GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 06 June, 22:37

GöteborgsPosten - 30 okt 11 kl. 18:55

Besökare kan mötas av liggande gravstenarSamtliga gravstenar i landet kontrolleras för att undvika fler dödsolyckor som den i Bollebygd då en liten flicka klämdes ihjäl. Nu finns det stor risk att besökare på Alla helgons dag möts av liggande gravstenar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Bollebygd, Alla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besökarekan , mötasav , liggande, gravstenar
YLE - 25 jan 17 kl. 13:50

Södra Tulludden i Hangö ska locka mer besökare

Tulluddens södra strand ska bli ett attraktivt turistmål där det kan ordnas olika evenemang. Det ska bli enklare för besökare att ta i land på öarna i Hangö skärgård. Det här ingår i användningsplanen för Hangö nationalstadspark som nu är klar.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 07:00

Satsningar ska locka fler besökare till Nackarpsdalen

röstånga Det sker förändringar i Söderåsens nationalpark.
Inte minst i Nackarpsdalen och kring Odensjön.Det handlar om en del av det arbete med hållbar turism och samtidigt är tanken att locka fler besökare och upptäcka de nya delarna i nationalparken.

YLE - 01 jun 15 kl. 09:44

Vi hoppas på 35 000 besökare, säger Wasalandias vd

På fredag, den 5 juni, slår nöjesparken Wasalandia upp sina portar för säsongen. Verkställande direktör Tuomas Luukkonen hälsar välkommen. - Vi valde att öppna i samband med att Power Cup spelas, säger Luukkonen.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 15:30

Brunnshögs odlare bjöd in besökare

BRUNNSHÖG Tre odlare på Brunnshög berättade mera om området vid en rundvandring på söndagen.
Senaste beskedet är att de 104 odlingslotterna ska flyttas till den nya Kunskapsparken till hösten 2020.Rundvandringen lockade ett 20-tal deltagare och var ett Sommarlundsarrangemang, förmodligen ett av de varmaste.

Dagensanalys.se - 25 jul 18 kl. 10:29

Chrome flaggar osäkra sajter och varnar besökare

Om du fortfarande inte använder HTTPS, utan har en IT-avdelning som ännu inte fattat att er sajt ska använda protokollet, så kommer det nu bli ännu mer synd om er. Det är nämligen så att Google hatar sajter som fortfarande kör med HTTP (notera att ”S” saknas). Varför?

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 15 kl. 15:51

Förändringar ska locka besökare

Örja kyrkogård ska göras om och bli mer besöksvänlig. Gravplatser som anses ha högt kulturvärde ska bevaras medan andra minnesplatser tas bort..

Nerikes Allehanda - 14 okt 17 kl. 06:00

Maten ska locka fler besökare till Bergslagen- miljonsatsning av staten

Besöksnäring och matupplevelser i Bergslagen, ägg- och spannmålsproduktion i Sydnärke. Det lyfts fram som redan befintliga starka ingredienser i en rapport kring Örebro län som ett starkt matlän. Nu ska en handlingsplan tas fram för hur livsmedelsområdet än mer ska utvecklas, där totalt fyra miljoner ska satsas under nästa år på att stärka den lokala livsmedelsbranschen i länet..

Kristianstadsbladet - 11 okt 19 kl. 15:43

Magstarka bilder tas i ny mottagning – besökare fick själva föra ner kameraslangar i halsen

Besökarna fick själva pröva på att utföra endoskopi och föra ner kameraslangar i halsen. Under fredagen invigdes den nya mag- och tarmmottagningen på CSK, som nu ska kunna ta emot fler patienter..

BT - 05 apr 20 kl. 01:00

Tingkullen stänger för besökare

Nu anpassar sig samhällsbyggnadsförvaltningen i Bollebygd till nya direktiv för minskad virusspridning. Inga besök tas emot som inte bokats i förväg..

DN - 08 jan 14 kl. 09:11

Hakkors i riksdagen upprör besökare

Ett hakkors har ristats in i riks­dagens åhörarläktare. Inristningen upptäcktes av överlevare från andra världskriget. I dag ska hakkorset tas bort av snickare..

BLT - 06 maj 16 kl. 09:29

Färgprakt som lockar besökare

Det skyddande skogsfolket med hela rävar bakom ryggen gömmer sig i trädgården. En bit bort ligger en genomskinlig kropp och vilar med pilar omkring sig. Med hästskjuts tas publiken till Kim Demånes laduväggsmålning, och i Edestads kyrka förvandlas gudstjänstlokalen till en färgsprakande smyckesutställning..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

En anhållen efter misstäkt mordförsök i Eksjö

Den man i 20-årsåldern som greps misstänkt för försök till mord i Eksjö under fredagskvällen har anhållits av åklagare, enligt polisen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Svar om vem som mördade Palme – eller?

På onsdag kommer åklagaren Krister Petersson med sitt beslut i Palmeutredningen. Redan i februari antydde Petersson att ett avslut var nära men om det innebär att fallet är löst vet vi först om ett par dagar..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Man rånad vid Brunnsparken i natt

En man blev utsatt för ett rån vid Brunnsparken under natten mot lördag. Det ska ha varit två gärningsmäns som hann springa från platsen innan polisen anlände.
– Ingen är gripen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Så bra är de nya deckarna i juni

Mina och Magnus Dennert, Mari Jungstedt och färsk tio-i-topp..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

GW och Robyn får medalj av kungen

Politiker, artister och författare finns bland dem som får Konungens medalj..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Demokrater vill förbjuda polisens strypgrep

Efter elva dagar av protester mot rasism och polisvåld börjar nu beslut fattas om reformer av ordningsmakten på vissa håll i USA..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Århundradets börsflopp firar 20 år

Småsparare lockades med en säker investering som skulle fantastisk avkastning..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Villabrand orsakar kraftig rökutveckling

En villabrand i centrala Vilhelmina i Västerbotten orsakar kraftig rökutveckling. Boende i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Räddningstjänsten har gått ut med ett Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Kalifornien öppnar för filminspelningar igen

Filmkamerorna kan börja rulla redan den 12 juni i Kalifornien. Detta sedan myndigheterna har godkänt nya riktlinjer som ska förhindra spridningen av coronaviruset. En arbetsgrupp som utgjorts av Hollywood-studior som Disney, Netflix och Warner brothers samt branschens fackföreningar har bland annat föreslagit omfattande virustestning och dagliga symtomundersökningar för att skådespelare och filmarbetare ska kunna återgå till arbetet, som pausats sedan mitten av mars..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Trudeau knäböjde mot rasism och polisvåld

Tusentals demonstranter som samlats utanför Kanadas parlament för att protestera mot rasism och polisbrutalitet fick under fredagen sällskap av premiärminister Justin Trudeau..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.