Opinionen.se > Opinion

Thursday, 28 May, 17:10

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tåget var en timme tidigt
Tåget var inte sent, men resenärerna blev upprörda ändå. Tåget lämnade nämligen Malmö en timme för tidigt. När resenärerna kom till perrongen klockan 9.45 på söndagsmorgonen hade tåget gått för länge sedan. Anledningen var inte att tågbolaget Veolia hade glömt att ställa om klockan till vintertid.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Malmö, Veolia, Stockholm, Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågetvar en , timme, tidigt
YLE - 18 sep 15 kl. 12:51

Sipilä: Flyktingläget värre än ekonomin

Finland förbereder sig på att antalet människor som vill söka asyl här ökar. Bara under fredagen väntas mellan 800 och 1 000 personer. Statsminister Juha Sipilä (C) sade på fredagen vid en presskonferens att flyktingläget är exceptionellt.

YLE - 26 mar 16 kl. 04:03

Karisbon Anki Bender tog Y-tåget till jobbet för sista gången

Klockan är halv åtta när Anki Bender kliver på Y-tåget från Karis för sista gången. Precis som många andra pendlare har hon valt att bo i Karis på grund av den korta pendlingssträckan till Helsingfors. På en timme är hon i Helsingfors varje morgon.

Skånskan - 20 maj 18 kl. 16:54

Tåget bjöd på glädje och syrliga pikar

Lund 97 000 spikar höll ihop helgens 45 karnevalståg genom Lunds inte helt jämna gator.
Bakom det låg så klart mer än så. Inte minst avsevärd tankemöda att tänka ut budskapen i de 20 vagnarna och åtta mellanekipagen, och det kanske viktigaste av allt – glädje.

YLE - 07 dec 15 kl. 11:10

Sydösterbotten kan få förbindelse till tåget

Bussförbindelserna från Sydösterbotten förbättras. Från och med nästa år kommer åtminstone Onnibus att börja trafikera via Sydösterbotten söderut. I planerna finns också en förbindelsebuss till tåget i Seinäjoki på morgonen.

Uppsalanyheter.se - 23 nov 17 kl. 01:48

Räddningsarbetet fördröjdes på gund av säkerhetsläget

Polis och räddningstjänst kallades under onsdagkvällen till flera bränder i Valsätra och Gottsunda, vid en garagebrand dröjde det en timme innan släckningsarbetet kunde påbörjas på grund av säkerhetsläget.Polis och räddningstjänst kallades under onsdagkvällen till flera bränder i Valsätra och Gottsunda, vid en garagebrand dröjde det en timme innan släckningsarbetet kunde påbörjas på grund av säkerhetsläget.   Polis och räddningstjänsten fick vid 20:38 larm om en bilbrand i ett garage på Bandstoslvägen.

Trelleborgs Allehanda - 22 mar 11 kl. 07:00

"Hämtar jag tidigt blir barnen arga"

Foto: Tomas Nyberg
Ingen vill hämta sina barn sent på dagis. Men ska man jobba har man då och då inte mycket till val. Enligt Kommunal känner föräldrar press att hämta tidigt.

Skånskan - 12 mar 20 kl. 15:59

Region Skåne om coronaläget i Skåne

Skåne På torsdagseftermiddagen höll Region Skåne en presskonferens om coronaläget i Skåne. Vi kommer klara detta, säger beredskapsöverläkare Carl Vigre.Regiondirektören Alf Jönsson inleder med att sammanfatta läget: – Vi har ett allvarligt nationellt läge med 100-tals smittade varav 98 i Skåne.

YLE - 06 sep 17 kl. 19:27

Tung seger för PK-35 – hakar på guldtåget

Det är upplagt för en ren titelfajt mellan FC Honka och PK-35. Flerfaldiga mästaren PK-35 löste en svår uppgift när man slog HJK i en toppmatch. PK-35 har fått rejält med motstånd i guldkampen den här säsongen.

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 11 kl. 15:11

Tåget gick en timme för tidigt

Resenärerna med tåget 09.35 till Stockholm möttes av en tom plattform när de kom till Malmö central. I informationen fick de reda på att tåget gått, en timme tidigare.

SR - 4 timmar sedan

”Kommuner vidtog inte tillräckliga åtgärder tidigt”

Inför coronaepidemin beskrev regeringen Sveriges beredskap som god, trots att Ekots granskning kunnat visa att det redan då fanns påtalade risker, samt saknades kunskap om beredskapen på flera områden. Och det lugnande budskapet kan ha bidragit till att exempelvis kommuner inte vidtog tillräckliga åtgärder tidigt, enligt Micael Widerström som är smittskyddsläkare i Jämtland Härjedalen..

Cornucopia - 26 okt 18 kl. 11:07

Konjunkturläget för arkitekter och fastighetsmäklare signalerar om sämre byggkonjunktur

Konjunkturläget är kyligt till mycket kallt för arkitekter och fastighetsmäklare. Detta signalerar fortsatt inbromsning för byggsektorn, som fortfarande har positiva, om än fallande konjunktursiffror. Läget har dock varit sämre för fastighetsmäklarna, men arkitektbyråer och tekniska konsulter är bara i början av konjunkturnedgången.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.