Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 28 May, 10:41

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 20:25

Anställd skuren vid videorånEnligt Hans Nilsson, länsvakthavande befäl vid Skånepolisen, blev en av de anställda lindrigt skuren med kniv i en hand.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Krantz En, Malmö, Hans Nilsson, Skånepolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställd, skurenvid , videorån
Jmini.se - 10 maj 17 kl. 17:35

Anställd skuren av glas – förd till sjukhus

Det var strax före halv tre på onsdagseftermiddagen som en arbetsplatsolycka inträffade på Ringvägen i Värnamo. En anställd ska ha fått ett glasfönster över sig och blivit skuren. Den drabbade fördes med ambulans till sjukhus.

GöteborgsPosten - 10 jul 15 kl. 14:03

Anställd på Volvo svårt skuren

En anställd på Volvo i Torslanda har skadat sig på ett redskap och är förd till Sahlgrenska med ambulans..

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 16:09

Lågkonjunkturen - ska man vara offentligt eller privat anställd?

Nu när lågkonjunkturen rusar mot oss snabbare än det går att bilda en regering kan det vara intressant att fråga sig om man när tillväxten uteblir och ladorna blir tomma ska vara privat eller offentligt anställd. Ska man dra en slutsats utifrån datat är den att privat anställda är beroende av konjunkturen med eftersläpning medan offentligt anställda är beroende av politiska beslut.
BNP-tillväxt och förändringen antal anställda per sektor statlig-kommunal-privat 2006 - 2018P11.

BT - 21 dec 12 kl. 07:31

Sex Lex Sarah-anmälningar på kort tid - anställd porrsurfade med klient

På mindre än två veckor har det larmats om sex fall av Lex Sarah-rapporter på sociala omsorgsförvaltningen.
Det handlar om allt från porrsurfning tillsammans med klienter till att personal har ett förhållande med den de ska vårda. ?

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 07:00

Var sjunde anställd saknar fast anställning

Var sjunde person som går till sitt jobb på Kristianstads kommun har en tidsbegränsad anställning, är timanställd eller jobbar mer- eller övertid. Samtidigt minskar antalet fast anställda.
Situationen är inte okej, säger kommunstyrelsens ordförande Pierre Månsson (FP).

Skånskan - 29 jan 16 kl. 06:00

Anställd avstängd för vanvård

Eslöv En kvinna på ett vårdboende i Eslövs kommun fick varken mat eller dryck på 14 timmar. Hon tvingades även ligga i sin säng i nästan ett helt dygn.
En annan blev tvångsmatad tills hon spottade ut maten.

Nyan - 20 apr 17 kl. 09:13

Ex-anställd kräver landskapet på 60 000

Stämningen var bitvis irriterad mellan ombuden under den förberedande förhandlingen i ett ärende där en före detta visstidsanställd kräver landskapet på utebliven lön, förlorade ålderstillägg och ersättning för oskälig uppsägning.

– Vissa av anklagelserna snuddar vid ärekränkning, sade landskapets ombud.
En före detta visstidsanställd styrman kräver landskapet på drygt 60 000 euro på grund av oskälig uppsägning av arbetsavtal och missbruk av arbetsförhållande på visstid.

Dagens PS - 02 okt 19 kl. 09:43

Anställd letade naken-bilder i användardatabas

Bottennoteringar för techbolagen på börsen, stor läcka från Facebook och en Yahoo-anställd som letat nakenbilder bland kundernas konton – dagens techbrief innehåller det mesta. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Uber och Lyft faller till lägsta nivåerna någonsin Marknaden är full av skepticism efter att flera techjättar noterats på börsen, skriver CNBC.

Dagens PS - 19 dec 19 kl. 12:22

Google säger upp anställd efter pop up-kupp

Google sade nyligen upp en anställd efter att hon använt företagets interna system för att sprida information om medarbetares fackliga rättigheter. ”Jag förväntade mig inte att få sparken”, säger den anställda. Personen i fråga är Kathryn Spiers, som har jobbat två år på Googles säkerhetsavdelning.

BT - 08 jun 12 kl. 10:45

Gatuköksägare stäms av anställd

En gatuköksägare i Borås, stäms nu av en tidigare kvinnlig anställd på över 400 000 kronor för att?arbetsgivaren trakasserat och kränkt henne samt på ett brutalt sätt försökt få henne att säga upp sig.
Enligt förbundsjurist Bo Villner blir det allt vanligare att arbetsgivare otillbörligt försöker tvinga anställda att säga upp sig.

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 17:46

Anställd hjälpte inbrottstjuvar

En tidigare anställd dömdes på tisdagen för att ha hjälpt till vid inbrott på Brödboden och Andys Lekland. Straffet blev villkorlig dom och 160 timmar samhällstjänst samt att betala drygt 70?000 kronor i skadestånd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.