SVT > Videos

Monday, 25 May, 06:00

SVT - 30 okt 11 kl. 19:31

Här är planen som ska rädda SaabSVT kan avslöja räddningsplanen för Saab Automobile. Dom nya kinesiska ägarna vill bara under dom närmaste två åren skjuta till över sju miljarder kronor för att få bolaget på fötter igen. Planen presenteras på måndagen på borgenärs-sammanträdet i Vänersborg..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Saab, SVT, Saab Automobile, Vänersborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är planensom ska , rädda, Saab
UNT - 25 jan 14 kl. 07:00

Planen: Rädda kontraktet

INNEBANDY: Tanken på slutspel känns numera orealistisk. Nu gäller det för Sirius att rädda sig kvar i superligan, något som kan bli nog så jobbigt. Mullsjö på bortaplan är heller ingen lek..

Aftonbladet - 07 apr 14 kl. 07:20

Planen: Rädda poäng från premiären

Så ska Djurgården få matchen mot Helsingborg återupptagen.

Sydsvenskan - 31 okt 11 kl. 10:54

Hundratals kan få gå från Saab

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Uppemot 200 000 sålda Saab-bilar årligen är målet och 2014 ska Saab gå med vinst. Samtidigt riskerar 500 personer att förlora sina jobb. Det framgår av företagets preliminära rekonstruktionsplan.

BT - 31 okt 11 kl. 15:24

Ja till Saab - men 500 tvingas sluta

Tingsrätten sade i dag ja till rekonstruktionsplanen för Saab.
Målet är 200 000 sålda bilar årligen och att bolaget ska gå med vinst 2014.
Samtidigt riskerar 500 anställda att förlora sina jobb.

BT - 31 okt 11 kl. 10:50

Många tvingas lämna Saab

Uppemot 200 000 sålda Saab-bilar årligen är målet och 2014 ska Saab gå med vinst. Samtidigt riskerar 500 personer att förlora sina jobb. Det framgår av företagets preliminära rekonstruktionsplan.

Sydsvenskan - 13 jun 11 kl. 08:41

Nya löften om pengar till Saab

Foto: Adam Ihse, Scanpix
Spyker Cars presenterade i dag en ny avsiktsförklaring med Pang Da och det kinesiska bolaget Zhejiang Youngman Lotus Automobile.
I uppgörelsen finns även det kinesiska bolaget Zhejiang Youngman Lotus Automobile med, som ska skjuta till 1,2 miljarder. Men affären hjälper inte Saab att få igång produktionen på kort sikt, varnar underleverantörer.

VA - 07 sep 11 kl. 13:32

"Bra för Saab"

7 september Uppdaterad.
Saab Automobile ansöker om rekonstruktion. En ansökan, som också omfattar dotterbolagen Saab Automobile Powertrain och Saab Automobile Tools, lämnades i dag in till Vänersborgs tingsrätt.

YLE - 08 jun 17 kl. 09:53

Gammal Saab jagar Finnairplan mot Åbo

De två flygplanen gör en bullrig färd i minst 400 kilometer i timmen. Hollywoodkänsla utlovas. Under torsdagen erbjuds chans att beskåda en något märkligare luftfärd mellan Helsingfors och Åbolands skärgård.

Sydsvenskan - 07 sep 11 kl. 17:28

Saab får besked i morgon

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Klockan 14 i morgon, torsdag, meddelas Vänersborgs tingsrätts beslut om Saabs begäran om rekonstruktion.
Saab Automobile ansöker om rekonstruktion. En ansökan, som också omfattar dotterbolagen Saab Automobile Powertrain och Saab Automobile Tools, lämnades i dag in till Vänersborgs tingsrätt.

BT - 20 okt 11 kl. 16:58

Saab allt närmare konkurs

Rekonstruktören Guy Lofalk har ansökt om att Saabs rekonstruktion avbryts, enligt ett pressmeddelande från Swedish Automobile. Om tingsrätten går på Lofalks linje träder konkursansökningarna i kraft.
Det är Vänersborgs tingsrätt som avgör om rekonstruktionen ska avbrytas.

VA - 10 mar 11 kl. 13:38

"Saab behöver pengar"

10 mars Ryske finansmannen Vladimir Antonov tycker att Saab Automobiles säljmål i år är "lite för optimistiska" och att Saab kan behöva en extra buffert. ? Om målet inte nås vore det trevligt för Saab med 50?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.