Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 04 July, 03:41

Nyhetskanalen - 30 okt 11 kl. 22:48

Kenyas flygvapen bombade i SomaliaKenyanskt flygvapen slog p sndagen till i sdra Somalia och enligt lkare utan grnser ddades minst tre civila nr en bomb trffade ett flyktinglger..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kenyas, flygvapen, bombadei , Somalia
UNT - 05 jan 15 kl. 12:41

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

Libyens flygvapen tar på sig ansvaret för bombningen av ett oljetankfartyg i hamnen i Darna i Libyen, säger en talesman för flygvapnet..

BT - 05 jan 15 kl. 12:41

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

Libyens flygvapen tar på sig ansvaret för bombningen av ett oljetankfartyg i hamnen i Darna (Derna) i Libyen, säger en talesman för flygvapnet. Bombningen skedde sedan fartyget vägrat följa order att stanna. Hamnen kontrolleras av islamister, och enligt talesmannen följde militanta islamister med ombord.

SvD - 05 jan 15 kl. 12:41

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

Libyens flygvapen tar på sig ansvaret för bombningen av ett oljetankfartyg i hamnen i Darna (Derna) i Libyen, säger en talesman för flygvapnet. Bombningen skedde sedan fartyget vägrat följa order att stanna. Hamnen kontrolleras av islamister, och enligt talesmannen följde militanta islamister med ombord..

DN - 05 jan 15 kl. 10:16

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

Libyens flygvapen tar på sig ansvaret för bombningen av ett oljetankfartyg i hamnen i Darna (Derna) i Libyen, säger en talesman för flygvapnet..

SR - 05 jan 15 kl. 13:12

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

Libyens flygvapen tar på sig ansvaret för bombningen av ett oljetankfartyg i hamnen i Darna i Libyen, säger en talesman för flygvapnet. Två besättningsmän dödades vid flygattacken..

GöteborgsPosten - 05 jan 15 kl. 10:58

Libyens flygvapen bombade tankfartyg

BT - 02 dec 14 kl. 14:02

Kenyas inrikesminister går efter dåd

Kenyas president Uhuru Kenyatta har avskedat landets inrikesminister och polischef efter ett dödligt terrordåd nära gränsen till Somalia. Både polischefen och ministern har kritiserats för att ha misslyckats med att stoppa den islamistiska terrorgruppen al-Shabaabs framfart i Kenya.I det senaste dådet i Kenya dödades 36 arbetare i ett stenbrott nära gränsen mot Somalia.

BT - 02 dec 14 kl. 15:00

Kenyas inrikesminister går efter dåd

Kenyas president Uhuru Kenyatta har avskedat landets inrikesminister och polischef efter ett dödligt terrordåd nära gränsen till Somalia. Både polischefen och ministern har kritiserats för att ha misslyckats med att stoppa den islamistiska terrorgruppen al-Shabaabs framfart i Kenya. I det senaste dådet i Kenya dödades 36 arbetare i ett stenbrott nära gränsen mot Somalia.

BT - 24 okt 11 kl. 19:05

Somalia kritiserar Kenya

Somalias president Sharif Sheikh Ahmed är kritisk till att kenyanska trupper har angripit misstänkta terrorister på somalisk mark. Somalia har tidigare välkomnat och samarbetat med Kenyas militära insatser mot den islamistiska upprorsgruppen al-Shabaab.
- Somalias regering och dess folk tillåter inte att styrkor tar sig in på deras mark, sade presidenten på måndagen.

Kristianstadsbladet - 24 feb 14 kl. 23:02

Israel bombade mål i Libanon


Israels flygvapen slog på måndagen till mot ett mål i östra Libanon i ett bergsområde nära gränsen till Syrien, enligt en israelisk säkerhetskälla. Det fanns inga uppgifter om vad målet bestod av eller var exakt det befann sig i samband med attacken.Den israeliska säkerhetskällan säger att det kan ha handlat om en fordonskonvoj med syriska vapen till libanesiska Hizbollah.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.