Opinionen.se > Opinion

Sunday, 31 May, 15:59

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sju miljarder till Saab enligt källa
Pang Da och Youngman vill satsa över sju miljarder kronor under de två närmsta åren på Saab. Det uppger en källa för SVT:s Rapport. De kinesiska biltillverkarna har skrivit på en avsiktsförklaring för att ta över Saab Automobile. Under helgen har förhandlingar pågått om hur rekonstruktionsplanen för Saab ska se ut. Planen ska presenteras vid ett borgenärssammanträde i Vänersborg på måndag.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Saab, Da, Youngman, SVT, Rapport, Saab Automobile, Vänersborg, Rapports, Pang Da, Trollhättan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sju, miljardertill , Saabenligt , källa
YLE - 05 nov 14 kl. 16:40

EU-stöd för sju miljarder användes fel

Felanvända EU-medel, flygplatser som inte används, jordbruksstöd för åkrar där det bara växer sly och buskage. Det är några av de exempel på felanvända EU-pengar som Europeiska revisionsrätten påtalar i sin årsrapport för fjolåret som presenterades på onsdagen. Vi besökte en fårfarm som fick stöd för 150 får, men det fanns inte ett enda får på gården.

Eurosport - 12 jul 14 kl. 09:48

Sju saker att hålla koll på i dagens Tour de France: Upp i bergen

Efter sju intensiva dagar på Tour de France är det nu dags för den första delen av den mest emotsedda trilogin sedan Sagan om Ringen-filmerna - Vogeserna. Det kommer att gå uppför idag och det är troligt att favoriterna kommer testa sina klättrarben. Här är sju saker att hålla koll på under den åttonde etappen..

Eurosport - 20 jun 14 kl. 15:47

Sju saker att hålla kolla på i kvällens matcher: "Fart, kraft och en hästspark till vänsterfot"

VM-bloggen listar sju saker att hålla koll på ikväll..

Eurosport - 21 jun 14 kl. 12:52

VM-BLOGGEN: "Sju saker att hålla koll på i kvällens matcher"

Fortsätter Skrällarna? Ska Müller närma sig Ronaldo ytterligare? VM-bloggen listar sju saker att hålla koll på i kvällens matcher..

Eurosport - 13 jul 14 kl. 16:25

VM-BLOGGEN: Sju saker att hålla koll på i VM-finalen: "Mascherano blir nyckeln"

eurosport.se listar sju saker att hålla koll på i kvällens VM-final..

YLE - 17 mar 15 kl. 12:30

Sju lag vill fälla Cocks från tronen

I kväll kör slutspelet i handbollsligan i gång med tre kvartsfinalmatcher. De regerande mästarna Cocks gör allt för att försvara guldet - men sju lag vill få ner Riihimäkilaget från tronen. I det här skedet av säsongen finns åtta lag fördelade på fyra matchpar kvar.

YA - 26 maj 14 kl. 14:16

Sju personer vill ställa upp ambulerande matvagnar i Kivik


Flera ambulerande matvagnar kan komma på plats i Kiviks hamn i sommar. Hittills har sju personer hört av sig till kommunen och visat sitt intresse.I slutet av förra året upphävdes den strategi för ambulerande matvagnar som kommunen tidigare haft.

Expressen - 14 okt 17 kl. 22:03

Sju rollfigurer att hålla koll på i andra säsongen av "Jordskott"

”Jordskott” är äntligen tillbaka. Seriens andra säsong har premiär 15 oktober i SVT.Här är allt du behöver veta om de nya avsnitten och sju rollfigurer det gäller att ha extra koll på.

Dagensanalys.se - 27 dec 17 kl. 12:31

17 miljarder videokonversationer, och året är inte slut än

Facebook Messenger släppte i förra veckan siffror som visar hur användandet av chattjänsten sett ut hittills i år. Redan har flera rekord slagits, men det finns fortfarande mycket potential för såväl Messenger som företag som vill kommunicera med konsumenterna via tjänsten. Facebooks chattjänst Messenger som för några år sedan bröts ut från Facebookplattformen har idag ca 1,3 miljarder månatliga användare.

BT - 27 jan 14 kl. 14:39

Var finns den politiska viljan att ställa om?

Vi lever i en tid när en tryggad existens kräver anpassning till de naturgivna förutsättningar som gäller för mänsklig fortlevnad. Det handlar om förståelse för de naturlagar som reglerar livet på jorden. Det handlar om mod att börja forma det nya samhälle där vi och våra efterkommande kan leva ett tryggat och gott liv – och det brådskar.

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 17 kl. 07:46

Sju lodjur kvar att fälla

En vecka efter att licensjakten på lodjur startade återstår nu sju djur att fälla. Enligt den senaste uppdateringen på Statens veterinärmedicinska anstalts (SVA) hemsida har 72 av totalt 79 lodjur fällts. Jakten är avlyst i 18 av de totalt 20 områden dä.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.