Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 05 June, 10:36

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 21:22

Korttjuv greps i barenEn man greps vid tretiden p lrdagnatten misstnkt fr att ha stulit ett kreditkort p en krog eller nattklubb i Helsingborg. Han upptcktes d han frskte anvnda kortet i baren, men det r oklart nnu om han lyckades handla med kortet eller inte. Den misstnkte r, en 23-rig dansk medborgare, anhlls strax efter sju p sndagmorgonen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Korttjuv, grepsi , baren
Helsingborgs Dagblad - 09 apr 11 kl. 09:58

Greps efter bråk med vakter

En 48-årig man greps av polisen efter att han slagit och hotat ordningsvakter på baren Sir Henry´s på Eriksgatan.En patrull som passerade baren blev inviftad av ordningsvakter och fick uppgifter om att mannen slagit en vakt och hotat andra om mer våld. När polisen skulle omhänderta mannen ska han ha även ha blivit våldsam mot dem och gjort motstånd.

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 23:42

Stal sprit ur baren - greps för fylleri

Två personer greps på fredagskvällen av vakter på nattklubben The Tivoli i Helsingborg efter att de stulit sprit ur baren..

YA - 20 okt 13 kl. 10:57

Man greps efter misshandel på Litemer

En man i 30-årsåldern stod i baren och dansade när han plötsligt fick ett knytnävsslag i ansiktet.
Polisen kallades till baren Litemer vid 02.30 natten mellan lördag och söndag.

Sydsvenskan - 29 jan 15 kl. 12:43

Black Sabbath-basist greps efter barbråk

Black Sabbaths basist Geezer Butler greps på tisdagen efter ett bråk på baren Corkscrew Saloon i Death Valley i Kalifornien. Enligt Billboard är han misstänkt för misshandel, fylleri och skadegörelse.Vittnen har berättat att ett slagsmål bröt ut på baren och under bråket ska ett fönster ha krossats.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 15 kl. 12:43

Black Sabbath-basist greps efter barbråk

Black Sabbaths basist Geezer Butler greps på tisdagen efter ett bråk på baren Corkscrew Saloon i Death Valley i Kalifornien. Enligt Billboard är han misstänkt för misshandel, fylleri och skadegörelse.Vittnen har berättat att ett slagsmål bröt ut på baren och under bråket ska ett fönster ha krossats.

Västerbottens Folkblad - 29 jan 15 kl. 12:43

Black Sabbath-basist greps efter barbråk

Black Sabbaths basist Geezer Butler greps på tisdagen efter ett bråk på baren Corkscrew Saloon i Death Valley i Kalifornien. Enligt Billboard är han misstänkt för misshandel, fylleri och skadegörelse. Vittnen har berättat att ett slagsmål bröt ut på baren och under bråket ska ett fönster ha krossats.

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Stal i Dingtunatrakten – greps i Västerås

Två män greps av polisen under fredagsförmiddagen sedan de misstänks ha gjort sig skyldiga till....

Skånskan - 30 jun 14 kl. 17:21

Avslöjad korttjuv häktades för bedrägeri

Den korttjuv som på bar gärning fångades av en ledig polis förra veckan har nu häktats.Han misstänks för flera fall av bedrägeri och stöld..

Kristianstadsbladet - 19 mar 13 kl. 09:47

Ditto skrek "Obama" - greps av polis


Beth Ditto, sångerska i gruppen Gossip, greps i helgen av polis i Portland, Oregon. Enligt Billboard började det med att en bartender inte ville servera Ditto då hon ansågs vara för onykter och slutade med att sångerskan ställde sig mitt på vägen utanför baren och började skrika "Obama, Obama".Då Ditto stoppade trafiken kallades ordningsmakten till platsen.

YLE - 16 jan 15 kl. 12:13

Yxmördaren i Uleåborg hade portförbud till baren

Polisen har kommit med nya uppgifter om yxmorden i Uleåborg på onsdagen. Den misstänkte gärningsmannen hade på grund av störande beteende fått portförbud till baren i stadsdelen Tuira där dåden begicks. Han dök upp i baren med en yxa på onsdagskvällen och högg en av de anställda utan förvarning.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Ingen Bjuvsfest i år – arrangemanget ställs in

Beslutet togs på grund av förbudet mot folksamlingar med fler än 50..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Knark hittat i Höganäs

Privatperson sprang på påse med narkotika..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Aktivister brottsmisstänks efter skyltbyte

Åtta aktivister misstänks för skadegörelse eller brott mot skyddslagen efter en aktion som genomförts utan tillstånd vid en regeringsbyggnad i centrala Stockholm. Skadegörelsen bestod i ett namnbyte, där det nya namnet klimat-, miljö- och omställningsde.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fransk toppimmunolog: Corona under kontroll

Coronapandemin är nu under kontroll i Frankrike, enligt det expertråd som bistår franska regeringen i kampen mot smittan. Beskedet kommer samtidigt som det hårt drabbade landet har inlett en försiktig avveckling av den nedstängning som infördes i mars..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Boken ”Sverigevänner” blir film

Den självbiografiska boken "Sverigevänner: historien om hur pappa och jag försökte bli svenskast på Tjörn" av Arash Sanari ska bli film. Det är Filip och Fredriks produktionsbolag Nexiko som köpt rättigheterna och Fredrik Wikingsson ska verka som exekut.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Neymar fick bidragspengar av misstag

Han är världens dyraste fotbollsspelare genom alla tider. Men när den brasilianska regeringen delade ut välfärdsbidrag till låginkomsttagare i Brasilien fick Neymar 120 dollar, motsvarande cirka 1 100 svenska kronor. Det visade sig att brassestjärnans i.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

EU grubblar över resor och gränser

Åtgärderna spretar rejält när EU:s medlemsländer öppnar sina gränser mot varandra igen. Hur det egentligen borde gå till ska nu diskuteras av medlemsländernas inrikesministrar på ett webbmöte under fredagen. Missnöje finns i flera länder över gränser so.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Här är sommarens öl

Håkan Engström har provat 25 nyheter, de bästa kommer från Belgien..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Halvfulla tåg – ekonomisk utmaning för SJ

I dag träffas SJ och Folkhälsomyndigheten i ett möte kring reselättnader i Sverige. För bolaget finns en tydlig utmaning – att få ekonomi i att köra halvfulla tåg. Regeringen och Folkhälsomyndighetens besked att reserestriktionerna inom Sverige hävs den.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Överskott i statens budget i maj

Det blev ett överskott på 10,2 miljarder kronor i statens budget i maj. Skatteinkomsterna blev cirka 25 miljarder högre än beräknat, enligt ett pressmeddelande. Riksgäldens prognos var ett underskott på 17,4 miljarder kronor i maj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.