SVT > Videos

Thursday, 04 June, 09:56

SVT - 30 okt 11 kl. 20:42

Tränaren: "Idag var alla bra"
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tränaren, Idagvar alla , bra
Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 18 kl. 22:41

BIK-tränaren: "En bra genomkörare"

Första matchen i BIK-båset slutade med förlust för den nya tränarstaben. Örebro vann derbyt klart rättvist med 5–2. – Alltid tråkigt att förlora, säger BIK-tränaren Staffan Lundh..

Nya Wermlands Tidningen - 15 jul 13 kl. 09:13

Tränaren: Ett bra lopp ? rakt igenom

Lasse Eriksson, Irene Ekelunds tränare, fanns på plats i Donetsk. ? Ett bra lopp ?

Hela Gotland - 13 jun 16 kl. 09:29

IDAG: BRA tvingas ställa in flera flighter

BRA tvingas ställa in två avgångar till och från Visby under måndagen..

Världen Idag - 12 mar 15 kl. 09:35

Succétränaren Pelle Hånberg fann friden hos Jesus

Pelle Hånbergs resa mot succé började redan när han var liten. Han växte upp i Stockholm och var en hängiven idrottsutövare. När han blev äldre var han tvungen att välja mellan fotboll och ishockey.

Världen Idag - 27 sep 18 kl. 00:00

Världen idag är kallad att vara salt och ljus!

I morgon, den 28 september, fyller Världen idag 17 år. Mycket har hänt sedan starten 2001, men uppdraget förblir detsamma. Den kallelse vi lever med sammanfattas bra genom Jesu ord i Matteus 5:13-16.

Världen Idag - 29 jun 16 kl. 17:02

Är Bibbi bra för Israel?

Innan valet 2009 drev Likud en kampanj med kampropet ”Bibbi (smeknamnet på Benjamin Netanyahu) är bra för Israel”. Än i dag kan man ofta höra ”Bibbi, Israels kung” sjungas när den sittande statsministern dyker upp i offentliga samlingar. Netanyahu är den statsminister som har suttit längst vid makten i hela Israels moderna historia, och det råder inget tvivel om att han är enastående på att försvara Israel genom sina tal på den internationella arenan.

Världen Idag - 01 dec 17 kl. 08:36

Kungen om metoo: Bra att lyfta på gamla stenar

Metoo-rörelsen har påverkat alla delar av det svenska samhället den senaste tiden. Nu uttalar sig även kungen för första gången i frågan, skriver Kvällsposten. – Det är nog bra att man lyfter på gamla stenar.

Aftonbladet - 18 feb 13 kl. 14:28

Nätfyndet radar segrar i ny regi: ?Det går bra nu?

Talangen köptes på internetauktion av miljardären ? nu gör hästen succéTränaren: ?Ett bra tecken?..

Världen Idag - 12 jun 17 kl. 19:01

Bra mottagande av "Fallet Jesus"-film

Ska tron bli trovärdig på film, måste det göras på filmens premisser, säger Hollywoodveteranen Brian Bird, som regisserat filmatiseringen av boken Fallet Jesus. Filmen hade nyligen premiär på biograferna i USA och har fått bra recensioner..

Världen Idag - 07 feb 18 kl. 11:00

Metro och RFSU vill hjälpa läsare skicka bra könsbilder

Så skickar du bilder på könsorgan utan att trakassera – det är innehållet i en artikel som tidningen Metro nyligen publicerade i samarbete med RFSU. ”Lägg lite tid på att få till ett bra foto”, står det i ett av råden..

Världen Idag - 03 jul 19 kl. 07:45

Naturen är bra för kropp och själ

Det har länge hävdats att naturen är bra för hälsan, även om eventuella effekter varit svåra att bevisa. Nu kan forskare vid bland annat University of Exeter visa att det inte bara är en myt. Naturen gör oss gott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.