Norrtelje Tidning > Nyheter

Tuesday, 26 May, 14:11

Norrtelje Tidning - 30 okt 11 kl. 20:43

Över nio miljoner kroner delades ut på Stora torgetDet var många glädjetårar på Stora torget i Norrtälje i dag på eftermiddag vid två-tiden. Postkodlotteriets tv-team var på plats.
Totalt delade de ut över nio miljoner kronor..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Stora, Norrtälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över niomiljoner , kroner, deladesut på Stora , torget
NSD - 22 nov 12 kl. 06:00

Nio personer prisades

Det var prisregn från Norrbottensakademien i går. Nio priser delades ut till en sammanlagd summa på 100 000 kronor. - Det är ju bra att jag är med i Roslagsakademien, så kunde jag få pris här, sa Katarina Kieri, författare..

Norrtelje Tidning - 30 okt 11 kl. 20:43

Över nio miljoner kronor delades ut på Stora torget

Det var många glädjetårar på Stora torget i Norrtälje i dag på eftermiddag vid två-tiden. Postkodlotteriets tv-team var på plats. Totalt delade de ut över nio miljoner kronor..

BT - 22 okt 14 kl. 12:26

Gratis reflexer delades ut i Borås

100 000 reflexer delades ut på 50 platser under onsdagen. Under onsdag morgon delade Länsförsäkringar ut sammanlagt 100 000 reflexer runtom i Västsverige. Från sju till halv åtta på morgonen möttes morgonpigga boråsare av reflexklädda personer på Stora torget, Södra torget och Borås resecentrum.

YLE - 25 maj 16 kl. 14:15

Försäljare: Det kan bli trångt på torget i Ekenäs

Torgförsäljare på Rådhustorget i Ekenäs anser att det blir trångt på torget speciellt under högsäsong om endast den ena halvan viks för torgförsäljning. Dessutom får de tillfälliga försäljarna en fördel jämfört med åretruntförsäljarna. Samhällstekniska ville först höra vad torgförsäljarna tycker så nämnden remitterade förslaget på sitt möte igår (24.

Skånskan - 03 sep 16 kl. 19:45

Pris, dans och företag på torget

Eslöv Företag samlades, Lars Linder sjöng, Attitude 69 dansade och Stig Sundberg utsågs till hedersmedborgare.
Detta var bland det som hände under ”Made by Eslöv”-dagen på Stora torg under lördagen.I samband med evenemanget ”Därför: Eslöv” som ägde rum den 1 och 3 september arrangerades under lördagen ”Made by Eslöv”-dagen på Stora torg.

Skånskan - 29 jan 17 kl. 14:00

Tävlingsglädje fyllde torget

Eslöv Proffspingis, skridskoåkning och hockey. Under lördagen var Stora torg i Eslöv fullt av sportig aktivitet, som en del i invigningen av den nya Fritidsbanken. ERWP.

Nerikes Allehanda - 20 maj 17 kl. 18:00

110 pallar delades ut till nya barn i Askersund

Arbetsmarknadsenheten tillverkar den unika möbeln som har en bricka med barnets namn och födelseår. Under lördagen delades de ut på torget i Askersund..

YA - 12 nov 19 kl. 20:22

Tårar och postkods-yra på Torget

Två miljoner delades ut och en lottinnehavare vann en bil. Halva Torget hade byggts om när Postkodlotteriet kom till byn, och Tomelillaborna gick man ur huse..

Magazin24 - 05 maj 11 kl. 13:47

Camaro Spring Meet till Stora Torget

Första gången det genomfördes fick man ihop tio Camaros på parkeringen vid hotell Scheele. 2007 trängdes 50 bilar på parkeringen bakom Bågenhuset. Efter tre års uppehåll är det så dags igen.

Hela Gotland - 23 jan 11 kl. 04:00

Nio utan anmärkning på torget

Nio förare kontrollerades utan anmärkning i en poliskontroll vid Stora torget i Visby..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.