SVT > Videos

Monday, 01 June, 18:49

SVT - 30 okt 11 kl. 16:19

Drick inte vattnet på KlädesholmenTidigt i morse gick larmet ut om att alla invånare måste koka sitt vatten innan de dricker. Ännu ska ingen ha blivit sjuk av bakterierna uppger Tjörns kommun, som under dagen arbetat intensivt för att lokalisera utbrottet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Klädesholmen, Tjörns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drickinte , vattnet, Klädesholmen
GöteborgsPosten - 19 okt 18 kl. 09:41

Kranbil välte – föraren hamnade i vattnet

En kranbil har vält på Klädesholmen och föraren har hamnat i vattnet.
Texten uppdateras.

GT - 19 okt 18 kl. 09:48

Mindre lastbil med förare föll i vattnet

En mindre lastbil och dess förare föll från en kaj vid Bockholmen i närheten av Klädesholmen.Räddningstjänst kallades till olycksplatsen, som låg i anslutning till en byggarbetsplats.– De är uppe ur vattnet nu, säger Lotta Molander, på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 19 okt 18 kl. 09:41

Kranbil välte – föraren i vattnet

En kranbil har vält på Klädesholmen och föraren har hamnat i havet. Enligt uppgift kastade sig två arbetskamrater i vattnet för att rädda sin kompis som satt kvar i kranbilen.
Enligt polis på plats är räddningstjänsten i full färd med att få ut mannen från kranbilen.

UNT - 02 feb 14 kl. 16:54

Kantrad ostronpråm sänkte båt

En ostronpråm som tagit in vatten och kantrat i kajen vid Klädesholmen på Tjörn skulle bärgas men insatsen misslyckades. I stället sjönk pråmen och drog med sig ytterligare en båt ner i vattnet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.