SvD > Nyheter

Sunday, 07 June, 00:27

SvD - 30 okt 11 kl. 15:13

Tidig vinter lamslog nordöstra USADrygt två miljoner utan el i rekordtidig vinter..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidig, vinter, lamslog, nordöstra, USA
Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 06:30

Ta vara på utvecklingspotentialen i nordöstra Skåne

I Näringslivs artikelserie om innovationssystemet före jul konstaterades att ”mer än fyra femtedelar av det skånska innovationssystemet budget går till aktörer baserade i sydvästra Skåne. Den nordöstra delen av regionen är den stora förloraren, här landar bara 2 procent av den totala budgeten”.Regionens ordförande Pia Kinhult (M) försvarade fördelningen med ”Vi måste våga satsa där det finns.

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 07:15

Minst antal inbrott i nordöstra Skåne

Foto: TT
November blev en mörk månad när det gäller bostadsinbrott. Glädjande nog har nordöstra Skåne lägst siffror, 19 av 539 inbrott skedde här.
November är den månad då det anmäls flest villainbrott, tätt följd av oktober och december.

Kristianstadsbladet - 27 jun 12 kl. 08:30

Ökat behov av säkerhetssal i nordöstra Skåne

Behovet av en säkerhetssal i nordöstra Skåne har ökat. I dag har Hässleholms tingsrätt återigen lånat sal i Kristianstads tingsrätt, som trots allt har bättre lokaler.
Rättegångar som kräver säkerhetskontroll har blivit fler.

Cornucopia - 16 okt 18 kl. 14:45

Bo billigt i villa i vackra nordöstra Skåne

Medan vi har en bostadsbubbla i våra storstadsområden finns det områden som minst sagt kan sägas vara prisvärda. Ett sådant är vackra nordöstra Skåne, där jag var och föreläste i Östra Göinge kommun igår, samt besökte en småföretagare i läsekretsen. Här får man en villa för runt miljonen.

NSD - 27 dec 12 kl. 17:52

Farlig korsning vid Nordöstra Länken

Länsstyrelsen har beslutat om hastighetsbegränsningar vid Malmbergets nya vägar där trafikmängden kommer att öka. Östra länken och Nordöstra länken ska vara 70-vägar. Men trafikanter varnar nu för farlig korsning vid infarten till Nordöstra länken..

UNT - 27 dec 13 kl. 06:25

Gåsrekord i nordöstra Skåne

Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad. Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet.(TT).

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 06:25

Gåsrekord i nordöstra Skåne


Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad. Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet.Det är den milda vintern som gjort att gässen inte fortsätter längre söderut.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 06:27

Gåsrekord i nordöstra Skåne

Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad. Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet. Det är den milda vintern som gjort att gässen inte fortsätter längre söderut.

NT - 27 dec 13 kl. 06:25

Gåsrekord i nordöstra Skåne

Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad. Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet..

BT - 27 dec 13 kl. 06:26

Gåsrekord i nordöstra Skåne

Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad. Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet. Det är den milda vintern som gjort att gässen inte fortsätter längre söderut.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 07:42

Gåsrekord i nordöstra Skåne

Foto: Scanpix
Ett nytt rekord satts i nordöstra Skåne, rapporterar P4 Kristianstad.
Hela 43 176 gäss har synts under december månad, den högsta siffran sedan Nordöstra Skånes fågelklubb började sina mätningar på 1970-talet. Det är den milda vintern som gjort att gässen inte fortsätter längre söderut.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.