SVT > Videos

Friday, 29 May, 05:47

SVT - 30 okt 11 kl. 17:58

Fem veckor semester räcker inteFem veckor semester räcker inte när barnen är lediga från skolan betydligt mer..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, veckor, semester, räckerinte
YLE - 15 sep 15 kl. 08:00

194: Tycker 6 veckors semester räcker

Jag tycker 6 veckor semester räcker utmärkt. Sedan borde också regering och riksdag ha sjukkarens och få minskade inkomster! De enda som har de smärtsamt nu är fattiga sjuka och handikappade.

YLE - 03 aug 16 kl. 06:30

Minst två veckor semester åt alla är inte omöjligt

Det finns en växande grupp finländare som inte har en laglig rätt till betald semester. De ska själva fixa ledig tid mellan snuttjobben eller frilansuppdragen och få det och gå ihop ekonomiskt. Och trots att visstidsjobbare och frilansare har klart sämre förmåner än fastanställda diskuteras inte problematiken i någon hög utsträckning.

DN - 05 okt 17 kl. 16:50

Här är Kazuo Ishiguros fem bästa böcker

Årets Nobelpristagare i litteratur är ingen svårtillgänglig författare. Med något undantag. Jonas Thente tipsar om fem oumbärliga böcker av Kazuo Ishiguro..

DN - 05 okt 17 kl. 16:50

Här är Kazuo Ishiguros fem bästa böcker

Årets Nobelpristagare i litteratur är ingen svårtillgänglig författare. Med något undantag. Jonas Thente tipsar om fem oumbärliga böcker av Kazuo Ishiguro..

SVT - 29 maj 17 kl. 22:34

Reklamfilm med femårige Omran väcker ilska

En reklamfilm från den arabiska dataoperatören Zain väcker starka känslor i sociala medier i Mellanöstern. I filmen syns den femårige pojken Omran som överlevde en flygräd i Aleppo i Syrien i augusti i fjol. Bilden på den blodige Omran spreds över världen och han blev en symbol för lidandet i Aleppo..

DN - 08 jun 15 kl. 11:38

Margaret Atwood berättar om fem av sina böcker


Den här veckan gästas Sverige av den kanadensiska författaren Margaret Atwood. Hon har skrivit poesi, noveller, essäer och nära 15 lästa och älskade romaner. Senast i raden är ”MaddAddam”.

DN - 03 mar 18 kl. 11:29

Fem böcker om fyrbenta vänner

Den är människans bästa vän och har strövat över boksidorna så länge det har funnits berättelser. Om några veckor släpps antologin ”Vänskap och varma tassar” där tio författare – bland andra Majgull Axelsson, Göran Greider och DN:s Johan Hilton – skriver om sina sällskapsjyckar. Kristofer Ahlström listar fem andra svenska böcker om kärleken till vovven..

YLE - 05 dec 19 kl. 20:11

Långa torkan över för Jesse Puljujärvi – Robin Salo satte nytt personligt målrekord efter läcker soloprestation

Han hade inte gjort mål på över fem veckor men i kvällens match mot KooKoo hittade Jesse Puljujärvi rätt. Puljujärvi prickade in sitt tolfte mål för säsongen i den andra perioden. Robin Salo gjorde i sin tur sitt femte mål i höst..

SmålandsPosten - 09 apr 18 kl. 05:00

Böcker som väntar på att läsas

Precis när jag tycker att jag få börjat få undan lite av bokberget så dyker det upp fem, sex nya böcker som jag bara måste läsa. Någon som känner igen detta I-landsproblem? Fenomen?.

IDG - 04 okt 16 kl. 07:30

Video: Fem grymt bra böcker om musikproduktion


Välkommen till Videobloggen, ett samarbete med vloggaren Ulf Blomberg som delar med sig av intressanta inspelnings- och produktionstips. (På engelska)..

DN - 03 apr 18 kl. 11:59

Fem trädgårdsböcker för tänkare och odlare

Inom kort vaknar våra trädgårdar åter till liv och öppnar sina gröna rum för en växande skara entusiaster. I de senaste årens bokutgivning har de traditionella trädgårdsböckerna fått sällskap av en rad titlar där trädgården blir en plats där konsten, politiken och samhället möter drömmar om förändring och de djupa livsfrågorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.