SVT > Videos

Monday, 01 June, 19:27

SVT - 30 okt 11 kl. 21:40

"Ängelholm - som historien om humlan..."SVT:s krönikör Jonas Karlsson: "Ängelholm är som historien om humlan som inte ska kunna flyga men som flög och nästan nådde ända fram".
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Jonas Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ängelholmsom , historienom , humlan
Skånskan - 12 nov 19 kl. 20:30

Hon ger liov åt historien

SKRIVER. Ingegerd Christiansson har faktiskt aldrig bott i Össjö, men ända har den lilla byn satt sin prägel på hennes liv. Och hon på byn; hon har författat över 100 bygdespel som utspelar sig där.

Expressen - 10 mar 11 kl. 14:15

Kärleken till humlan hänger på håret - nu är framtiden hotad

Humlan är något så ovanligt som en populär insekt - men den luddiga varelsen är hotad. I USA har antalet humlor minskat med 96 procent. Eftersom humlan är fenomenal på att sprida pollen kan det få allvarliga konsekvenser för världens matproduktion.

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 20:19

Ängelholm tog säker seger


Andreas Karlsson gjorde 1-0 för Ängelholm borta mot Assyriska i 25:e minuten i superettan-fotbollen. Sedan ökade Monday Samuel på till 2-0 minuten efter. 2-0 för bortalaget var också ställningen i paus.

Trelleborgs Allehanda - 21 jul 13 kl. 20:19

Ängelholm tog säker seger


Andreas Karlsson gjorde 1-0 för Ängelholm borta mot Assyriska i 25:e minuten i superettan-fotbollen. Sedan ökade Monday Samuel på till 2-0 minuten efter. 2-0 för bortalaget var också ställningen i paus.

Skånskan - 12 sep 16 kl. 16:10

Humlan nytt konstverk i Silverforsen

KÄVLINGE På måndagen invigdes Humlan, ett nytt offentligt konstverk i Silverforsens Folkets park i Kävlinge.– Förhoppningsvis sår vi i dag ett frö för ett ökat kulturutbud i Kävlinge kommun, sade parkföreståndare Christer Eklund.
Tillsammans med konstnären själv, Robert Hansen, invigde Humlan som står alldeles nere vid vattnet.

Dalarnas tidningar - 14 sep 17 kl. 19:00

TV: Humlan firar 50 år – Så här blev gården ett andra hem för många

När ungdomsgården Humlan öppnade blev den snabbt en kär vän för många.
När den nu firar 50 år blir det stor fest för alla Humlor.
– Humlan var öppenhet, gemenskap och glädje, minns Lasse Svensson..

Expressen - 31 okt 17 kl. 06:31

Historien bakom attacken mot nattklubb i Ängelholm

Ett terrordåd i lilla Ängelholm?Eller ett busstreck av en ung man beväpnad med saft och massagebälte?Veckan efter attentatet mot krogen 19hundra, går åsikterna om vad som hände isär.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 13 kl. 20:24

Ängelholm tog säker seger

Andreas Karlsson gjorde 1?0 för Ängelholm borta mot Assyriska i 25:e minuten i superettan-fotbollen. Sedan ökade Monday Samuel på till 2?

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 11 kl. 14:37

Katten och humlan på besök

Två av Kulturskolans dramapedagoger besöker under två veckor kommunens förskolor. På torsdagen var det dags för Malens förskola att se "Räddar du mig räddar jag dig". Carina Carlsson spelar katten och Karin Rylander spelar humlan som fastnar i skräpet som någon slängt i deras glänta.

Nya Wermlands Tidningen - 31 mar 13 kl. 14:59

Ny placering av nattiset Humlan

Nattiset Humlan kommer inte att flyttas till annexet vid Gustavsberg som det var tänkt från början. ? Ur ett personal- och barnperspektiv är en lokal på andra våningen inte lämplig, förklarar biträdande skolchef Eva Hagwall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.