Opinionen.se > Opinion

Thursday, 28 May, 14:51

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man omkom när maskin skulle lagas
En 45-årig man avled när han fick en tung metallstång över sig i Vaggeryd på söndagen. Arbetsplatsolyckan skedde vid 15-tiden i samband med att en maskin skulle repareras. En kollega som fanns i närheten chockades av händelsen. Polisen har undersökt platsen och Arbetsmiljöverket ska göra en inspektion av arbetsplatsen på måndag. Det finns ingen misstanke om brott, rapporterar SR P4 Jönköping..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Vaggeryd, Arbetsmiljöverket, SR P4 Jönköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man omkomnär , maskinskulle , lagas
Kristianstadsbladet - 08 jul 11 kl. 20:39

Man omkom i arbetsplatsolycka

En man i 40-årsåldern omkom när han jobbade på sin gård.
Det var vid 19.30-tiden på fredagskvällen olyckan inträffade på en gård utanför Bjärnum.

NSD - 04 jan 12 kl. 22:45

En omkom då maskin sjönk

Isen brast och en man i 20-årsåldern omkom i samband med ett arbete på Skärvagsjön utanför Idre i Dalarna i dag..

GT - 18 nov 13 kl. 22:33

En man omkom i arbetsplatsolycka

En man omkom vid en arbetsplatsolycka i Göteborg. – Det är en man som har klämt sig i en maskin, säger Lars-Gunnar Gustafsson, vid polisens länskommunikationscentral..

Trelleborgs Allehanda - 12 apr 13 kl. 06:15

Maten ska lagas på hemmaplan

Arkiv: Albin Brönmark
Den så kallade Salamatens saga i Trelleborgs kommun är all. Om en månad kommer maten till 120 hemtjänstkunder att lagas på Gröningen.
?

Sydsvenskan - 09 aug 14 kl. 05:30

För egen maskin

En cyborg är en sammansmältning mellan människa och maskin, en cybernetisk organism. Att para människans psyke med en maskins exakthet, vare sig det gäller artificiella lemmar eller sinnesskärpande hjärnimplantat har för länge sedan gått från populärkulturella fantasier till högst aktuell nanomedicinsk forskning.För trettio år sedan sa jag: Datorer?

BT - 05 jan 11 kl. 07:21

Nu lagas den stora vattenläckan

Den stora läckan på julafton gjorde att 10 000 boråsare blev utan vatten. Men nu lagas ledningarna igen. I går förmiddag kom det gamla röret upp på marken.

Barometern - 23 nov 13 kl. 09:45

Mat lagas från grunden i nyrenoverat kök

Köket har totalrenoverats för drygt tolv miljoner kronor. Nu lagas all mat från grunden på Stensberg. – Det är en helt annan stolthet när man kan laga mat på det här sättet, säger Stefan Hildingsson som är kökschef.

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 22:57

När lagas det trasiga trafikljuset?

En läsare undrade varför ett trafikljus i en korsning i Vänersborg som varit trasigt under en längre tid inte lagas. Nu meddelar kommunen när det lagas..

Västerbottens Folkblad - 29 apr 11 kl. 01:21

Man omkom i arbetsplatsolycka

En 47-årig man klämdes vid 21-tiden på torsdagskvällen till döds i en maskin på ett företag som tillverkar delar till bilindustrin i Kilsta industriområde i Karlskoga..

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 14:57

Man omkom i arbetsplatsolycka

En man i 50-årsåldern miste livet i arbetsplatsolycka på ett företag i Bålsta i Uppsala län på onsdagsmorgonen. Han klämdes fast i en maskin och hans liv gick inte att rädda, uppger SVT Uppland. Det är oklart hur olyckan gick till..

NSD - 25 sep 13 kl. 14:54

Man omkom i arbetsplatsolycka

En man i 50-årsåldern miste livet i arbetsplatsolycka på ett företag i Bålsta i Uppsala län på onsdagsmorgonen. Han klämdes fast i en maskin och hans liv gick inte att rädda, uppger SVT Uppland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.