SVT > Videos

Wednesday, 03 June, 00:05

SVT - 30 okt 11 kl. 16:03

Kompetensflykt från Socialdemokraterna
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kompetensflyktfrån , Socialdemokraterna
Skånskan - 02 okt 19 kl. 21:50

Risk för personalbrist och kompetensflykt

MALMÖ Kompetensflykt, personalbrist och svårigheter att mäta de mjuka värdena vid vård i livets slutskede.
Det är några av problemställningarna i utredningen om framtiden för den palliativa specialistvården i Malmö och Trelleborg.Utredaren, hälso- och sjukvårdsdirektör Pia Lundbom, drar ändå slutsatsen att trots vissa utmaningar skulle en upphandling vara möjlig.

Nyhetskanalen - 16 okt 11 kl. 20:59

Kompetensflykt återkommande problem för S

Den senaste veckans händelser kring partiledaren Håkan Juholt har satt ljuset på Socialdemokraterna som ett parti i djup kris.

Men TV4Nyheternas Ann Tiberg kan berätta att det är en kris som tog sin början långt innan Juholt valdes till partiledare och som bland annat handlar om att kompetens och talanger rensats ut..

Kristianstadsbladet - 08 dec 11 kl. 06:30

Kunskapens barn överger Socialdemokraterna

LIBERAL I november 2007 var det klappat och klart. Statistiska centralbyråns, SCB:s, stora opinionsu?
LIBERALI november 2007 var det klappat och klart.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:50

Professor: Socialdemokraterna borde byta partiledare

Socialdemokraterna backade i kommunalvalet trots att partiet leder oppositionen. Professorn i statskunskap Kimmo Grönlund vid Åbo Akademi anser att partiordföranden Antti Rinne borde bytas ut om socialdemokraterna vill vinna. Socialdemokraterna fick 19,4 procent av rösterna, vilket är partiets sämsta resultat i ett kommunalval under hela efterkrigstiden.

Skånskan - 07 mar 18 kl. 14:00

Lågt förtroende för Socialdemokraterna kring vård

ERWP.fif(3)Enligt den senaste mätningen från Ipsos så är vårdfrågan den viktigaste väljarfrågan i det kommande valet. Det är även en frågan där Socialdemokraterna tappar mark.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 17:02

Socialdemokraterna vill fortsätta styra

ystad – Huvuddelen av det här jobbet går ut på att möta människor i olika sammanhang, säger kommunalråd Kent Mårtensson (S).
Han trivs med uppdraget och vill fortsätta att skapa förutsättningar för kommunen att växa.
– Samarbetet med Centerpartiet har fungerat bra.

Cornucopia - 25 feb 19 kl. 10:31

Kommunal slutar finansiera Socialdemokraterna

LO-förbundet Kommunal meddelar att de slutar att stödja Socialdemokraterna finansiellt. Förbundsordföranden uppger att pengarna gör bättre nytta i Kommunals händer, men man kommer fortsätta samverka med Socialdemokraterna på andra vis.
LO.

Dagen - 09 sep 11 kl. 03:00

Socialdemokraterna och Svenska kyrkan

När Håkan Juholt var ny som partiledare sa han att han inte trodde på Gud men på Svenska kyrkan. Vad menade han med det?Moderaterna ska sluta att delta som parti i kyrkovalen.

YLE - 25 okt 13 kl. 13:46

"Socialdemokraterna måste förändra sig"

Socialdemokraterna måste förnya sig. Går det bra för partiet på nationell nivå färgar det av sig på det kommunala planet. Det säger valforskaren Åsa Bengtsson inför Finlands svenska socialdemokraters (FSD) kongress i Ekenäs under veckoslutet.

Supermiljöbloggen - 02 okt 14 kl. 20:29

Klimatuppgörelse klar mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet

Socialdemokraterna och Miljöpartiet är överens om att införa ett klimatpolitisk ramverk. De är även överens om bland annat  höghastighetståg, miljöbilsbonus och mer pengar till fattiga länders klimatarbete. Ett klimatpolitiskt ramverk är en slags gräns för hur stora utsläppen får vara.

Cornucopia - 26 feb 17 kl. 11:17

Socialdemokraterna vill införa "jordskatt" - kommer slå ut svenskt skogsbruk

Socialdemokraterna vill nu införa en sk jordskatt - en fastighetsskatt för skog. Den kommer slå ut svensk skogsnäring och göra svenskt skogsbruk och skogsägande olönsamt i världens redan högst beskattade land. Privat skogsägande kommer betala upp till 100% av sina nettointäkter i den nya skatten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.