Nyheter 24 > Utrikes

Friday, 05 June, 22:04

Nyheter 24 - 30 okt 11 kl. 17:24

Mordvåg i Oslo ? fem mord den senaste månaden
I natt knivmördades en 20-årig man brutalt i Oslo. Mordet är det femte i huvudstaden ? på bara en månad. Oslo skakas av det bestialiska mordet på den 20-åriga mannen i natt där någon efteråt skrivit "GUD" i offrets trappuppgång. Mordet är det femte på bara en månad i huvudstaden.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Oslo, GUD, Arnstein Gjengedal, NRK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordvågi , Oslo, fem, mordden senaste , månaden
Skånskan - 10 mar 17 kl. 12:49

Stoppa mordvågen

ERWP.fif(0)Den här vec­kan var det Stock­holm som stod på tur, nu med fem mord kopplade till kri­mi­nella kretsar och gäng­bild­ningar. Det enda vi vet sä­kert är att des­sa mord kommer att följas av nya där grovt kri­mi­nella, ofta unga per­soner, för­söker lik­vi­dera var­and­ra.

GöteborgsPosten - 09 mar 17 kl. 17:40

Göteborg redo att stötta Stockholm efter mordvåg

Efter fem mord de senaste dagarna begär polisen i Stockholm hjälp från andra regioner i Sverige för att kunna hantera den krisartade situationen. Polischefen Robert Karlsson uppger att polisen i region Väst är beredda att stötta. – Jämfört med Stockholm och region Syd är vi i ett bättre läge och då får vi naturligtvis vara med och bidra..

Expressen - 06 apr 17 kl. 06:00

Polischefens beslut stoppade mordvågen

När Klas Friberg blev tillförordnad regionpolischef kom vändningen. Mordutredningarna i det hårt drabbade Malmö tog fart. Plötsligt fanns resurser.

BT - 06 aug 13 kl. 16:13

Livstid för mord på romer i Ungern

Tre män har dömts till livstids fängelse i Ungern för mord på sex romer. Våldsvågen väckte stor uppmärksamhet i Ungern och omvärlden, och polisen anklagades för att inte skydda den utsatta minoriteten. Hundratals personer närvarade när domen lästes upp.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 16 kl. 11:01

Tillskott till Malmö efter mordvåg

Mordvågen i Malmö leder nu till att Malmöpolisen kommer att få hjälp av polisen i övriga landet. Diskussioner pågår just nu med polisen i Stockholm och Jönköping, berättar Malmös polismästare Stefan Sintéus. Totalt arbetar Malmöpolisen med tio mord och.

SvD - 02 jan 17 kl. 14:30

Historisk mordvåg fortsatte på nyår – två sköt ihjäl varandra

Chicago bågnar under den värsta vålds- och mordvågen på decennier. Våldet har eskalerat under flera år men ökningen av antalet mord mellan 2015 och 2016 är den största på 60 år. Borgmästaren, demokraten Rahm Emanuel, vill ha hårdare vapenlagar för att få bukt med gängkriminaliteten..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 20 kl. 19:56

Mordvågen i Mexiko växer sig större

Mordvågen i Mexiko under årets första fyra månader saknar motstycke. Mellan januari och april inträffade minst 11 535 mord, en ökning med 2,4 procent mot samma period i fjol, enligt preliminär statistik från regeringen. I slutet av mars införde Mexiko r.

GöteborgsPosten - 20 maj 20 kl. 19:58

Mordvågen i Mexiko växer sig större

Mordvågen i Mexiko under årets första fyra månader saknar motstycke. Mellan januari och april inträffade minst 11 535 mord, en ökning med 2,4 procent mot samma period i fjol, enligt preliminär statistik från regeringen..

Expressen - 28 feb 17 kl. 05:58

Polisens hemliga analys: Minst tio nya Malmömord

Malmöpolisen har försökt uppskatta antalet mord som kan inträffa under resten av året. Resultatet är hemligt men enligt Kvällspostens källor visar analysen att mordvågen i Malmö fortsätter.Minst tio nya mord och cirka 20 - 30 skjutningar kommer att inträffa innan året är slut, enligt analysen.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 03:01

Man i Brasilien erkände 39 mord


Polisen i Brasilien har gripit en man som uppges ha erkänt minst 39 mord under en treårsperiod. Den 26-årige mannen arbetade som väktare och offren var framför allt hemlösa, kvinnor och homosexuella.Han greps i staden Goiania i mellersta Brasilien av en grupp poliser som utredde mordvågen.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 14 kl. 03:04

Man i Brasilien erkände 39 mord

Polisen i Brasilien har gripit en man som uppges ha erkänt minst 39 mord under en treårsperiod. Den 26-årige mannen arbetade som väktare och offren var framför allt hemlösa, kvinnor och homosexuella. Han greps i staden Goiania i mellersta Brasilien av en grupp poliser som utredde mordvågen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.