SVT > Videos

Sunday, 07 June, 03:52

SVT - 30 okt 11 kl. 19:30

Saabs framtid stakas utRapport kan avslja rddningsplanen fr Saab Automobile. De nya kinesiska garna vill bara under de nrmaste tv ren skjuta till ver sju miljarder kronor fr att f bolaget p ftter igen..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabs, framtid, stakasut
Sydsvenskan - 28 sep 11 kl. 06:30

Här avgör byråkraterna Saabs framtid

Det är på kinesiska superdepartementet NDRC som Saabs öde avgörs. Myndigheten ska fatta beslut om Youngman och Pang Da får investera i det svenska bilföretaget. Sydsvenskans Ola Wong söker svar på frågor om hur man ser på Saabs framtid i Kina.

BT - 27 apr 11 kl. 16:07

Reinfeldt oroad över Saabs framtid

Statsminister Fredrik Reinfeldt känner oro inför Saabs framtid, det uppger han till TT. TT: Är du oroad över de Saab-anställdas framtid? ?

Politikerbloggen - 04 maj 11 kl. 14:08

SAABS FRAMTID Jens B Nordström om senaste turerna

SAABS FRAMTID. TV4:s reporter Jens B Nordström, författare till en nyutkommen bok om Victor Muller, kommenterar de senaste turerna för Saab i TV4Nyhetsmorgon. Se intervjun här..

Politikerbloggen - 04 maj 11 kl. 14:08

SAABS FRAMTID Jens B Nordström om senaste turerna

SAABS FRAMTID. TV4:s reporter Jens B Nordström, författare till en nyutkommen bok om Victor Muller, kommenterar de senaste turerna för Saab i TV4Nyhetsmorgon. Se intervjun här..

Nyhetskanalen - 23 jun 11 kl. 12:16

Saabs framtid avgör kunders bilköp

Bo Forsell, vice vd för Björkmans bil med försäljning i Västmanland och Dalarna, säger att både privatkunder och kundföretag som köper tjänstebilar är försiktiga på grund av osäkerheten kring Saabs framtid..

Expressen - 14 sep 11 kl. 09:55

Femårsplanen är avgörande för Saabs framtid

Glöm kronofogden, en stilla­stående fabrik och konkurs­ansökan - Saabs framtid avgörs av den kinesiska reform­kommissionen NDRC och Kinas tolfte femårsplan. Det handlar om super­departementet som efter ­utdragna processer gett klartecken till Peugeot, Citroën och Volkswagen. Samtidigt har kinesiska före­tag förhindrats att göra ­affärer med BMW och GM för att master­planen ska följas och ­kineserna inte ska tappa ­ansiktet.

VA - 15 apr 11 kl. 08:36

De avgör Saabs framtid

15 april Saab skickade i morse in ett finansieringsförslag till Riksgälden som ska lösa den akuta ekonomiska krisen. Riksgälden öppnar för att minska kraven på säkerhet för Saabs lån men inga besked om Antonov godkänns som ägare. Riksgälden har under dagen gått igenom Saabs förslag och kommer senare i eftermiddag att skicka en rekommendation till regeringen.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 11 kl. 13:44

Saabs framtid fortsatt oklar

Frågetecknen kring Saab Automobiles framtid kvarstår, tio veckor efter det att fabriken i Trollhättan stängdes. Ledningen arbetar för en lösning, men än finns ingen prognos för när fabriken kan starta. ?

Västerbottens Folkblad - 12 maj 11 kl. 09:32

Saabs framtid oviss

Saabs avtal med kinesiska Hawtai har skrotats.Saabs avtal med kinesiska Hawtai har skrotats. Avtalet mellan kinesiska Hawtai och Saab-ägaren Spyker har upphävts, men diskussionerna om ett samarbet fortsätter om ett samarbete.

Kristianstadsbladet - 07 sep 11 kl. 14:56

Besked om Saabs framtid dröjer

Klockan 14 i morgon, torsdag, meddelas Vänersborgs tingsrätts beslut om Saab Automobiles begäran om rekonstruktion.
Saab Automobile ansöker om rekonstruktion. En ansökan, som också omfattar dotterbolagen Saab Automobile Powertrain och Saab Automobile Tools, lämnades i dag in till Vänersborgs tingsrätt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.