SVT > Videos

Saturday, 06 June, 12:06

SVT - 30 okt 11 kl. 17:09

Varm höst orsak till pumpabristDet är inför Halloween brist på pumpor. Jonas Nilsson är pumpaodlare på Öland. reporter Niclas Wimmerberg.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Halloween, Nilsson, Öland, Niclas Wimmerberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varm, höst, orsaktill , pumpabrist
Sydsvenskan - 23 jun 11 kl. 17:23

Sköt sin pappa med hagelgevär

Foto: Polisen
Mamma gick vid 06-tiden. Sonen hämtade geväret i vapenskåpet och sköt sin pappa. Sen ställde han tillbaka geväret i vapenskåpet.

YLE - 03 okt 16 kl. 08:24

Generationsväxling i företag - "det börjar bli tungt, solen har inte lyst alla dagar"

Tony Holtegaard har försett invånarna på Kimitoön med omnejd med bröd och bakverk i mer än 30 års tid. Nu börjar krafterna tryta. Frågan är vem som tar över när Tony slutar.

YLE - 18 okt 16 kl. 04:59

Rekordmycket harpest i Österbotten

Det har varit ett rekordår i de tre österbottniska landskapen vad gäller harpest. Överläkare Juha Salonen på Vasa centralsjukhus tror att det milda vädret är en av orsakerna. I Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt har man i år konstaterat 86 fall av harpest (tularemi) hos människor.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Sydsvenskan - 10 jan 11 kl. 06:30

Ateism är inte tomhet

Religionsfrihet måste grundas på en sekulär bas, skriver Sigrid Combüchen i ett svar till Per Wirtén.
Det går mycket bra att vara religiös i Sverige. Om någon beskriver sig som ?

Nyheter 24 - 28 jan 11 kl. 09:19

AIK nekade bud värt 25 miljoner


AIK ska enligt uppgifter tackat nej till ett bud värt dryga 25 miljoner kronor för anfallaren Mohamed Bangura. STOCKHOLM. I mitten av fjolårets säsong var AIK i en kraftig brygga.

Sydsvenskan - 11 apr 11 kl. 15:30

Lite vid sidan av

Bilder: Linus Meyer
Laxen eller biffen kanske kan sjunga sitt eget lov, men visst är det trevligt med ett diskret ackompanjemang. Sinnrika sidorätter kan göra hela måltiden till en hit.
Om du vill leva livet i köket lite lättare är det bra att ha en repertoar sidorätter som ess i ärmen.

Magazin24 - 10 sep 12 kl. 11:08

Polisen nedringd efter nattlig smäll

Var det åska eller en explosion? Många Köpingsbor vaknade natten mot söndagen av en ljudlig explosion och hörde av sig till polisen. Natten mot söndagen blev polisen nedringd av Köpingsbor som uppmärksammat en kraftig smäll.

Kristianstadsbladet - 26 okt 12 kl. 14:30

Herdeiro Lucau: "Aldrig upplevt någon rasism"

Foto: Annica Jönsson
Efter Nacor Medinas bråk med Christoffer Brännberger går debatten om rasism inom handbollen varm. Men IFK Kristianstads Herdeiro Lucau har själv inte upplevt några kränkningar. ?

Sydsvenskan - 09 feb 14 kl. 05:30

Tips på odlingsbart i köksfönstret efterlyses

Fråga: Jag har en fråga om kryddväxter, alltså de vanligaste: persilja, timjan, rosmarin, oregano och sådant. Det är ju inte direkt säsong ute nu men jag försöker odla i fönstret. Allt dör direkt!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.