SvD > Inrikes

Friday, 05 June, 20:11

SvD - 30 okt 11 kl. 16:26

Unga människor ger KFUM?Unga kvinnor och män? förenklas till enbart ?unga människor? när en av världens äldsta och största ungdomsrörelser byter namn..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
KFUM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungamänniskor ger , KFUM
Dagen - 02 nov 11 kl. 03:00

KFUK-KFUM byter namn - blir KFUM Sverige

Uttrycket "kristliga" blir kvar när KFUM-KFUK byter namn. - Kärleksbudskapet och förlåtelsen är en viktig grund i det vi gör, säger Patrik Schröder på KFUM Sverige.

"Kristliga föreningen av unga kvinnor och män" ändras till "Kristliga föreningen av unga människor".

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 04:00

Unga före monument

Foto: Colourbox
Kb anser: Ungdomar behöver vettiga fritidssyssel-­sättningar. Inte flotta arenor.Det är nog få som tror att Emmaboda är den plats i Sverige som är avgjort bäst att växa upp i.

NSD - 30 okt 11 kl. 16:26

Män i KFUM blir människor

"Unga kvinnor och män" förenklas till enbart "unga människor" när en av världens äldsta och största ungdomsrörelser byter namn. Det är KFUK-KFUM, Kristliga föreningen av unga kvinnor och män, som kort och gott blir KFUM..

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 16:28

Män i KFUM blir människor

"Unga kvinnor och män" förenklas till enbart "unga människor" när en av världens äldsta och största ungdomsrörelser byter namn. Det är KFUK-KFUM, Kristliga föreningen av unga kvinnor och män, som kort och gott blir KFUM..

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 07:53

Kines förstärker KFUM Kristianstad


KFUM Kristianstad vässar laget inför seriepremiären i superettan. Klubben har gjort klart med kinesen Yujia Zhai som bland annat blev dansk mästare med Roskilde förra säsongen.– En spelare som lär gå rent på förstabordet”, säger Göran Nilsson, stark ledare i KFUM.

BT - 04 dec 11 kl. 20:32

KFUM-seger som kan bli dyrbar

Den segern kan bli dyrbar. När hälsenan rök av miste KFUM Ulricehamn inte bara sin tränare, utan också sin spelmotor. Hur viktig är Anders Willram?

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 14 kl. 08:24

Emmaboda är bäst för unga

För tredje året i rad kammar Emmaboda hem titeln årets ungdomskommun. Ungdomsrörelsen KFUM rankar årligen kommunerna efter hur mycket pengar de satsar på till exempel musikskolor, elevhälsa och andra områden som berör unga. "Vi tror att de bästa ungdomskommunerna är de som ger unga inflytande och gör dem delaktiga i de politiska besluten", säger Anna Magnusson, KFUM:s ordförande, i ett pressmeddelande..

BT - 01 dec 14 kl. 08:22

Emmaboda är bäst för unga

För tredje året i rad kammar Emmaboda hem titeln årets ungdomskommun. Ungdomsrörelsen KFUM rankar årligen kommunerna efter hur mycket pengar de satsar på till exempel musikskolor, elevhälsa och andra områden som berör unga. "Vi tror att de bästa ungdomskommunerna är de som ger unga inflytande och gör dem delaktiga i de politiska besluten", säger Anna Magnusson, KFUM:s ordförande, i ett pressmeddelande.

YA - 19 mar 14 kl. 11:36

Wallström föreläser om barn och unga

Den 28 april föreläser Margot Wallström om barn och unga i Ystad, inbjuden av Rädda Barnen. Egentligen skulle hon redan ha varit här, men det missade hon.
– Vi har bjudit in Margot Wallström för att hon ska tala om sitt uppdrag som FN-sändebud och om sitt engagemang för Teskedsorden, säger Bertil Åhnberg i Rädda Barnen i Ystad.

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:41

Unga delegationsledare: Sverige kan spela avgörande roll

"För att uppnå ett starkt beslut på Loss & Damage är det oerhört viktigt att Åsa Romson lyckas med att bygga förtroende och förståelse i förhandlingarna". Det skriver delegationsledarna Petter Bjersér (KFUM) och Caroline Westblom (PUSH Sverige) direkt från Paris. Innan 2015 är slut kommer vi att ha passerat 1°C global uppvärmning och de utsläppsminskningar som världens ledare lagt på bordet leder oss mot ödeläggande 3°C.

Dalarnas tidningar - 07 maj 20 kl. 18:03

Hundratals unga drabbas av KFUM Borlänges kris – ”Vi står här med öppna armar ”

Hundratals barn och unga drabbas av KFUM Borlänges kris. Nu erbjuder Sinclairs Dala Dansstudio....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.