SVT > Videos

Sunday, 31 May, 11:03

SVT - 30 okt 11 kl. 22:00

Debatt i Agenda om M:s idéprogram
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Agenda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatti , Agendaom , M:s, idéprogram
SVT Debatt - 30 jun 13 kl. 18:45

Eftersnack med partiledarna i Almedalen ? Debatts program under politikerveckan

DEBATT I ALMEDALEN Under politikerveckan i Visby sänder SVT varje dag. Kl 20.00, direkt efter partiledartalen, klär Debatt i sig en ny kostym.

SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 14:35

Inför kvällens debatt, 03/10: Våldtäkten och PR-kupper

DEBATT Den friande domen i våldtäktsmålet i Tensta har gjort många upprörda. Lever domarna i en bubbla utan kontakt med verkligheten? Eller är det i själva verket bra att rättssystemet står pall för allmänhetens uppfattningar?

SVT Debatt - 07 nov 13 kl. 16:56

Inför kvällens Debatt, 07/11: Avlyssning, tårtning och striptease

DEBATT En nystartad strippklubb i Kiruna har skapat enorm debatt i kommunen. Kommunalrådet säger att de ska göra allt för att stoppa klubbägaren Dragan Bratics verksamhet. De får stöd av IF Metall som uppmanar gruvarbetarna att bojkotta strippklubben.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 15:29

Trailer Debatt 16/1: Fittstim och tågproblematiken

Inför kvällens SVT Debatt: Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sänds timmen innan kvällens debatt. Ikväll kommer Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

BT - 21 okt 11 kl. 11:50

Moderaterna antog idéprogram

Moderatstämman antog efter drygt två timmars debatt ett nytt idépolitiskt program. Det är det första idéprogrammet som antas efter bildandet av de nya Moderaterna.
Programmet andas en mer positiv syn på politikens roll och på en gemensamt finansierad välfärd.

SVT Debatt - 10 okt 13 kl. 17:37

Inför kvällens Debatt, 10/10: Sveriges äldreboenden och e-cigaretten

DEBATT I kvällens program möter du 99-årige Melker som vill till ett äldreboende men erbjuds en portabel toa i sitt vardagsrum. Och i Stenungsund hoppar en 84-årig kvinna från balkongen och slår ihjäl sig – enligt barnbarnen för att hon nekats plats på äldreboendet. Varför ska det vara så förtvivlat svårt att få en plats?

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 16:50

Debatt 3/10: våldtäktsdom och PR-bluffar

Den friande domen i våldtäktsmålet i Tensta har gjort många upprörda. Lever domarna i en bubbla utan kontakt med verkligheten? Eller är det i själva verket bra att rättssystemet står pall för allmänhetens uppfattningar?

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 17:06

Debatt 17/10: smartphones och mäklare

Strunta i att koppla in mäklare och spara tiotusentals kronor när du ska sälja din lägenhet eller villa. Det tycker författaren Viggo Cavling, som inte har alltför höga tankar om mäklare – och han är inte ensam om sin kritik: i kvällens program möter du också Camilla Östberg, vd för BoDeal, som startade en egen sajt för att hjälpa folk gå runt mäklarna. Men Ingrid Eiken, vd för Mäklarsamfundet, hävdar att säljarna både är tryggare och får ut ett högre pris om de anlitar mäklare.

SVT Debatt - 21 nov 13 kl. 14:28

Debatt 7/11: Avlyssning och striptease

En nystartad strippklubb i Kiruna har skapat enorm debatt i kommunen. Kommunalrådet säger att de ska göra allt för att stoppa klubbägaren Dragan Bratics verksamhet. De får stöd av IF Metall som uppmanar gruvarbetarna att bojkotta strippklubben.

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 13:37

Debatt 16/1: Fittstim och tågproblemen

Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sändes timmen innan Debatt. I debatten deltar Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

SVT Debatt - 27 feb 14 kl. 14:41

Debatt 27/2: Kulturstöd, sexköp bland unga – och ljuger Jimmie Åkesson?

I KVÄLLENS SVT DEBATT:  I söndags berättade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i SVT:s program ”Nyfiken på partiledaren” hur invandrargäng i Sölvesborg format hans syn på invandring. Men stämmer Åkessons påståenden? Klasskamrater och lärare menar att han har fel, det fanns helt enkelt inga invandrargäng i Sölvesborg på den tiden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.