Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 31 May, 19:12

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 23:35

En rånad av fleraVid 20.15-tiden på söndagskvällen rånade tre till fyra gärningsmän en man på Drottninghög.Offret blev nertvingad på marken och berövades sin plånbok som ska ha innehållit 2 500 kronor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Drottninghög

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En rånadav flera
GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Restriktioner i Indien förlängs i en månad

Indien förlänger de särskilda restriktioner som råder i landet i en månad för särskilt drabbade regioner. Beskedet från New Delhi kommer sedan den hittills högsta dagliga ökningen av antalet coronavirusfall registrerats på lördagen – drygt 7 950 nya fall..

Cornucopia - 13 nov 16 kl. 11:27

Vad är barnfamiljens utgifter per månad?

Gårdagens frågeställning från en fundersam läsare väckte en viss diskussion kring om en barnfamilj verkligen klarar sig på 35 000:- SEK i månaden. Svaret måste vara ja, och de kan klara sig på mindre. Här följer ett exempel.

Cornucopia - 05 aug 16 kl. 09:37

Booli: Bostadspriserna har kraschat i juli - villor gick -19% på en månad

Booli rapporterar enligt Bonnier/Expressens Dina Pengar att bostadspriserna har kraschat totalt i juli. Lägenheter har fallit 15% och villor med 19% i hela landet på en enda månad om inte Expressen skrivit helt fel. Booli eller möjligen Expressen vägrar dock kalla 19% prisfall på en månad för en krasch utan avmattning.

BT - 16 apr 14 kl. 08:06

Unga är för tredje pappamånad

Mammorna tar ut tre gånger så många föräldradagar som papporna. Men en färsk undersökning från TCO visar att nästan hälften av alla svenskar under 35 år tror att en tredje pappamånad skulle förbättra jämställdheten. Nästan hälften under 35 år tycker att en tredje öronmärkt månad i föräldraförsäkringen är viktig för jämställdheten.

Barometern - 11 jun 14 kl. 10:38

Tuff första månad för flyget till Amsterdam

– 22, 23, ... 24.
När Amsterdam-planet landat på Småland airport i Växjö står flygplatschefen själv och räknar passagerare som stiger ur.

SmålandsPosten - 19 jan 15 kl. 06:42

Grön månad för Uppvidinges affärer

Januari kallas för årets fattigaste månad. För många av matbutikerna följer en rad veckor av minskad försäljning men däremot ökar efterfrågan på hälsosammare alternativ.
- Generellt sett så är januari ingen stark försäljningsmånad men på frukt och grönsaksavdelningen går det som tåget säger Rickard Äppelblom, butikschef på Coop Konsum i Åseda.

Cornucopia - 29 dec 16 kl. 13:12

Var sjunde klarar sig inte en månad utan inkomst

Länsförsäkringar har publicerat en rapport med det passande namnet Medelklass utan medel. Där framgår det att var sjunde svensk inte klarar sig en månad utan inkomst på grund av obefintligt sparkapital. Hur ser det ut för dig?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu kör vi en mansfri månad på krogenOm skribenten

Hur många överfall på kvinnor ska vi behöva läsa om? Hur länge ska den dominerande manskulturen regera ute på krogen egentligen?Ännu en helg har passerat och ännu ett övergrepp mot en ung kvinna på krogen har skett.

YLE - 26 maj 17 kl. 10:53

Ramadan och studentdimission på samma gång - en rolig månad

Nästa lördag får omkring 28 000 nya studenter runtom i landet den vita mössan på huvudet och också i år är några tiotals av dem muslimer. Nordsjö gymnasiums abiturienter Aya Elshafei och Hala Eltapgi väntar med iver på nästa vecka när de får klä på sig de nya studentmössorna. Jag håller min studentfest samtidigt som alla andra.

Cornucopia - 18 feb 20 kl. 14:15

Malmö: Svagaste januari för lägenhetspriserna sedan 2012 - bra månad för villor

Bostadspriserna i Malmö spretar. För lägenheter var siffrorna mycket svaga och visade på den lägsta uppgången i priserna sedan 2012. Villor kom dock in starkare än de brukar i januari, som normalt är årets starkaste månad för bostadspriserna.

Cornucopia - 03 apr 20 kl. 08:55

Allt färre döda per månad i Sverige

Denna artikel avser statistik till och med januari 2020, och inkluderar därmed inte utbrottet av sjukdomen Covid-19 i Sverige. 

Antalet döda per månad i Sverige har varit fallande de senaste åren, trots en stigande befolkningsmängd.Antal döda i Sverige per månad 201701 - 202001.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Juliana Spahrs poesi slår följe med oss på gatorna

Juliana Spahrs dikter får oss att se hur allt hänger samman, skriver Jonas Gren..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Huset på Hyllevägen 86 i Viken sålt för andra gången på kort tid

Fastigheten på adressen Hyllevägen 86 i Viken har fått nya ägare..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ytterligare två Stockholmskrogar tvingas stänga

Två restauranger tvingas stänga med omedelbar verkan på söndagen efter beslut från Region Stockholms smittskyddsenhet. "Vi kunde konstatera att restaurangerna har brustit vad gäller åtgärder för att förhindra trängsel och därför tog vi beslut om stängni.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Körde på fel sida, nära krock med tåg – greps

En bilist i Östersund körde vårdslöst och på fel sida av vägen och vägrade stanna när polisen försökte sätta stopp för färden. Efter en stund avbröt polisen efterföljandet för att risken för andra trafikanter ansågs vara för stor, men föraren körde av v.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Iran: Minst 200 döda i novemberprotester

Irans inrikesdepartement uppger att mellan 200 och 225 personer dödades i protester i november. Det är första gången som Iran nämner ett sådant högt dödstal efter de demonstrationer som bröt ut efter en höjning av bränslepriser. – Sorgliga saker inträff.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

President: Omfattande strider i Moçambique

Omfattande strider mellan regeringsstyrkor och islamistiska extremister pågår i Moçambique, meddelar president Filipe Nyusi i statlig tv. Striderna uppges ha inletts sedan jihadister i torsdags attackerade staden Macomia i landets gasrika norra del. Reg.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Experten: Fästingarna extra aktiva

Med värmen kommer sommarplågorna och skadedjuren. Experter spår nu en getingsommar på flera håll i landet och dessutom har fästingarna redan vaknat till liv. Vartannat år brukar vara ett getingår, och i år spår Anticimex att vi kommer att få se fler av.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Slut med gratisparkering i hela Ängelholms centrum – men på tre ställen behöver du fortfarande inte betala

Men på tre ställen behöver du fortfarande inte betala..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Misstänkta IS-anhängare flydde till Finland

Flera kvinnor, som flytt lägret al-Hol i Syrien där misstänkta IS-anhängare hålls fångna, har tagit sig till Finland. Kvinnorna kom tillsammans med flera barn, uppger utrikesministeriet. Barnen i de tre familjerna är under tio år gamla.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Perstorpsbo åtalas efter brand i lägenhet

Somnade i rummet intill obevakade tända ljus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.