Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 03 June, 15:50

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fann två efterlysta under knarkinsats
27 knarkmisstänkta på tre dagar. Det blev resultatet av polisens insats i Östersund i helgen. Syftet med insatsen var att slå till mot ungas användning av narkotika i staden. Polisen hittade alltså 27 unga som misstänks för att ha brukat narkotika. Polisen hittade även två efterlysta personer under insatsen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Östersund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fann, två, efterlystaunder , knarkinsats
Helsingborgs Dagblad - 26 jul 13 kl. 01:32

Föräldrar efterlysta av Interpol

I en värmländsk kommun har fyra syskon omhändertagits på grund av vanvård. I samband med detta upptäckte polisen att föräldrarna är efterlysta av Interpol. Efter flera anmälningar gick socialtjänsten in i familjens hus med polis i mitten av juli.

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 01:30

Föräldrar efterlysta av Interpol


I en värmländsk kommun har fyra syskon omhändertagits på grund av vanvård. I samband med detta upptäckte polisen att föräldrarna är efterlysta av Interpol.Efter flera anmälningar gick socialtjänsten in i familjens hus med polis i mitten av juli.

BT - 26 jul 13 kl. 01:32

Föräldrar efterlysta av Interpol

I en värmländsk kommun har fyra syskon omhändertagits på grund av vanvård. I samband med detta upptäckte polisen att föräldrarna är efterlysta av Interpol. Efter flera anmälningar gick socialtjänsten in i familjens hus med polis i mitten av juli.

Magazin24 - 17 mar 12 kl. 08:34

Misstänkt drograttfyllerist med stulna skyltar

Polisen gjorde en kontroll på en bil på Vällaregatan i Köping vid 02.30 natten till lördag. Mannen i bilen är en känd missbrukare för polisen och han visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 14:00

Odlade cannabis i bastun

Höör Polisen knackade på då de letade efter en efterlyst kvinna – men möttes istället av en cannabisodling. ERWP.fif(2)Den efterlysta kvinnan hade tidigare varit skriven på adressen i Höörs kommun där de tre männen i 25-årsåldern bodde.

Skånskan - 02 okt 18 kl. 11:42

Stulen lastbil hittad i Sverige

Malmö En norsk lastbil som stulits i Norge har anträffats i Malmö. Det var genom en kontroll av en patrull på Stenyxegatan som man fann en lastbil.
Lastbilen hade då polskregistrerade registreringsskyltar men genom en kontroll av lastbilens chassinummer fann man att det var den efterlysta norska lastbilen som polis i Norge anmält stulen till svenska polisen.

Sydsvenskan - 28 jul 12 kl. 06:30

Två anhållna i samband med mord på porrbiograf

Två kvinnor greps av Köpenhamnspolisen i samband med det mord som inträffade på en porrbiograf i Köpenhamn igår.Det var i torsdags kväll som den 28-årige mannen hittades död på biografen som ligger i korsningen Oehlenschlægersgade, Vesterbrogade i centrala Köpenhamn. Enligt politiken.

Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 01:30

Fängelse för förfalskade mynt


En kvinna från Kronoberg togs på bar gärning när hon skulle växla 300 falska danska 20-kronorsmynt på en bank i Danmark. Straffet blev fem månaders fängelse för penningförfalskning.Kvinnan var i sällskap med en man när hon greps i december i Danmark.

BT - 12 maj 14 kl. 01:30

Fängelse för förfalskade mynt

En kvinna från Kronoberg togs på bar gärning när hon skulle växla 300 falska danska 20-kronorsmynt på en bank i Danmark. Straffet blev fem månaders fängelse för penningförfalskning. Kvinnan var i sällskap med en man när hon greps i december i Danmark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.