SVT > Videos

Friday, 05 June, 20:59

SVT - 30 okt 11 kl. 20:01

Barnafödande i Italien
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnafödandei , Italien
Helsingborgs Dagblad - 05 sep 13 kl. 16:45

Om romerska kvinnors barnafödande vid vår tideräknings början

Om romerska kvinnors barnafödande vid vår tideräknings början.Humanistiska förbundet i Helsingborg erbjuder fyra sammankomster med intressanta föreläsningar under innevarande höst. Först ut är Anna-Stina Ekedahl, som talar om romerska kvinnors barnafödande under rubriken ?

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 13 kl. 07:38

Gör comeback efter barnafödande

Anna-Maria Johansson gör comeback i handboll efter barnafödande. Landslagets högernia återvänder till Skövde till nästa säsong. Johansson bröt kontraktet med franska Metz i höstas, då hon var gravid, och flyttade hem till Sverige.

Expressen - 24 apr 13 kl. 08:34

Hon gör comeback efter barnafödande

Anna-Maria Johansson gör comeback i handboll efter barnafödande. Landslagets högernia återvänder till Skövde till nästa säsong..

ÖstersundsPosten - 30 jul 13 kl. 08:00

Svårt att balansera jobb med barnafödande

En nyligen avslutad studie vid Malmö Högskola visar att svenska småbarnsföräldrar upplever att det är svårt att balansera barnafödande med arbete. ÖP hörde sig för bland föräldrar på Östersunds gator..

DN - 11 feb 18 kl. 21:34

Serena Williams i comeback efter barnafödande

Venus Williams såg till att säkra USA:s seger över Nederländerna i Fed Cup-tennisen. Därmed ligger ingen press på systern Serena Williams i dubbeln då hon gör comeback på tävlingsbanan efter barnafödande. Hon får spela tillsammans med systern..

Sydsvenskan - 26 jul 19 kl. 08:14

Felix tillbaka efter barnafödande

Allyson Felix, 33, som tagit sex OS-guld och elva VM-guld i friidrott, är tillbaka efter barnafödande och siktar på VM i Doha i september. Men vid de amerikanska mästerskapen i Des Moines, tillika uttagningar till VM, så gick det inte helt felfritt. Vis.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 19 kl. 08:14

Felix tillbaka efter barnafödande

Allyson Felix, 33, som tagit sex OS-guld och elva VM-guld i friidrott, är tillbaka efter barnafödande och siktar på VM i Doha i september. Men vid de amerikanska mästerskapen i Des Moines, tillika uttagningar till VM, så gick det inte helt felfritt. Vis.

GöteborgsPosten - 26 jul 19 kl. 08:15

Felix tillbaka efter barnafödande

Allyson Felix, 33, som tagit sex OS-guld och elva VM-guld i friidrott, är tillbaka efter barnafödande och siktar på VM i Doha i september. Men vid de amerikanska mästerskapen i Des Moines, tillika uttagningar till VM, så gick det inte helt felfritt..

SVT - 28 dec 19 kl. 05:08

Lågt barnafödande slår nytt rekord i Japan

Japaners barnafödande fortsätter att minska och landet slår i år sitt eget rekord för minst antal födda barn..

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 12 kl. 10:45

Sverige tredje bäst på barnafödande

Sverige kommer på tredje plats när det gäller barnafödandet i EU, med 1,94 barn per kvinna. Totalt sett är fruktsamheten i EU nära en kritisk nivå med i genomsnitt 1,59 barn per kvinna, visar siffror från SCB. Det kan i förlängningen leda till att försörjningsbördan för den äldre delen av befolkningen ökar.

Expressen - 06 jan 13 kl. 07:50

Öqvist redo för spel - efter barnafödande

Josefine Öqvist, 29, är redo för comeback efter sin barnafödsel. SPORT-Expressen kan avslöja att hon är klar för Kristianstad. Därmed kan hon bli en joker i det svenska EM-laget i sommar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.