luft- och sjöfart kring Medelhavet vid utländsk militär inblandning.

Helsingborgs Dagblad - 05 jan 17 kl. 08:26

Dollarn faller från rekordnivå

Dollarn har tappat mot andra världsvalutor efter årsskiftet och föll 1,3 procent mot den japanska yenen i torsdagens asiatiska handel. Även mot euron och Kinas yuan blev det ett fall nedåt. Nedgången följer på en stark avslutning på 2016, som avslutades.

Sydsvenskan - 05 jan 17 kl. 08:26

Dollarn faller från rekordnivå

Dollarn har tappat mot andra världsvalutor efter årsskiftet och föll 1,3 procent mot den japanska yenen i torsdagens asiatiska handel. Även mot euron och Kinas yuan blev det ett fall nedåt. Nedgången följer på en stark avslutning på 2016, som avslutades.

DI - 05 jan 17 kl. 08:30

Dollarn faller från rekordnivå

Dollarn har tappat mot andra världsvalutor efter årsskiftet och föll 1,3 procent mot den japanska yenen i torsdagens asiatiska handel. Även mot euron och Kinas yuan blev det ett fall nedåt..

Kristianstadsbladet - 05 jan 17 kl. 08:26

Dollarn faller från rekordnivå

Dollarn har tappat mot andra världsvalutor efter årsskiftet och föll 1,3 procent mot den japanska yenen i torsdagens asiatiska handel. Även mot euron och Kinas yuan blev det ett fall nedåt. Nedgången följer på en stark avslutning på 2016, som avslutades nära den högsta nivån på 14 år.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man i Västerbotten åtalas för bidragsbrott

I juli 2007 beviljades en man i Västerbotten halv sjukersättning av Försäkringskassan. När han sedan juni 2015 övergick till att arbeta 75 procent meddelades inte Försäkringskassan om detta, utan ersättning fortsatte betalas ut i samma omfattning – och.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Slut på öl på Helsingörsfärjor

Under lördagen hände något som inte hör till vanligheterna..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Zahui i tårar: ”Vill att ni slutar döda oss”

Den svenska basketstjärnan Amanda Zahui har sett videon då en polisman pressar sitt knä mot George Floyds nacke tills han slutar andas. Hon kan inte få den ur huvudet. – Jag vill att ni jävlar slutar döda oss, säger hon i en känslosam video på Instagram.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Narkotikapriser blir allt lägre

Hasch, marijuana, amfetamin och kokain finns och säljs över hela landet – omsättningen uppskattas till flera miljarder kronor. – Det är inga obetydliga summor, säger Ulf Guttormsson, avdelningschef på CAN. Men priserna har sjunkit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Svensk kollektivtrafik: sprid ut skolstarten

När gymnasieelever åter åker till skolan i höst är risken stor att det blir trångt på bussar, tåg och spårvagnar. Det anser branschorganisationen Svensk kollektivtrafik, som vill att skolorna sprider ut skoldagens start. Den 15 juni kan gymnasieelever o.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Nationaldagen i Örkelljunga närradio

Veckans program i närradion inleds med en direktsändning från Örkelljunga kyrka..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Forskare undersöker hur daglig skolgymnastik påverkar vuxnas hälsa

Malin Hansson Kopczynska, 28, var med i Bunkefloprojektet som barn – nu kollas hennes livsstil som vuxen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Jag testade testarna – Tegnells varning har en poäng

Det är fortfarande oklart vilken information som ska ges till dem som testas..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Skulle bygga flygplats – hittade mammutben

Kvarlevorna efter omkring 60 mammutar har grävts fram i Zumpango i Mexiko, där en ny flygplats håller på att byggas. Fyndplatsen, som ligger omkring fem mil nordost om huvudstaden Mexico City var en gång i tiden del av ett sjöområde kallat Xaltocan och.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Världsrekord dagen före Elitloppet

Elitloppshelgen inleddes i världsrekordtempo. Den 52:a upplagan av styrkeprovet Harper Hanovers lopp såg en överlägsen vinnare i form av norskfödde Moni Viking, körd och tränad av Björn Goop. – Vi fick väldigt långt fram till täthästarna, men Moni Vikin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.