Sydsvenskan > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:12

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 17:41

Det manliga teaterbajsetP just denna blick fokuserade performanceartisten Ann Liv Young i sin frestllning ?Snow White? som gavs hr fr fulla salonger hromret.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det manliga, teaterbajset
Politologerna - 14 dec 17 kl. 07:30

Lucka # 14: Kvinnors intåg i politiken och manliga politikers intresse för att driva jämställdhetsfrågor

Detta inlägg är författat av Andrej Kokkonen, statsvetare vid Aarhus och Göteborgs universitet. Inlägget bygger på Andrejs och Lena Wängneruds nyligen publicerade artikel ”Women’s Presence in Politics and Male Politicians Commitment to Gender Equality in Politics: Evidence from 290 Swedish Local Councils” i Journal of Women Politics & Policy. *** Flera studier visar att kvinnliga politiker är mer intresserade av att driva jämställdhetsfrågor än sina manliga kollegor.

Nerikes Allehanda - 17 jan 16 kl. 05:15

Manliga chefer – sluta krama oss!

”Jag vill ju inte göra det, men tänk om han tar illa upp. Vad ska jag göra?” Kvinnan mitt emot mig har ett problem med sin chef.

Nyheter 24 - 26 feb 14 kl. 07:36

Moderaterna tappar – SD fortsatt näst störst bland manliga arbetareOpinionschefen tror på vågmästarroll

Enligt en ny undersökning från Sifo som Dagens Industri beställt skulle 20 procent av de manliga arbetarna lägga sin röst på Sverigedemokraterna om det vore val idag.Säkerställd andraplats
Det betyder att man även fortsatt är näst största parti bland manliga arbetare, och att man dessutom ökar avståndet ned till trean Moderaterna. I dagsläget skulle 16 procent av de manliga arbetarna rösta på Fredrik Renfeldts parti.

Cornucopia - 11 sep 16 kl. 15:16

Kvoteringsidioti från rödgröna svamprörans 75% manliga partiledare

Den rödgröna svamprörans med sina 75% manliga partiledare uppbackat av maffiaorganisationen LO:s 84% manliga styrelse vill tvångskvotera in kvinnor i börsbolagens styrelser. Allianspartierna med sina 75% kvinnliga partiledare på egna meriter vill inte kvotera. Samtidigt är kvinnor redan överrepresenterade i börsbolagens styrelser när man tittar på ålder och utbildning och bland yngre är fler kvinnor än män chefer.

Världen Idag - 22 jun 16 kl. 00:01

Både manliga och kvinnliga karaktärsdrag behövs i gudsbilden

Det var en omvälvande upptäckt att som ung bibelläsare få upp ögonen för hur Gud beskrivs med kvinnliga egenskaper: ”Som en mor tröstar sitt barn, så skall jag trösta er” (Jes 66:3) eller Jesus till Jerusalem: ”Hur ofta har jag inte velat samla dina barn så som hönan samlar sina kycklingar under vingarna …” (Matteus 23:37). Samtidigt är bibelöversättarna tämligen överens om att Gud subjektivt identifierar sig själv med manliga begrepp, åtminstone ”Fadern” och ”Sonen”. Att ”Han” beskriver sig med både manliga och kvinnliga egenskaper gör inte Gud till kvinna, men Bibeln beskriver en man som också inkluderar kvinnliga karaktärsdrag.

Cornucopia - 10 mar 18 kl. 15:33

Vad röstar manliga högutbildade höginkomsttagande tjänstemän i åldern 30 - 49 år på?

SCB:s partisympatiundersökning ger intressanta demografiska uppgifter kring vilka partier olika grupper röstar på. Eftersom bloggens läsare främst är manliga högutbildade höginkomsttagare tjänstemän i åldern 30 - 49, så är det ju intressant att titta på hur partisympatierna hos dessa egentligen är när man frågar utanför Internet och kan ignorera de som skriker högst i försök att etablera en falsk normalbild.
Partisympatier bland högutbildade män i november 2017.

Dagens PS - 24 sep 18 kl. 10:58

Ledarkollen: Den manliga ensamheten

Dagens ledarkoll handlar om politik, klimatet och den manliga ensamheten. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Starten på regeringsbildningen DI skriver om talmansvalet som är i dag: ”Måndagens talmansval är den formella starten på regeringsbildningen.

Skånskan - 21 feb 20 kl. 07:00

De vill bryta den manliga vinnarsviten

Senast en kvinna tog hem finalen i Melodifestivalen var 2014, men i Malmö finns flera artister som gärna bryter den manliga
vinnarsviten.
– Må bäste man eller kvinna och låt vinna, men visst vore det kul om det blir en kvinna, säger Frida Öhrn, som tävlar med låten ”We are One”.Nanne Grönvall om …
… hur det är att tävla i Malmö där hon har medverkat i både Rebecka på Malmö opera och Annie på Nöjesteatern: ”Malmö är lite som ett andra hem för mig.

Nyheter 24 - 17 jan 11 kl. 22:03

Nyheter24:s Hellner - "Årets Manliga Idrottare"


Marcus Hellner hade tidigare fått gå upp på scen för att hämta bragdguldet nu fick han återigen ställa sig upp och ta emot priset som "Årets Manliga Idrottare". STOCKHOLM. Marcus Hellner blev under måndagskvällen utsedd till "Årets Manliga Idrottare" efter sitt fantastiska år 2010, med bland annat två OS-guld.?

Västerbottens Folkblad - 18 apr 11 kl. 00:44

Manliga renskötare hårt pressade

UMEÅ Renskötande manliga samer har fem gånger högre självmordsbenägenhet jämfört med samekvinnor i stort.UMEÅ Renskötande manliga samer har fem gånger högre självmordsbenägenhet jämfört med samekvinnor i stort. Det konstaterade Lars Jacobsson, professor emeritus i psykiatri när han träffade VF i ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.