Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 May, 07:40

Aftonbladet - 30 okt 11 kl. 20:49

Kollapsade ? svårt att tala och röra sigCassano på sjukhus.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollapsade, svårtatt , talaoch , rörasig
Posh24 - 21 dec 12 kl. 08:33

Därför kollapsade Loreen helt plötsligt i riksdagen!

I går skulle Loreen hålla ett tal om mänskliga rättigheter i riksdagen - men i sista sekund hoppade hon av. Sanningen bakom detta är nu klargjort: sångerskan klappade ihop av trötthet - bara timmar innan talet. "Hon klappade ihop av trötthet", berättar Olle Wästberg (evenemangets samordnare).

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

Dagen - 23 aug 11 kl. 03:00

Israel skulle ha legat i Sibirien

Sibirien har ett eget Israel, ett område som skapats för att locka till sig judar från jordens alla hörn. Men Judiska Autonoma Området blev inte riktigt vad Moskva hade hoppats på, och i dag är provinsen en något udda figur i ett Ryssland där judendomen trängts undan.

Ryssland och judendomen är en knepig historia.

Kristianstadsbladet - 02 sep 11 kl. 06:30

I de blodiga spåren efter Danny Greene

1976. En het, våldsam sommar i Cleveland, Ohio. Några veckor när 36 bomber detonerade på olika plats?

SmålandsPosten - 18 mar 14 kl. 08:03

Briljanta grubblerier från dödsbädden

Den brittiske författaren, journalisten och debattören Christopher Hitchens (1949-2011) var en ständigt lika beundrad som fruktad och hatad slugger, ett retoriskt geni ständigt med cigaretten och whiskyglaset i handen. Någon av hans många och inflytelserika vänner – Salman Rushdie, Richard Dawkins och Stephen Fry hörde till den inre kretsen – hävdade en gång att det enda sättet att överleva en debatt med ”Hitch” är att över huvud taget inte ställa upp. Kanske inte helt sant, men även om han rent argumentationstekniskt faktiskt ”förlorade” en och annan diskussion, vann han alltid publikens gunst.

Sydsvenskan - 27 jun 15 kl. 18:57

Försvar i fokus när Gotland invaderas – av politikerna

Då och då landar ett par Jas Gripen på Visby flygplats. I en låst hangar på Tofta skjutfält står fjorton stridsvagnar i malpåse. Annars är det bara hemvärnet som försvarar Gotland.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 08:41

"Mitchell blir fullt återställd"

Joni Mitchell väntas bli fullt återställd efter den kollaps hon drabbades av i hemmet för tre månader sedan. Och till skillnad från vad som tidigare uppgetts talar hon, säger Mitchells representant."Sanningen är att Joni talar, och hon talar bra", sade talespersonen Leslie Morris i ett uttalande på sångerskan officiella hemsida.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 08:41

"Mitchell blir fullt återställd"

Joni Mitchell väntas bli fullt återställd efter den kollaps hon drabbades av i hemmet för tre månader sedan. Och till skillnad från vad som tidigare uppgetts talar hon, säger Mitchells representant."Sanningen är att Joni talar, och hon talar bra", sade talespersonen Leslie Morris i ett uttalande på sångerskan officiella hemsida.

Sydsvenskan - 06 dec 15 kl. 04:00

Alla borde träffa en flykting – saker och ting kommer i ett helt annat ljus

Rapport presenterade nyligen en undersökning vars resultat både förvånade och bekymrade mig. Det handlade hur man ställer sig till beslutet nyligen kring den skarpt förändrade flyktingpolitiken. 50 procent tycker att förändringen är bra.

Cornucopia - 19 jan 16 kl. 18:48

Göteborgare kan inte köra bil (i snö heller)

Idag var det SNÖKAOS i Göteborg. Det föll 10 - 20 cm snö och då kollapsade både Värsttrafik och bilstaden Göteborgs göteborgares förmåga att köra bil blev om möjligt sämre än normalt.SNÖKAOS!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.